Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το Βιβλιάριο και εγω εχω ακουσει απο μερικούς πως μάλλον δεν το χρειάστηκαν. ΑΜΚΑ επαρκεί ίσως.... Εδω το δικο μου Βιβλιάριο είναι σε ξένη γλώσσα μιας και ήμουν εξωτερικό, αναρωτιέμαι όταν το δείξω τι θα πουν (εχω ομως ΑΜΚΑ) :P 

Παίδες επειδή θα σταλεί αίτηση διακοπής απ το εξωτερικό σε Στρατολογική Υπηρεσία στην Ελλάδα με ταχυδρομείο και συγκεκριμένα με συστημένη επιστολή (έτσι το θέλουν άλλωστε), ως ημερομηνία κατάθεσης η στρατολογία μετά λογίζει την ημερομηνία που το πήγα στο ταχυδρομείο έτσι? Την ταχυδρομική σφραγίδα που βάζουν εκεί λογικά μετά δηλαδή. Διότι έτσι διάβασα κάπου στο σιτε τους (ξεχασα να το ρωτήσω στο τηλέφωνο αυτό, θα ξαναπαρω αν ειναι συντομα, απλώς αμα ηξερε κανεις εδω ειπα).

Επίσης τον αποδεκτη στα λατινικα γραμματα τον γραφουμε ετσι? Πχ Στρατολογικη Υπηρεσια Ηπειρου, Stratologiki Ypiresia Ipeirou. Σε σιτε της Αστυνομιας σε μετατροπέα ετσι μου το εβγαλε. 

Επεξ/σία από Neoss
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/4/2019 στις 5:32 ΜΜ, DevilAngel123 είπε

παιδια κανεις απο θεσσαλονικη για λημνο μπαινω 7/5 απλα μεταφορικα πως να το κανω για να παω να φυγω απο τις 6/5 δεν γνωριζω και που να παρω να δω δρομολογια εμ πλοιο καβαλα-λημνο ουτε γνωριζω τι πληρωνω 

Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με κάποιο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ρώτα αν μπορούν να σε μεταφέρουν αυτοί. Μια φορά κι έναν καιρό που υπηρέτησα Λήμνο πηγαινοερχόμασταν με C130 δωρεάν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiStress είπε

Πέρα από την online ενημέρωση το χαρτί πότε θα έρθει; Παίρνουμε κάποια ειδοποίηση με κάποιο τρόπο;

Πάρε τηλ στην γραμματεία του Αστυνομικού τμήματος της περιοχής σου και ρώτα. 

Δημοσ.

Παιδιά θα παρουσιαστώ Σάμο εκεί θα μείνω η γίνεται να αλλάξω επειδή έχω γυναίκα και παιδί στην Κύπρο και αν γίνεται και σε πόσο καιρό θα με πάνε; πρέπει να έχω κάποια κριτήρια είμαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου και 31 

Δημοσ.

παιδια σχετικα με την τροπολογια για μειωμενη θητεια για πολυτεκνους η τριτεκνους τι γινεται...ψηφιστηκε?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, rizalito είπε

παιδια σχετικα με την τροπολογια για μειωμενη θητεια για πολυτεκνους η τριτεκνους τι γινεται...ψηφιστηκε?

Ψηφίστηκε αλλά δεν έχει βγει κάποια ενημέρωση για τον ποτέ και για ποιους θα ισχύει .  

Δημοσ.
15 ώρες πριν, F3niX είπε

Νταξει παιδες μη βαρατε θα παω να με βγαλει 😅Απλα στο παρελθον ο φωτογραφος της περιοχής με ειχε χρεωσει 10 ευρω για φωτογραφιες ταυτοτητας και μου φανηκαν πολλα οποτε ελεγα να το γλυτώσω. Οχι τπτ αλλο αλλα μια το ενα μια το αλλο, ολο μεσα μας βαζει ο στρατος 😋

Πήγαινε να στη βγάλουν στο στρατόπεδο μετά μέσα.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Παρουσιαζομαι Λαμια 6 του μηνα,πεζικο σωμα, με ενδειξη ΕΛΔΥΚ-ΥΕΑ,ηθελα να ρωτησω,αυτο σημαινει οτι ή θα με στειλουν κυπρο οπου επελεξα αρχικα ή εφεδρο αξιωματικο εδω ελλαδα?Οποιος γνωριζει καλα ας με διαφωτισει,ευχαριστω!

Δημοσ.

Ρε παιδιά μου ήρθε το χαρτι εντωμεταξύ είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου και έχει ένδειξη οπλίτη να τους πάρω τηλ η να το αφήσω έτσι, ούτος ή άλλος δε πάω για δόκιμος, απλά θέλω να ρωτήσω θα θεωρούμαι ότι ούτε λύκειο έχω βγαλει; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, adrikos1994 είπε

Ρε παιδιά μου ήρθε το χαρτι εντωμεταξύ είμαι απόφοιτος πανεπιστημίου και έχει ένδειξη οπλίτη να τους πάρω τηλ η να το αφήσω έτσι, ούτος ή άλλος δε πάω για δόκιμος, απλά θέλω να ρωτήσω θα θεωρούμαι ότι ούτε λύκειο έχω βγαλει; 

τι σε κανει να πιστευεις οτι το τι εχεις βγαλει μετραει στον ΕΣ?

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

τι σε κανει να πιστευεις οτι το τι εχεις βγαλει μετραει στον ΕΣ?

Σωστή η ερώτηση σου απλά λέω μήπως μετράει 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nisieta92 είπε

Γεια σας παιδια. Παρουσιαζομαι Λαμια 6 του μηνα,πεζικο σωμα, με ενδειξη ΕΛΔΥΚ-ΥΕΑ,ηθελα να ρωτησω,αυτο σημαινει οτι ή θα με στειλουν κυπρο οπου επελεξα αρχικα ή εφεδρο αξιωματικο εδω ελλαδα?Οποιος γνωριζει καλα ας με διαφωτισει,ευχαριστω!

Και στην Κύπρο μπορείς να πας σαν δόκιμος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...