Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Veer Er είπε

Εσύ πως θες να σε ενημερώσουν?Όπως ενημερώνουν όλο τον κόσμο τηλεφωνικά και στέλνωντας και ένα email,μου ήρθε και λίγες μέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα καμία 20αρια μέρες πριν, καλύτερα βέβαια.Εμενα με ενδιαφέρει να αλλάξω από ειδικές δυνάμεις έχω ακούσει ότι περνάν και τα βύσματα μόνο και ότι για να μπεις θέλει να έχεις τις δυνατότητες.Εγω είμαι και λίγο γεματουλης🖖και δεν μπορώ φυσικά να ανταπεξέλθω ακόμη και να το θέλω.Βασικα δεν ξέρω και τι θα κάνουμεστο Σπεν, το δηλώνεις από την αρχή την πρώτη μέρα ότι θελεις μεταθεση,θα μου δώσουν ή παπατζες?Θέλω ΕΛΔΥΚ ποιο πολύ αλλά μπορεί και πεζικό ανάλογα την πληρότητα αν έχει άτομα κ.α.

Επίσης κάτι άλλο,όπλο σχεδόν όλοι κρατάνε και αυτοί που δεν έχουν ξαναπιάσει στα χέρια τους ποτέ πχ σαν και εμένα.Το να το φυλας σαν τα μάτια σου είναι το βασικό, υπαρχει περίπτωση να το ασφαλίσω κάπου καλά,πχ αν φύγω η βγω πρέπει να το έχω μαζί μου συνέχεια όπου και αν πάω(εντάξει αυτό το τελευταίο λίγο υπερβολικό).

Κάτι άλλο με ασκήσεις σκοπιές τι παίζει?Ένα παιδί που είχε πάει μου είπε ότι έκανε συνέχεια σκοπιές για να μην το βάζουν αλλού να καθαρίζει κ.α.Καλα έκανε λέτε?

Επίσης αν πάρεις μετάθεση για άλλη ειδικότητα σε στέλνουν κοντά στην περιοχή σου?(χωρίς βύσμα όμως).Η μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο?

Καλά γεματουλη μια ερώτηση κάναμε! Μην φας 10 ντόνατς από την στεναχώρια σου! Άντε και καλή δίαιτα στο στρατό! 🤭

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Veer Er είπε

Εσύ πως θες να σε ενημερώσουν?Όπως ενημερώνουν όλο τον κόσμο τηλεφωνικά και στέλνωντας και ένα email,μου ήρθε και λίγες μέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα καμία 20αρια μέρες πριν, καλύτερα βέβαια.Εμενα με ενδιαφέρει να αλλάξω από ειδικές δυνάμεις έχω ακούσει ότι περνάν και τα βύσματα μόνο και ότι για να μπεις θέλει να έχεις τις δυνατότητες.Εγω είμαι και λίγο γεματουλης🖖και δεν μπορώ φυσικά να ανταπεξέλθω ακόμη και να το θέλω.Βασικα δεν ξέρω και τι θα κάνουμεστο Σπεν, το δηλώνεις από την αρχή την πρώτη μέρα ότι θελεις μεταθεση,θα μου δώσουν ή παπατζες?Θέλω ΕΛΔΥΚ ποιο πολύ αλλά μπορεί και πεζικό ανάλογα την πληρότητα αν έχει άτομα κ.α.

Επίσης κάτι άλλο,όπλο σχεδόν όλοι κρατάνε και αυτοί που δεν έχουν ξαναπιάσει στα χέρια τους ποτέ πχ σαν και εμένα.Το να το φυλας σαν τα μάτια σου είναι το βασικό, υπαρχει περίπτωση να το ασφαλίσω κάπου καλά,πχ αν φύγω η βγω πρέπει να το έχω μαζί μου συνέχεια όπου και αν πάω(εντάξει αυτό το τελευταίο λίγο υπερβολικό).

Κάτι άλλο με ασκήσεις σκοπιές τι παίζει?Ένα παιδί που είχε πάει μου είπε ότι έκανε συνέχεια σκοπιές για να μην το βάζουν αλλού να καθαρίζει κ.α.Καλα έκανε λέτε?

Επίσης αν πάρεις μετάθεση για άλλη ειδικότητα σε στέλνουν κοντά στην περιοχή σου?(χωρίς βύσμα όμως).Η μάλλον δεν γίνεται κάτι τέτοιο?

Πόσα account έχεις φτιάξει ήθελα να ξερα 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Πόσα account έχεις φτιάξει ήθελα να ξερα 😂

Μιλανε και μεταξύ τους πλέον. Ενα στον Chrome ενα στον Firefox σε split-screen 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Veer Er είπε

Σωστο

Τι εννοείς? Με μπερδέψεις με κάποιον?

Να κάνω άλλη μια ερώτηση για ΕΛΔΥΚ έχω ελπίδες η μόνο με βύσμα?επεισης πως είναι εκεί τα πράγματα εκτός του ότι έχω ακούσει καλά λόγια αξίζει? με άδειες τι γίνεται θα παίρνω λίγες παραπανω λόγω του ότι θα είμαι σε άλλη χώρα?

Ναι είναι πολύ εύκολο να πας ΕΛΔΥΚ. 

Ναι έχεις μερικές παραπάνω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Veer Er είπε

Αα οκ το δηλώνω όμως και φεύγω από ειδικές που με εστειλαν σωστά?

Εσύ συγκεκριμένα από τις ειδικές δεν φεύγεις ούτε με βύσμα. Λυπάμαι... ή αλεξιπτωτιστής θα γίνεις ή θα σε βγάλουν ι5 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Εσύ συγκεκριμένα από τις ειδικές δεν φεύγεις ούτε με βύσμα. Λυπάμαι... ή αλεξιπτωτιστής θα γίνεις ή θα σε βγάλουν ι5 

και με τα αθλήματα αν κοπεί δεν γίνεται κάτι? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Veer Er είπε

Πήγα σήμερα να πάρω το χαρτί από αστυνομία και γράφει ειδικές δυνάμεις ΥΕΑ.Τι σημαίνει ΥΕΑ(βασικά ξέρω τι σημαίνει αλλά γιατί γράφει είναι κάποια ειδική ειδικότητα στον στρατό τι παίζει ακριβώς).?Μπορώ να αλλάξω αν θέλω να πάρω μετάθεση κάπου αλλού?Θα ήθελα ΕΛΔΥΚ αλλά δεν ξέρω αν με πάρουν μάλλον για πεζικό με βλέπω παραμεθόριο στον Έβρο!(καλά είναι και εκεί 👉👌,άκουσα ότι αυτήν την περίοδο είναι καλά στην Κύπρο,καλύτερες εγκαταστάσει κ.λ.π

Φιλε μου καλημερα.

Το χαρτι σου εχει ενδειξη ΥΕΑ δηλαδη οτι μπορεις να δηλωσεις για ΥΕΑ(Εφεδρος Αξιωματικος) ειδικων δυναμεων.Τωρα λογω βαρους μπορεις να παιξεις απο Ι2 μεχρι Ι4,αναλογα ποσο παραπανω απο τα κιλα σου για το υψος σου εισαι.Εαν σε βγαλουν Ι3 ενοπλο οπως εμενα( 1.89 υψος 130 κιλα τοτε) τοτε δεν πας ουτε ειδικες δυναμεις ουτε και ΕΛΔΥΚ(Νομιζω).Τωρα εαν εχεις δοντι μπορεις να αλλαξεις το που και σε τι θα καταταχθεις απο πριν μπεις μεσα(απ'οτι ακουω πλεον ειναι αρκετα ευκολο) και να πας κυριος πεζικαριος λογικα.Παραμεθωριο τωρα,ειναι καλα σχεδον παντου γιατι εχει κοσμο και ακομα καλυτερα θα περασεις εαν πας σε κανα νησι παραμεθωριο καθ'οτι καλοκαιρι και μεχρι να χειμωνιασει θα ερθει και ο επαναπατρισμος και θα πας κοντα στο σπιτι σου.

Οσο για τη διαιτα εγω ξεκινησα 130+ κιλα μπαινοντας στο στρατο και βγηκα 100 ακριβως χωρις βεβαια εννοειται να μην τρωω κλπ.Ετρωγα και πρωι,και ενδιαμεσα στο ΚΨΜ και μεσημερι και βραδυ και αμα ηταν μαπα το βραδυνο κανα γυρονι απ'εξω λαθραιο απλα επειδη τρως σε συγκεκριμενες ωρες νωρις και εισαι πολλες ωρες ξυπνιος,ακομη και αν φιδιαζεις, ο μεταβολισμος βαραει κοφτες και τα κιλα φευγουν νερο. Τωρα αυτοι που βαζουν κιλα στο στρατο αναρωτιεμαι ειλικρινα τι κανουν στην πολιτικη τους ζωη. :D :D :D :D 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, jimis98 είπε

και με τα αθλήματα αν κοπεί δεν γίνεται κάτι? 

Εκεί που παρουσιάζεται δυστυχώς, αν κοπείς στα αθλήματα...είσαι αυτόματα ι5  

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Τωρα αυτοι που βαζουν κιλα στο στρατο αναρωτιεμαι ειλικρινα τι κανουν στην πολιτικη τους ζωη. :D :D :D :D 

Στην αεροπορία πήρα κιλά όσο υπηρέτησα. Όχι πολλά, αλλά πήρα. Η διαφορά με την πολιτική ζωή ήταν ότι πολύ απλά πηγαίναμε συχνά για ψάρεμα στη μονάδα και μετά ό,τι είχαμε πιάσει το μαγειρεύαμε. Τα τσιμπούσια που έκανα στον στρατό δεν τα έχω κάνει ως πολίτης για τόσο μεγάλο διάστημα και συνεχόμενα. Είχα ένα φιλαράκι που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα κι έπιανε ροφούς 10 και 20 κιλά. Τέτοια ψάρια δεν υπάρχουν στην αγορά.

Δημοσ.

Σε 8 μέρες κλείνω 2 μήνες στον στρατό και σκέφτομαι την αναβολή σοβαρά για οικονομικούς λόγους αλλά και ψυχολογικούς ποιος μπορεί να μου την δώσει και πόσο καιρό θα πάρει; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Οσο για τη διαιτα εγω ξεκινησα 130+ κιλα μπαινοντας στο στρατο και βγηκα 100 ακριβως χωρις βεβαια εννοειται να μην τρωω κλπ.Ετρωγα και πρωι,και ενδιαμεσα στο ΚΨΜ και μεσημερι και βραδυ και αμα ηταν μαπα το βραδυνο κανα γυρονι απ'εξω λαθραιο απλα επειδη τρως σε συγκεκριμενες ωρες νωρις και εισαι πολλες ωρες ξυπνιος,ακομη και αν φιδιαζεις, ο μεταβολισμος βαραει κοφτες και τα κιλα φευγουν νερο. Τωρα αυτοι που βαζουν κιλα στο στρατο αναρωτιεμαι ειλικρινα τι κανουν στην πολιτικη τους ζωη. :D :D :D :D 

Φιλος πηγε ειδικες δυναμεις και γυρισε 10+ βαρυτερος με τρελη μπακα 

Ενδεικτικο του αξιομαχου του στρατου μας

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Weniko είπε

Σε 8 μέρες κλείνω 2 μήνες στον στρατό και σκέφτομαι την αναβολή σοβαρά για οικονομικούς λόγους αλλά και ψυχολογικούς ποιος μπορεί να μου την δώσει και πόσο καιρό θα πάρει; 

Να σαι φαντάρος 2 μήνες και να μην έχεις ιδέα για το ποιος σου δίνει την αναβολή λίγο περίεργο πάντως

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Weniko είπε

Θα πας στον διοικητη σου και θα αιτηθεις αναβολη για τους ανωθι λογους απλα να εισαι και λιγακι πιο πειστικος απ'οτι χρειαζεται ;)  απλα σκεψου καλα εαν θελεις και κατα ποσο δεν μπορεις να αποφυγεις την αναβολη.Ισως παρακατω να ειναι πιο σφιχτα τα πραγματα στη ζωη σου και να ειναι χειροτερα.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, billsnake21 είπε

Εκεί που παρουσιάζεται δυστυχώς, αν κοπείς στα αθλήματα...είσαι αυτόματα ι5  

ψεματα λες αποκλειεται

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...