DjAek2003 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά εγώ που θέλω ειδικότητα πυροβολικού στη θητεία θέλει βύσμα???
Aste Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Παιδιά το Καλλεντζου ή η Μεραρχια στην Έδεσσα πως είναι;
vamvakoolas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Στις 8/2/2022 στις 12:34 ΜΜ, pavlos163 είπε Καλησπέρα! Απολύομαι σε ενάμιση μήνα περίπου. Επειδή είμαι εξάμηνος, έχω 9 μέρες κανονική άδεια, συν 2 παραμεθωρίου για τον ενάμιση μήνα που έκανα στην Κω, συν 5 τιμητικές εμβολιασμού, και τέλος άλλες 5 τιμητικές από τον διοικητή μου που τις παίρνουν όλοι στο τάγμα μου. Σύνολο, 21. Η ερώτηση μου είναι η εξής: όσο ήμουν στο τάγμα, έχω κάνει αρκετή δουλειά σε δύο γραφεία των οποίων επικεφαλής είναι λοχαγοί. Αυτοί μπορούν να μου δώσουν έξτρα τιμητικές αν τους το ζητήσω; Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν; Πως το έχετε προσεγγίσει άλλοι που ήσασταν σε παρόμοια φάση; χλωμο το κοβω γιατι εισαι 6μηνο αλλα αν εχεις κανει τη #@αματη δουλεια εκει θα σου δωσουν. Πηγαινε χυμα και πες το και καλυτερα τετ α τετ Στις 8/2/2022 στις 7:35 ΜΜ, Nicktaskos είπε Κάποιος που να γνωρίζει ας μου απαντήσει , μετά την ορκωμοσία την πρώτη μέρα που θα μπω στο καινούργιο στρατόπεδο να είμαι με την στολή εξόδου ή μπορώ και με πολιτικά ; μου θυμιζεις το Σωτηρη Μουστακα σε μια ταινεια που ειχε παει προβλεπε με καπελο και στολη. Ρεσυ εδω χαρη τους κανεις που υπηρετεις, πηγαινε με ρουχα αντε στη καλυτερη με στολη αγγαρειας 1
pogchamp Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Ξέρουμε τίποτα για βυσματικές μεταθέσεις της ΣΤ ΕΣΣΟ πότε είναι να βγουν;
Dmitris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Καλημερα παιδες, οταν επιθυμει καποιος μεταφορα απο στρατο ξηρας σε πολεμικη αεροπορια τοτε οπως γνωριζω απαιτειται βυσμα. Οταν ομως λεμε βυσμα σε αυτη τη περιπτωση, ποια ακριβως θεση στην ιεραρχια πρεπει να εχει ο γνωστος ή που ιδανικα να ανηκει για να ειναι αποτελεσματικο βυσμα;
Nicktaskos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μάγκες έκανα την αίτηση για μειωμένη θητεία στο σάιτ τις στρατολογίας και μου έβγαλε ότι είναι ολοκληρωμένη αλλά δεν μου έστειλαν απάντηση , εγώ είμαι τρίτεκνος ξέρετε αν με μείωσαν την θητεία ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Dmitris είπε Καλημερα παιδες, οταν επιθυμει καποιος μεταφορα απο στρατο ξηρας σε πολεμικη αεροπορια τοτε οπως γνωριζω απαιτειται βυσμα. Οταν ομως λεμε βυσμα σε αυτη τη περιπτωση, ποια ακριβως θεση στην ιεραρχια πρεπει να εχει ο γνωστος ή που ιδανικα να ανηκει για να ειναι αποτελεσματικο βυσμα; αν δεν το ξερεις ηδη τοτε δεν εχεις το καταλληλο βυσμα...
stavros750 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Nicktaskos είπε Μάγκες έκανα την αίτηση για μειωμένη θητεία στο σάιτ τις στρατολογίας και μου έβγαλε ότι είναι ολοκληρωμένη αλλά δεν μου έστειλαν απάντηση , εγώ είμαι τρίτεκνος ξέρετε αν με μείωσαν την θητεία ; Δεν στέλνουν απάντηση σε σένα προσωπικά, αλλά συγκεκριμένα στέλνεται διαταγή στο 1ο γραφείο της μονάδας σου όπου αναφέρει ότι μεταφέρεσαι σε αυτούς. Αν δεν σε προσεγγίσουν οι ίδιοι από το 1ο γραφείο, "ενόχλησε" τους εσύ 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε αν δεν το ξερεις ηδη τοτε δεν εχεις το καταλληλο βυσμα... Πως τον πετσόκοψες έτσι
kti23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, σε ένα χρόνο και εφόσον έχω εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της σχολής, σκοπεύω να κόψω την αναβολή φλεβαρή του 23 για να βγάλω και τη θητεία. Με ενδιαφέρει να δηλώσω και να πάω Κύπρο ΕΛΔΥΚ. Υπάρχει κάποια διαδικασία ή αίτηση την οποία πρέπει να υποβάλλω από τώρα; Γνωρίζει κανείς/έχει εμπειρία από θητεία σε Κύπρο;
yanis13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 6 ώρες πριν, lelispao είπε Τθ avlona kala einai? Δε φημίζεται και ως το καλύτερο.
andreas1gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, lelispao είπε Τθ avlona kala einai? Χάλια....
DjAek2003 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω για την ειδικότητα του πυροβολικού αν είναι καλή επιλογή και μάλλον την σχολή δεν προκειται να την τελειώσω οπότε θα διακόψω την αναβολή μου!!! Θα κάνω κατάθεση το απολυτήριο λυκείου επαλ αλλά το πτυχίο δεν θέλω γιατί είμαι απόφοιτος νοσηλευτης επαλ και δεν θέλω υγειονομικό θέλω να παρακολουθήσω άλλη ειδικότητα στο στρατό μιας και μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε πράγματα πολλά για την ζωή μας!!! Θέλει βύσμα η ειδικότητα που θέλω η όταν έρθει το χαρτί θα λέει ένδειξη ΥΕΑ σε νησί και ειδικότητα??????
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Το πυροβολικό είναι όπλο, δεν είναι ειδικότητα. Το υγειονομικό είναι σώμα, δεν είναι ειδικότητα κι επίσης το υγεινομικό θέλει βύσμα οπότε δε θα σε πάνε με το ζόρι Πάντως αν περιμένεις να μάθεις πολλά για τη ζωή σου απο το πυροβολικό, λυπάμαι αλλά δεν... 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις