dionisis1925 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, Filippos94 είπε Καλησπέρα. Το χαρτί της κατάταξης μου έχει σε παρένθεση τα αρχικά ΥΕΑ. Είδα ότι αυτό σημαίνει Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός. Γνωρίζει κάποιος αν αυτό είναι υποχρεωτικό; Πώς μπορώ να το αποφύγω; Όταν παρουσιαστείς θα σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις ΥΕΑ θα πεις όχι και τελείωσε.
Filippos94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Όταν παρουσιαστείς θα σε ρωτήσουν αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις ΥΕΑ θα πεις όχι και τελείωσε. Ευχαριστώ! Κατατάσσομαι τεθωρακισμένα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται εκεί; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από Filippos94
Vaggos9595 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, παρουσιάζομαι με την Β εσσο και κατά πάσα πιθανότητα θα φύγω για Κύπρο ελδυκ μετά. Πρέπει όμως να βρίσκομαι στην ορκωμοσία της σχολής μου που θα γίνει περίπου τις 15 με 20 Απριλίου πίσω στην Ελλάδα. Φαντάζομαι ότι θα βρίσκομαι ήδη για λίγες μέρες Κύπρο σωστά; οπότε θα μου δώσουν άδεια να φύγω τόσο σύντομα για να παρευρεθώ στην ορκωμοσία ή δεν θα βγάλω άκρη;
Filippos94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Γνώμη για Στρδο ΑΝΘΛΓΟΥ(ΠΖ) ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (ΑΦΑΝΤΟΥ ΡΟΔΟΥ);
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Turnip είπε Παρουσιάζομαι 10 Μαρτιου Στρδο ΣΧΗ(ΠΖ) ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΛΑΓΟΣ ΕΒΡΟΥ) ΥΕΑ. Έχετε κάποια σχόλια γι' αυτό το στρατόπεδο; Από Θεσσαλονίκη με ΚΤΕΛ πας Διδυμότειχο και μετά πως πας στο στρατόπεδο; Κινητά smartphone επιτρέπονται; Ευχαριστώ Από Θεσσαλονίκη πας Διδυμότειχο και μετά θα χρειαστείς ταξί για το στρατόπεδο. Αν ήσουν ήδη εκεί και γυρνούσες από άδεια θα μπορούσε να βγει κίνηση για να σε πάρουν με συνενόηση με τον ΑΥΔΜ / μονάδα σου. Δεν θα σου πει κανένας τίποτα για κινητό στο στρατόπεδο αλλά να μην είσαι προκλητικός. Όταν θα μπεις στον έλεγχο θα πεις ότι δεν έχεις για να μην βάλεις σε δύσκολη θέση τους φαντάρους που θα κάνουν τον έλεγχο. Όλα τα πράγματα αξίας θα τα έχεις πάνω σου γιατί οι βαλίτσες θα είναι παρατημένες για αρκετες ώρες δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, θα υπάρχουν άτομα να τα προσέχουν αλλά καλό είναι να μην αφήσεις κάτι. 1
Turnip Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Billator είπε Από Θεσσαλονίκη πας Διδυμότειχο και μετά θα χρειαστείς ταξί για το στρατόπεδο. Αν ήσουν ήδη εκεί και γυρνούσες από άδεια θα μπορούσε να βγει κίνηση για να σε πάρουν με συνενόηση με τον ΑΥΔΜ / μονάδα σου. Δεν θα σου πει κανένας τίποτα για κινητό στο στρατόπεδο αλλά να μην είσαι προκλητικός. Όταν θα μπεις στον έλεγχο θα πεις ότι δεν έχεις για να μην βάλεις σε δύσκολη θέση τους φαντάρους που θα κάνουν τον έλεγχο. Όλα τα πράγματα αξίας θα τα έχεις πάνω σου γιατί οι βαλίτσες θα είναι παρατημένες για αρκετες ώρες δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου μέχρι να τελειώσει η διαδικασία, θα υπάρχουν άτομα να τα προσέχουν αλλά καλό είναι να μην αφήσεις κάτι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Γνωρίζεις μήπως πόσο πέρνουν τα ταξί; Απ' ότι βλέπω είναι 20 λεπτά διαδρομή με αμάξι.
Filippos94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Στο σημείωμα κατάταξης αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο ή και η μονάδα τοποθέτησης; Στο δικό μου αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο.
woofwoofwoof Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες καλησπέρα. Με τα νέα δεδομένα του 12μηνου στον στρατό ξηράς, αξίζει λέτε να προσπαθήσω για Πεζοναύτες και να κάνω Αυλώνα/Βόλο; Έχω ακούσει ότι μόνο εκεί έχει και σαν Αθηναίος, με βολεύουν και τα 2. Θέλει βύσμα για ΕΔ; Επίσης, για παραμεθώριο δηλώνεις που θες να πας (Έβρο, Ρόδο, Χίο, κτλ) ή στην τύχη; Τέλος, αν προσπαθήσω για βύσμα για Αθήνα, θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό ή με το 12μηνο έχει γίνει πιο εύκολο; Εξόδους θα έχει ή μπα; Λέω να μπω Σεπτέμβρη.
Mr.kostas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Παιδιά γνώμη για Κω? Και επίσης έχουμε κάποια έκπτωση στα αεροδρομικα επειδή θα είμαστε φαντάροι;
kosmsamo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά πήγε η επιλογή του Σ.ΥΠ.Ο. (Λάρισα είχα βάλει), τα διπλώματα οδήγησης κ.λπ.! 😄 Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ήμουν και πολύ τυχερός; 😂 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από kosmsamo
insomniac01 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, haris013 είπε αναβολή μπορούμε να πάρουμε online? από την αίτηση που έχει στο army? Αλλιώς ποιος τρόπος υπάρχει για να πάρουμε μια αναβολή για 1 έτος; Πας 5 μέρες πριν την κατάταξη σου μαζί με τους άλλους μαντράχαλους (καμία 500αρια) και ζητάς αναβολή για προσωπικούς σκοπούς είναι 6 μήνες αλλά βγαίνει περί των 9 με το μέχρι να παρουσιαστεις κλπ, γραφειοκρατεία. Αλλιώς πας σε ένα ψυχίατρο και παίρνεις το χαρτάκι σου και έχεις το 1 χρόνο στο τσεπάκι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Filippos94 είπε Στο σημείωμα κατάταξης αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο ή και η μονάδα τοποθέτησης; Στο δικό μου αναγράφεται μόνο το στρατόπεδο. Μονο στρατοπεδο, εκει θα σου πουν αν θα μεινεις ή θα πας αλλου. 1
yanis13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, kosmsamo είπε Καλά πήγε η επιλογή του Σ.ΥΠ.Ο. (Λάρισα είχα βάλει), τα διπλώματα οδήγησης κ.λπ.! 😄 Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν ήμουν και πολύ τυχερός; 😂 Ειναι προφανες οτι δε τα κοιτανε αυτα. Αν δεν εχεις βυσμα, εφυγες για νησι/εβρο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις