Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikoskech9 είπε

καλησπέρα, ηθελα να ρωτησω αν υπηρετησεις αλεξανδρουπολη ειναι παλι 9μηνες η θητεια; εγω ξερω οτι ειναι οπως και σε ολο τον νομο εβρου.αλλα ενας με ειπε οτι εξαιρειται επειδη ειναι αστικο κεντρο.ισχυει;

Κανονικά ισχύει, ο ενας που σε το ειπε να διαβάσει κανα ΦΕΚ

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, yanis13 είπε

Πάτρα ΚΕΤΧ θα πας συστημένος ως βύσμα ή σαν οσο το δυνατόν γρηγορότερη μετάθεση στον τόπο καταγωγής σου; Γιατί έχω ακούσει τα χειρότερα για Πάτρα, με εξαίρεση τα χοντρά βύσματα που την περνάνε λελα

Μπορώ να χρησιμοποιήσω και την κατ εξαίρεση μετάθεση, λόγω κοινωνικών κριτηρίων, αλλα και το βύσμα μου, αλλά αυτό που είπα πιο πανω το ειπα επειδή μου το έχει πει το βυσμα..λόγω του σκηνικού που είχε γίνει πέρσι με την αυτοκτονία του παιδιού, είναι πολύ χαλαροί σε όλα στο κετχ 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pogchamp είπε

Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι για τις μεταθέσεις. Γενικά βγαίνουν Παρασκευές και εκτελούνται Δευτέρα ή έχετε δει και σε άκυρες μέρες να βγαίνουν;

Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. Εμενα ειχε βγει Τεταρτη θυμαμαι

Δημοσ.

Η ορκωμοσιες στρατου ξηρας ειναι παντα Παρασκευη; μετα την ορκωμοσια φευγεις απευθειας με αδεια; γινεται να βγει μεταθεση μαζι με την αδεια ορκωμοσιας και να μην ξαναγυρισεις σε αυτο το στρατοπεδο;

Δημοσ.

Πριν φύγω με άδεια απολύσεως δεν πήρα παραπεμπτικό για ακτινογραφία από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου. Ξέρετε τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Μπορώ να πάρω παραπεμπτικό από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου του τόπου διαμονής μου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, yanis13 είπε

Δε νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο. Εμενα ειχε βγει Τεταρτη θυμαμαι

Με άμεση εκτελεση? Έφυγες την ίδια μέρα ή μεταγενέστερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, karagiannisG είπε

Η ορκωμοσιες στρατου ξηρας ειναι παντα Παρασκευη; μετα την ορκωμοσια φευγεις απευθειας με αδεια; γινεται να βγει μεταθεση μαζι με την αδεια ορκωμοσιας και να μην ξαναγυρισεις σε αυτο το στρατοπεδο;

Ναι, αλλά συνηθως συμβαίνει αν είσαι για ΕΛΔΥΚ, Στρατονομία, ΟΑΣ, Προεδρική Φρουρά, ΕΔ κλπ κλπ. Η πλειοψηφία κάθεται και ΣΠΕΝ στο ιδιο στρατόπεδο

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
2 ώρες πριν, karagiannisG είπε

Ναι παρασκευή είναι πάντα και φεύγεις στο καπάκι. Πολλά παιδιά από τη σειρά μου τότε είχαν πάρει και το φύλλο πορείας τους και παρουσιαστηκαν στο νεο στρατοπεδο μετά το περας της άδειας.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, CosGrLegend είπε

Πριν φύγω με άδεια απολύσεως δεν πήρα παραπεμπτικό για ακτινογραφία από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου. Ξέρετε τι γίνεται στην περίπτωση αυτή; Μπορώ να πάρω παραπεμπτικό από τα ΣΤΕΠ του στρατοπέδου του τόπου διαμονής μου;

Υπάρχει και η εναλλακτική να πας σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, αρκεί να τους διευκρινίσεις ότι είναι ακτινογραφία απολύσεως και ότι θες γνωμάτευση

Δημοσ.

Σχετικά με τα t-shirt που θέλω να αγοράσω, επιτρέπεται να είναι χακί ή είναι απαραίτητο να είναι παραλλαγής;  ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Vaggos9595 είπε

Σχετικά με τα t-shirt που θέλω να αγοράσω, επιτρέπεται να είναι χακί ή είναι απαραίτητο να είναι παραλλαγής;  ευχαριστώ πολυ

Μπορείς κανονικά και χακί. Δεν υπάρχει κανένα θέμα

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Την άλλη Παρασκευή είναι η απονομή του πρασίνου μπερέ τις Α Εσσο στους πεζοναύτες , γνωρίζεται μετά αν μου δίνουν άδεια ;

Πράσινο μπερε;;;... Πεζοναύτες;;;;.. 

• Confused 2
Δημοσ.

Παρουσιάζομαι Θήβα και μετά φεύγω για Κύπρο. Μετά την ορκωμοσία ακούω πως φεύγουμε κατευθείαν για Κύπρο και δεν μας δίνουν άδεια... Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...