dionisis1925 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, Elantee είπε Ναι αλλά δεν απάντησες, είσαι κάτι στον στρατό? Γιατί αν δεν είσαι, δεν είσαι κ τόσο έγκυρη πηγή για όλους μας (Σχετικά με την προηγούμενη απάντηση σου μπορεί κ να έχεις δίκιο γτ όντως ο αριθμός στελεχών είναι διαφορετικός) Ρώτησες μερικά πράγματα και σου απάντησα , το αν θες να τα πιστέψεις είναι δικό σου θέμα , σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντάω. Ότι και να επιλέξεις σκέψου το πάντως.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Μη μπερδεύεις τους μονιμοποιημένους ΕΠΟΠ με τους καινούριους. Οι καινούριοι και στο ΣΞ κάνουν τόσες υπηρεσίες όσες σου έγραψε ο φιλος πιο πάνω. ΕΠΟΠ αξίζει να πας μονο αν δεν εχεις τιποτα καλύτερο να κάνεις. Και για τις βυσματοθέσεις όλων των κλάδων των ΕΔ που είναι αμετάθετες Αθήνα, αν δεν εχεις πολλά μόρια, δε τις βλέπεις ούτε σε καρτ ποστάλ.
rallistas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2022 στις 11:18 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Μακριά απο ΟΑΣ, ελα σε π.μ. για περισσότερα. Και για την ερώτηση σου, δεν είπαμε να πάρεις βαλίτσες αλλά ενα σάκο πάρε. Στην πύλη δε ξέρουν οτι θα βγεις απο την πρώτη μέρα και δε μπορεις να τους πείσεις για το αντίθετο. ΟΑΣ παντως που πηγα εγω μετα απο 5 μηνες Λερο, το 2011, περασαμε σουπερ ολοι.Ακομα κι αυτοι που δεν ειχαμε βυσμα. Το 2011 βεβαια ειναι 11 χρονια πριν..... Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2022 από rallistas
Elantee Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ρώτησες μερικά πράγματα και σου απάντησα , το αν θες να τα πιστέψεις είναι δικό σου θέμα , σε προσωπικές ερωτήσεις δεν απαντάω. Ότι και να επιλέξεις σκέψου το πάντως. Νταξει κομπλέ, απλως η σιγουριά στις απαντήσεις σου δεν ξέρω από πού πηγάζει. Όντως θέλει σκέψη, μέλλον είναι στην τελική.
Nicktaskos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2022 Έχω μια ερώτηση αν είσαι στρατιώτης στρατού ξηράς βαράς προσοχή σε αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας ;
Aias13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλημέρα να ρωτήσω..πήγα προπαιδευση Βόλο..είμαι σε άδεια ορκωμοσίας..η ειδικότητα μου είναι εφοδιασμού μεταφορών..το χαρτί λέει να επιστρέψω Βόλο..ξέρετε αν μείνω εκεί ή θα με στείλουν αλλού την ίδια μέρα?
Sup25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Η ειδικότητα Μαχητής/Οπλίτης τι σημαίνει ακριβώς ;;;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 17 ώρες πριν, Nicktaskos είπε Έχω μια ερώτηση αν είσαι στρατιώτης στρατού ξηράς βαράς προσοχή σε αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας ; Αν είσαι σε μικτό στρατόπεδο, δηλαδή στο Πεντάγωνο κυρίως, τότε θεωρητικά βαράς προσοχή σε ανώτατους αξιωματικούς όλων των κλάδων, στην πράξη κανένας Αρχιπλοιάρχος ή Ταξίαρχος της Π.Α. π.χ. δε θα ασχοληθεί αν ένας στρατιώτης της ξηράς του βάρεσε προσοχή όταν τον συνάντησε στο κτίριο.
yanis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Sup25 είπε Η ειδικότητα Μαχητής/Οπλίτης τι σημαίνει ακριβώς ;;; Στην εκπαιδευση ειδικοτητας θα κανεις καποιες βολες με διαφορετικα οπλα, ως εκει. Μετα, απολυτως τιποτα διαφορετικο απο τους υπολοιπους.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Ούτως ή άλλως με ελάχιστες εξαιρέσεις, στις μονάδες κυρίως σκοπετάνθρωποι υπάρχουν. Απλά στα χαρτιά έχουν κάποια ειδικότητα. 1
LD22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, μετά τα ΣΠΕΝ παίρνω μετάθεση για ΑΣΔΥΣ στο Γουδή. Γνωρίζουμε πως πάει από υπηρεσίες και πως είναι γενικότερα το κλίμα εκεί τελευταία; Να σημειώσω ότι είμαι άοπλος.
Zanetis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπερα. Μετα τα ΣΠΕΝ θα μετατεθω στο ΕΤΑΦ ΓΕΕΘΑ. Εχουμε καποια ενημερωση για το τι θα βρουμε εκει;
Giannisiord Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Zanetis είπε Καλησπερα. Μετα τα ΣΠΕΝ θα μετατεθω στο ΕΤΑΦ ΓΕΕΘΑ. Εχουμε καποια ενημερωση για το τι θα βρουμε εκει; Θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις αλλιώς κάτσε εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Η χειρότερη μετάθεση στην Αθήνα.
Zanetis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 15 λεπτά πριν, Giannisiord είπε Θα κλαις με μαύρο δάκρυ. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις αλλιώς κάτσε εκεί που βρίσκεσαι τώρα. Η χειρότερη μετάθεση στην Αθήνα. Μς αγχωσες ρε φιλε. Απο ποια αποψη η μαυριλα; ειναι προσφατη η πληροφορηση ; δωσε καποια παραπανω πληροφορια;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) ΠΑΝΤΑ είναι μαύρο το ΕΤΑΦ/ΓΕΕΘΑ γιατί κάνει όλες τις ενοπλες υπηρεσίες του Πενταγώνου. Άλλαξε το όσο προλαβαίνεις. Κάποιος σου έκανε "χάρη" να σε φέρει Αθήνα και θα την πατήσεις. Και απο το ΕΤΑΦ μετά αν δε βάλεις βύσμα στρατηγό να σου κάνει προσωπική χάρη, δε φεύγεις Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2022 από ProponitisTouKanape
Προτεινόμενες αναρτήσεις