Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, EL_Greco21 είπε

Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πόσες μέρες άδεια ορκομωσιας παίρνουμε? 

Νομίζω 10 μέρες ορκωμοσία και 10 μέρες απολύσεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά αφήστε τον όταν φορέσει το χακί και το άρβυλο και δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και του σκάσει μετάθεση σε καμία πινέζα...εδώ θα έρχεται να ρωτάει για το τι χαρτιά πρέπει να καταθέσει για μειωμένη θητεία ή πως μπορεί να πάρει αναβολή γιατί δεν την παλεύει άλλο :P 

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Καλά αφήστε τον όταν φορέσει το χακί και το άρβυλο και δεν θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει και του σκάσει μετάθεση σε καμία πινέζα...εδώ θα έρχεται να ρωτάει για το τι χαρτιά πρέπει να καταθέσει για μειωμένη θητεία ή πως μπορεί να πάρει αναβολή γιατί δεν την παλεύει άλλο :P 

Μερικά άτομα που δεν έχουν ζωή μια χαρά γουστάρουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις βούληση, κάνεις by the book οτι βλακεία σου ζητήσουν, βολοδέρνεις απο δω και απο κει σαν το σκυλί... Μια χαρά.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/4/2022 στις 10:12 ΠΜ, Gingerbread είπε

Γνωρίζει κανείς αν είναι εύκολο να πάρεις αναβολή ως "επιστήμονας που διαπρέπει σε επιστημονικές έρευνες" αν εχειις διδακτορικό και είσαι σε ευρωπαϊκό ερευνητικό πρόγραμμα δηλωμένος ως ερευνητής;

Όχι δεν παίρνεις. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτό που μπορείς είναι να ζητήσεις 6-7 μήνες για κοινωνικούς λόγους η ι5. 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση σχετικά με τις μεταθέσεις. Υπηρετώ στη Ρόδο (Β εσσο) και το σκεφτόμουν για κατ'εξαιρεση μετάθεση για Πάτρα(τόπος καταγωγής και διαμονής) με αιτιολογία (αναπηρία γονέων με ποσοστό 78% και 89%). Το χαρτί μου γράφει (Υπεκ 8 μηνών)  στη Πάτρα εάν εγκριθεί πόσους μήνες θα κάνω και εάν ξέρει κανείς δέχονται άοπλους στο ΚΕΤΧ? 

Ευχαριστώ εκ προτέρων για τη βοήθεια.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Όχι δεν παίρνεις. Ούτε μια στο εκατομμύριο. Αυτό που μπορείς είναι να ζητήσεις 6-7 μήνες για κοινωνικούς λόγους η ι5. 

πως το ξέρεις; Εννοώ έχεις ανάλογη εμπειρία;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

πως το ξέρεις; Εννοώ έχεις ανάλογη εμπειρία;

Δεν δίνουν τέτοιες αναβολές. Δεν υπάρχει. Ούτε στον ύπνο σου. Μόλις πας και το ζητήσεις θα σου πουν έλα αγοράκι μέσα τώρα και αστα αυτά. Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας; Αυτή είναι η απάντηση/ερώτηση που δίνουν. Αν δεν με πιστεύεις, καλή δύναμη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Δεν δίνουν τέτοιες αναβολές. Δεν υπάρχει. Ούτε στον ύπνο σου. Μόλις πας και το ζητήσεις θα σου πουν έλα αγοράκι μέσα τώρα και αστα αυτά. Έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας; Αυτή είναι η απάντηση/ερώτηση που δίνουν. Αν δεν με πιστεύεις, καλή δύναμη.

Έχω ακούσει ανθρώπους να έχουν πάρει την αναβολή αυτή και μου έχουν πει και τι χαρτιά χρειάστηκαν. Εσύ που μου λες ούτε 1 στο εκατομμύριο το βασίζεις κάπου; Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω, πως κατέληξες εκεί ρωτάω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, anestis97 είπε

@Gingerbread

Πόσων ετών είσαι;

Λογικά γίνεται να πάρεις αναβολή μέχρι 31η Δεκεμβρίου που κλείνεις το 33ο έτος της ηλικίας σου.

Είμαι του 1992. Θέλω αναβολή μέχρι 31η Δεκεμβρίου που κλείνω τα 33 όπως λες. Είμαι post doca σε πρόγραμμα της ΕΕ στην Ελλάδα, θεωρητικά έχω τις προϋποθέσεις. Θέλω να υπηρετήσω απλά δεν μπορώ τώρα.

Δημοσ.

Ε πιστεύω θα την πάρεις, αφού πληροίς όλες τις προϋποθέσεις.

Ξέρεις πως και από τα 33 και μετά έχεις τη δυνατότητα να εξαγοράσεις τη θητεία σου, αρκεί να υπηρετήσεις τις πρώτες 20 μέρες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...