Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimio7 είπε

Καποιοι μου ειπαν πως τους ειπαν να τα εχουν στη τσέπη. Αλλοι φιλοι μου το έκρυψαν στη βαλιτσα, στις κάλτσες, παπουτσια ή στο παντελονι μεσα. Νομιζω εξαρταται απο το ατόμο που θα μας ελέγξει. Θα το προσπαθησω εγω παντως.   

Δεν κάνουν σωματικό έλεγχο για τις τσέπες όμως ???

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Alexisv είπε

Όχι, ποτέ. Μην αφήσεις να σε αγγίξουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Όχι, ποτέ. Μην αφήσεις να σε αγγίξουν.

Ειναι πρωτοκολλα υποθετω δεν γινεται να πεις οχι

Επεξ/σία από Kargamam
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Ειναι πρωτοκολλα υποθετω δεν γινεται να πεις οχι

Μην ψαρώνεται ρε παίδες. Φαντάρος μπαίνεις δεν πας ισοβίτης στο Αλκατράζ. Αφού κάνουν στο ναυτικό τόσο μεγάλο έλεγχο, απλά το έχεις πάνω σου με τον φορτιστή και τελείωσε το πανηγύρι. Πάντως στον στρατό ξηράς, απλά ανοίξαμε τον σακίδιο και το ξανακλείσαμε. Στο συνεργείο ήταν 2 φαντάροι και ένα ΕΠΟΠι. Εδώ άλλοι πέρναγαν ολόκληρα πολύμπριζα. Απλά αν πέσεις σε κανα περίεργο στέλεχος, το πιθανότερο είναι να σου ψάξει όλα τα πράγματα. Αν θες να είσαι safe, απλά παίρνεις ένα με τα κουμπιά με 15 ευρώ και τους το δείχνεις. Εν έτη 2022, ποιος άνθρωπος αντέχει τόσες μέρες χωρίς το κινητό του;

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alexisv είπε

Δεν επιτρέπεται ο έλεγχος, απλά έχετε το πάνω σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα! Ξέρει κανείς τι ώρες λειτουργεί το φρουραρχείο Αθηνα για να πάω για αναβολή; Από τις 9 μου έχουν πει , αλλού διαβάζω από 7 , τι ισχύει; Επίσης παρουσιαζομαι 18 αλλά μου είπαν να προσελθω 5 εργάσιμες πριν δηλαδή στις 11 αυτό ισχύει;  Το τηλέφωνό δεν λειτουργεί.

Επεξ/σία από SpirosRonto
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SpirosRonto είπε

Καλημερα! Ξέρει κανείς τι ώρες λειτουργεί το φρουραρχείο Αθηνα για να πάω για αναβολή; Από τις 9 μου έχουν πει , αλλού διαβάζω από 7 , τι ισχύει; Επίσης παρουσιαζομαι 18 αλλά μου είπαν να προσελθω 5 εργάσιμες πριν δηλαδή στις 11 αυτό ισχύει;  Το τηλέφωνό δεν λειτουργεί.

Ναι πρέπει να πας όταν μένουν 5 εργάσιμες, ή λιγότερες, για την κατάταξή. Το φρουραρχείο δουλεύει ώρες δημοσίου. Σίγουρα 9-2 το φρουραρχείο, δεν ξέρω για νωρίτερα. Θα μπεις στο στρατόπεδο, θα σε πάνε πρώτα στον ιατρό υπηρεσίας και μετά φρουραρχείο. Μετά θα πας κεπ να στείλεις τα χαρτιά. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, SpirosRonto είπε

Επειδή πηγαίναμε αρκετά συχνά κινήσεις στο φρουραρχείο όταν έκανα την θητεία μου, θυμάμαι πως όταν ήταν εποχή κατατάξεων, η ουρά για τις αναβολές ήταν πιο μεγάλη και από αυτήν ανήμερα Χριστουγέννων στο Lohan. Οπότε αν θες να κάνεις την δουλεία σου, πρέπει να πας νωρίς για να πιάσεις σειρά.

• Like 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Επειδή πηγαίναμε αρκετά συχνά κινήσεις στο φρουραρχείο όταν έκανα την θητεία μου, θυμάμαι πως όταν ήταν εποχή κατατάξεων, η ουρά για τις αναβολές ήταν πιο μεγάλη και από αυτήν ανήμερα Χριστουγέννων στο Lohan. Οπότε αν θες να κάνεις την δουλεία σου, πρέπει να πας νωρίς για να πιάσεις σειρά.

Οκειιι σε ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να σκάσω εκεί κατά τις 8 και ο θεός βοηθός χαχαχα

Δημοσ.

Διανύω τον 3ο μήνα (σχεδόν 4ο) της θητείας μου σε περιοχή της παραμεθωρίου. Είχα δηλώσει την επιθυμία μου για μετάθεση, αλλά τώρα το μετάνιωσα και θέλω να το ακυρώσω ώστε να πάω αμετάθετο και να κάνω 9μηνο. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε φυλάκιο οπότε δεν μπορώ να πάω σε γραφείο της μονάδας μου και να ρωτήσω. Γνωρίζει κανένας αν είναι πολύ αργά για να το ακυρώσω ή μπορώ ακόμα να το σώσω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις ποσο διαρκει η αποσπαση ? Διαβασα εως 45 μερες. Αν ομως σου πουν παραπανω μπορεις να παραπονεθεις ??

Επεξ/σία από Ikarionas
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, HeinHein είπε

Διανύω τον 3ο μήνα (σχεδόν 4ο) της θητείας μου σε περιοχή της παραμεθωρίου. Είχα δηλώσει την επιθυμία μου για μετάθεση, αλλά τώρα το μετάνιωσα και θέλω να το ακυρώσω ώστε να πάω αμετάθετο και να κάνω 9μηνο. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε φυλάκιο οπότε δεν μπορώ να πάω σε γραφείο της μονάδας μου και να ρωτήσω. Γνωρίζει κανένας αν είναι πολύ αργά για να το ακυρώσω ή μπορώ ακόμα να το σώσω; 

Μιλά με το γραφείο της μονάδα σου. Νομίζω πλησιάζει ο καιρός που μπορείς να υπογράψεις και για αμετάθετο 

8 λεπτά πριν, Ikarionas είπε

Ξερει κανεις ποσο διαρκει η αποσπαση ? Διαβασα εως 45 μερες. Αν ομως σου πουν παραπανω μπορεις να παραπονεθεις ??

«η διάρκειά της δεν μπορεί να υπερβαίνει τις σαράντα πέντε (45) ημέρες καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του. Κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του Αρχηγού του ΓΕΣ μπορεί να παραταθεί κατά δέκα πέντε (15) ημέρες.» 

απο army.gr

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...