Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα είναι σίγουρα ενα τελειως καινουριο περιβάλλον και αρκετά δύσκολο. Αλλά σιγά σιγά στρώνει, εκτός αν υπάρχει απύθμενη βλακεία στη μονάδα σου (δεν αποκλείεται)

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κοίτα είναι σίγουρα ενα τελειως καινουριο περιβάλλον και αρκετά δύσκολο. Αλλά σιγά σιγά στρώνει, εκτός αν υπάρχει απύθμενη βλακεία στη μονάδα σου (δεν αποκλείεται)

Οχι ισα ίσα μια χαρα είναι όλοι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LefteT είπε

Μια ερώτηση... αμα εισαι ι1 πρώτες ημέρες στον στρατο, υπάρχει τρόπος να το πας ι5? 😋

Είχε γίνει σε εμένα. Φαντάρος 1 μήνα που ήρθε στην μονάδα από το κέντρο είχε στο δεξί μέρος του κεφαλιού του ατσάλι, ατύχημα από μηχανάκι. Μάλιστα εγώ ο ίδιος το είχα ακουμπήσει να δω. Τελικά του δώσανε i5 2cores/threads αλλά στην μονάδα αφού τον έστειλαν για εξέταση στην Καβυλη.

Τουλάχιστον μου είπε είδα τι παίζει με τον στρατό.

Τώρα γιατί στην μονάδα δεν τον είχαν κόψει δεν ξέρω...

Δημοσ.

Καλησπερα, μου έστειλαν νεο Ειδικό Φύλλο Πορείας, το παλιό ήταν Πράσινο και το νέο ειναι Κυανούν. Γνωριζει καποιος τι διαφορα εχει το νεο φυλλο πορειας;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LefteT είπε

Οχι ισα ίσα μια χαρα είναι όλοι. 

Τότε υπομονή να προσαρμοστείς, επ ουδενί μη πάρεις αναβολή. Αφού μπηκες στο χορό, καλύτερα να χορεψεις (υπερβολή αυτό που λέω, θα συνηθίσεις και θα είσαι κομπλε) τώρα και να τελειώνεις μια για πάντα απ τον στρατό.

Όλοι φάγαμε φρίκη στην αρχή, μη μασάς. Σε λίγες μέρες θα είσαι κομπλε.

58 λεπτά πριν, Xiezhi είπε

Καλησπερα, μου έστειλαν νεο Ειδικό Φύλλο Πορείας, το παλιό ήταν Πράσινο και το νέο ειναι Κυανούν. Γνωριζει καποιος τι διαφορα εχει το νεο φυλλο πορειας;

Κυανουν; Δεν ήξερα ότι υπάρχει. Λευκό και πράσινο ξέρω. Τι γραφει πάνω το νέο Φ.Π;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Κυανουν; Δεν ήξερα ότι υπάρχει. Λευκό και πράσινο ξέρω. Τι γραφει πάνω το νέο Φ.Π;

Τα ίδια ακριβώς γράφει, μόνο το χρώμα αλλάζει και ο αριθμός του εγγράφου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Xiezhi είπε

Τα ίδια ακριβώς γράφει, μόνο το χρώμα αλλάζει και ο αριθμός του εγγράφου.

Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Ντάξει για περίπτωση επιστράτευσης τα θέλουμε τα Φ.Π, δε χρειάζονται σε κάτι άλλο νομίζω. Στείλε τους πίσω το παλιό και είσαι κομπλε.

Ναι ισχύει. Απλά μου έκανε εντύπωση το χρώμα και δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία όσο το έψαξα, οπότε είπα να ρωτησω και εδω.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τότε; Τι ηταν αυτό που σε έριξε τόσο πολύ ψυχολογικά ώστε να σκέφτεσαι για αναβολη/Ι5;

Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LefteT είπε

Τελικά πήρα αναβολή. Αν και δεν ειμαι τόσο σίγουρος αλλά ξερω ότι δεν θα αντέξω τόσο καιρό. Ξερει κανεις αμα παρεις ι5 αν "καταστρέφεις" την ζωη σου?

Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ.

Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LefteT είπε

Οχι, δεν μπορεις να εργαστεις σε σωματα ασφαλειας μονο.

Το να πας για ι5 ειναι ευκολο. Πας και σε εναν ψυχιατρο την επομενη φορα που θα κοντευει η καταταξη, γραφετε οτι εχεις κρισεις πανικου, αγχωδη διαταραχη κτλ (ως δικαιολογια οτι προκληθηκαν επειδη παλι ερχοταν η ωρα να μπεις στρατο), και εχεις σιγουρη αναβολη. Θες συνολικα αναβολες 2 ετη, για να βγεις ι5

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Σεβαστο, αλλα φοβαμαι οτι ηταν λαθος αποφαση φιλε. Κουβαλας εναν βραχνα τωρα που ειναι ο Ε.Σ.

Αν καταφερεις και παρεις απαλλαγη, οχι γιατι να καταστραφει η ζωη σου; Ειναι δυνατον;

Δυστυχώς και εγω φοβάμαι λίγο για την απόφαση μου αλλα πραγματικά δεν αντεχα άλλο. Δεν εχει να κανει καν με κακα στελέχη η κάτι τέτοιο. Μου είπαν κιολας ότι είναι από τα καλύτερα στρατοπεδα αλλα εγώ δεν αντεξα. Ζήτησα σήμερα αναβολή και θα φύγω Δευτέρα, ξέρετε γτ τόσο αργά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...