Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 2:15 ΠΜ, vasilis__ είπε

Κάποιος που να γνωρίζει πως είναι η κατάσταση στη ΛΑΕΔ; Γιατί διάβαζα τα χειρότερα το 2020….

Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; 

Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά .

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, vasilis__ είπε

Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά .

Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε

Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. 

Λογικό να κοιμούνται μέσα κάποιοι φαντάροι, σίγουρα θα υπάρχει κάποια υπηρεσία (κάμερες λογικα) οπότε πρέπει να υπάρχει μια δύναμη φαντάρων μέσα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Σωστά τα λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να θυμάστε πως σε ένα μεγάλο βαθμό στο στρατό, στο θέμα της καθαριότητας όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, μονάδα, γραφείο, λέσχη κλπ, εκτός αν η καθαριότητα δεν ειναι αρμοδιότητα των οπλιτών. Όπου υπηρετούν βρωμιάρηδες, τεμπέληδες ή παρτάκηδες, η βρώμα βασιλεύει. Ακόμα και να μη σας δινουν υλικά, αν το πείτε μια-δυο-τρεις φορές, λύση θα βρεθεί, όρεξη να υπάρχει. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 3
Δημοσ.

Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nicktaskos είπε

Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ;

Οχι. Λογικα η μεταθεση σου εχει και ημερομηνια. Δεν μπορει να αλλαξει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες, έχουμε γνώμη για 95 τμχεθ ρόδος? Και γενικά πως είναι η φάση στο μηχανικό? 

Επεξ/σία από Mavros_Pete
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; 

Επεξ/σία από AnnaNori
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AnnaNori είπε

Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; (ο δίκας με είπε αυτές δεν είναι υποχρεωτικές και μαλλον θα πάρω τα @ρχιδ@ του) 

Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Tsapinho είπε

Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. 

Έγινε, σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...