Vaggos21Tmac Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Εχω μυωπια 5 βαθμους στο καθε ματι. Προτιμω στην καθημερινοτητα μου να φορω φακους επαφης. Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο πιο δυσκολη ειναι η θητεια για εναν μυωπα και τυχον συμβουλες tips (ποσα ζευγαρια γυαλια ναχω?, Ποτε να φοραω φακους ποτε γυαλια.. κλπ οτι μπορειτε). ευχαριστω
Panagiotis19009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Vaggos21Tmac είπε Εχω μυωπια 5 βαθμους στο καθε ματι. Προτιμω στην καθημερινοτητα μου να φορω φακους επαφης. Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο πιο δυσκολη ειναι η θητεια για εναν μυωπα και τυχον συμβουλες tips (ποσα ζευγαρια γυαλια ναχω?, Ποτε να φοραω φακους ποτε γυαλια.. κλπ οτι μπορειτε). ευχαριστω Ένα ζευγάρι μυωπίας (όχι καινούργια) και τους φακούς σου αρκούν. Στην εκπαίδευση καλό θα ήταν να τους αποφύγεις, γιατί θα είσαι όλη την ώρα έξω μες τα χώματα και τις σκόνες, για πυρ και κίνηση, έρπυση, βολές κλπ. Μετά, που απλά αρχίζουν οι υπηρεσίες, δεν θα έχεις θέμα, με εξαίρεση το νούμερο της νύχτας, όπου βολεύει να φοράς τα γυαλιά, από το να κάθεστε να βάζεις φακούς στις 2 το χάραμα. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2022 από Panagiotis19009
Nick2121212 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Καλησπέρα παιδιά, γνωριζει κανεις τι παίζει στο πολεμικό μουσείο στην Αθήνα; απο υπηρεσίες κτλπ ευχαριστώ
yanis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, Nick2121212 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωριζει κανεις τι παίζει στο πολεμικό μουσείο στην Αθήνα; απο υπηρεσίες κτλπ ευχαριστώ Δε ξερω τι παιζει τωρα εκει, αλλα για να παιρνεις εκει μεταθεση σημαινει οτι το "δοντι" σου ειναι τεραστιο, οποτε μην αγχωνεσαι. Πολυ καλα θα περασεις
Stogianz Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Δημοσ. 23 Μαΐου 2022 Στις 22/5/2022 στις 11:14 ΠΜ, ThanosGR4 είπε Παρατηρησα στο χαρτι που μου ειχε ερθει τον Μαρτιο οτι γράφει "Πεζικό (ΥΕΑ)" και διαβασα οτι για να γινεις ΥΕΑ πρεπει να ανήκεις στην κατηγορία υπόχρεων ολοκλήρου θητείας. Εγω ειμαι μελος 3τεκνης οικογένειας (εχω εναν αδελφο και μια αδελφη). Οποτε ειναι λογικο που στο χαρτι που μου ειχε ερθει γραφει αυτο για το ΥΕΑ ; (πηρα 4μηνη αναβολή λόγω υποχρεώσεων) Η ένδειξη ΥΕΑ μπαίνει σε όσους έχουν τελειώσει λύκειο. Για να πάρεις την μειωμένη θητεία πρέπει να στείλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά (εγώ το είχα κάνει από το stratologia.gr, θες πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση) και εφόσον εγκριθεί θα σε ενημερώσουν απο την μονάδα και θα υπογράψεις σε ένα βιβλίο.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στις 23/5/2022 στις 3:44 ΠΜ, Vaggos21Tmac είπε Εχω μυωπια 5 βαθμους στο καθε ματι. Προτιμω στην καθημερινοτητα μου να φορω φακους επαφης. Θα ηθελα να μου πειτε κατα ποσο πιο δυσκολη ειναι η θητεια για εναν μυωπα και τυχον συμβουλες tips (ποσα ζευγαρια γυαλια ναχω?, Ποτε να φοραω φακους ποτε γυαλια.. κλπ οτι μπορειτε). ευχαριστω Άμα θες να φοράς φακούς, μόνο ημερήσιους φίλε. Όχι με μηνιαίους Στις 23/5/2022 στις 3:05 ΜΜ, Nick2121212 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωριζει κανεις τι παίζει στο πολεμικό μουσείο στην Αθήνα; απο υπηρεσίες κτλπ ευχαριστώ Λίγη ντροπή
dionisis1925 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Στις 23/5/2022 στις 3:05 ΜΜ, Nick2121212 είπε Καλησπέρα παιδιά, γνωριζει κανεις τι παίζει στο πολεμικό μουσείο στην Αθήνα; απο υπηρεσίες κτλπ ευχαριστώ Έλα άνοιξε τοπικ την παρασκευή , τουλάχιστον να φανείς για τρολλ.
vasilis__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Κάποιος που να γνωρίζει πως είναι η κατάσταση στη ΛΑΕΔ; Γιατί διάβαζα τα χειρότερα το 2020….
NKS01 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Πήρα μεταθέση για ΥΣΑ πως είναι εκεί τα πράγματα γνωρίζει κάποιος
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 2:15 ΠΜ, vasilis__ είπε Κάποιος που να γνωρίζει πως είναι η κατάσταση στη ΛΑΕΔ; Γιατί διάβαζα τα χειρότερα το 2020…. Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; 1
vasilis__ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά .
Panagiotis19009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, vasilis__ είπε Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά . Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του.
yanis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. Λογικό να κοιμούνται μέσα κάποιοι φαντάροι, σίγουρα θα υπάρχει κάποια υπηρεσία (κάμερες λογικα) οπότε πρέπει να υπάρχει μια δύναμη φαντάρων μέσα.
vasilis__ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. Σωστά τα λες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Να θυμάστε πως σε ένα μεγάλο βαθμό στο στρατό, στο θέμα της καθαριότητας όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, μονάδα, γραφείο, λέσχη κλπ, εκτός αν η καθαριότητα δεν ειναι αρμοδιότητα των οπλιτών. Όπου υπηρετούν βρωμιάρηδες, τεμπέληδες ή παρτάκηδες, η βρώμα βασιλεύει. Ακόμα και να μη σας δινουν υλικά, αν το πείτε μια-δυο-τρεις φορές, λύση θα βρεθεί, όρεξη να υπάρχει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από ProponitisTouKanape 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις