vasilis__ Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Κάποιος που να γνωρίζει πως είναι η κατάσταση στη ΛΑΕΔ; Γιατί διάβαζα τα χειρότερα το 2020….
NKS01 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Πήρα μεταθέση για ΥΣΑ πως είναι εκεί τα πράγματα γνωρίζει κάποιος
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 2:15 ΠΜ, vasilis__ είπε Κάποιος που να γνωρίζει πως είναι η κατάσταση στη ΛΑΕΔ; Γιατί διάβαζα τα χειρότερα το 2020…. Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; 1
vasilis__ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Τα χειρότερα για δημόσια υπηρεσία; Δηλαδή καλύτερα να καθόντουσαν τα παιδιά να βαράνε σκοπέτα στο κρύο με τον τούρκο απέναντι; Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά .
Panagiotis19009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, vasilis__ είπε Διάβαζα για άθλιες συνθήκες ύπνου σε υπόγεια με κατσαρίδες και τα σχετικά .. γι αυτό μόνο το αναφέρω . Το περιτύλιγμα της δημόσιας υπηρεσίας δε το αγγίζω φυσικά . Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του.
yanis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, Panagiotis19009 είπε Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. Λογικό να κοιμούνται μέσα κάποιοι φαντάροι, σίγουρα θα υπάρχει κάποια υπηρεσία (κάμερες λογικα) οπότε πρέπει να υπάρχει μια δύναμη φαντάρων μέσα.
vasilis__ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε Καλά με ποια λογική κοιμούνται φαντάροι μέσα στην λέσχη; Φαντάζομαι πως δεν θα έχει ένοπλες υπηρεσίες...Όσο αφορά την καθαριότητα, δεν νομίζω ότι υπάρχει μονάδα που δεν έχει προβλήματα (με εξαίρεση ταξιαρχίες και τέτοια που φοβούνται για επιθεωρήσεις). Επιπλέον, όταν ο άλλος έχει κάθε μέρα ΔΝ και κάνει 1 υπηρεσία στις 10 μέρες, δεν νομίζω να ιδρώσει το αυτί του. Σωστά τα λες.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Να θυμάστε πως σε ένα μεγάλο βαθμό στο στρατό, στο θέμα της καθαριότητας όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Και αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, μονάδα, γραφείο, λέσχη κλπ, εκτός αν η καθαριότητα δεν ειναι αρμοδιότητα των οπλιτών. Όπου υπηρετούν βρωμιάρηδες, τεμπέληδες ή παρτάκηδες, η βρώμα βασιλεύει. Ακόμα και να μη σας δινουν υλικά, αν το πείτε μια-δυο-τρεις φορές, λύση θα βρεθεί, όρεξη να υπάρχει. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από ProponitisTouKanape 3
Nicktaskos Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Nicktaskos είπε Μου έχει εγκριθεί η μετάθεση μου ως καταιξερεσην και μου το έχει ενημερώσει ο αρχιλοχίας μου , υπάρχει περίπτωση στη πορεία κάτι να συμβεί και να μην την πάρω επειδή το τάγμα έχει λίγο κόσμο ; Οχι. Λογικα η μεταθεση σου εχει και ημερομηνια. Δεν μπορει να αλλαξει. 1
Mavros_Pete Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες, έχουμε γνώμη για 95 τμχεθ ρόδος? Και γενικά πως είναι η φάση στο μηχανικό? Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από Mavros_Pete
AnnaNori Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από AnnaNori
Tsapinho Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, AnnaNori είπε Καλησπέρα, σχετικά με τις άδειες, δικαιούμαι και φοιτητική και αγροτική.. είναι 12μέρες για την αγροτική και 12 για φοιτητική δηλαδή 24 σύνολο, ή 12μέρες συνολικά σαν ειδική άδεια που δικαιούμαι ; (ο δίκας με είπε αυτές δεν είναι υποχρεωτικές και μαλλον θα πάρω τα @ρχιδ@ του) Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. 1
AnnaNori Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 42 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Και τα 2 "είδη" αδειών που αναφέρεις ανήκουν στις λεγόμενες ειδικές άδειες και δεν είναι υποχρεωτικές αλλά στο χέρι του εκάστοτε διοικητή αν θα σου δώσει... Είναι 12 στο σύνολο τους. Έγινε, σε ευχαριστώ
gba Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Παιδιά όταν απολύεσαι μαζί με την ταυτότητα και το απολυτήριο τι άλλο σου δίνουν από έγγραφα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις