Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Μπαινω με την Ε ΕΣΣΟ και σκεφτομαι να δηλωσω για ΕΔ, στα ΛΟΚ. Ωστοσο εχω εχω μυωπια και στα 2 ματια, 1.75. 

Τι προβλεπεται απο τον κανονισμο για τετοια περιπτωση; Μπορω να φοραω γυαλια ή θα με διωξουν;

Με 1.75, το πρωι βλεπω σχετικα οκ αλλα το βραδυ υπαρχει θεμα και σίγουρα θα χρειάζονται γυαλια ή φακοι.

Ευχαριστώ 

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Εχεί καταφερεί κανείς να επεκτείνει την αναβολή για κοινωνικούς λόγους;

Αν κάποιος πχ ειναί μοναχογιος με αγαμους γονείς μπορεί να ζητήσει αναβολή για οικονομικούς λόγους;

Για τα πηγαινέ-ελά στο φρουραρχείο μπορεί κανείς να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο;

Thanks

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, bigbigger είπε

Καλησπέρα,

Εχεί καταφερεί κανείς να επεκτείνει την αναβολή για κοινωνικούς λόγους;

Αν κάποιος πχ ειναί μοναχογιος με αγαμους γονείς μπορεί να ζητήσει αναβολή για οικονομικούς λόγους;

Για τα πηγαινέ-ελά στο φρουραρχείο μπορεί κανείς να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλο;

Thanks

Δεν επεκτείνεται , μια φορά μπορείς να πάρεις για κοινωνικούς λόγους.

Για οικονομικούς δεν υπάρχει αναβολή , για ψυχολογικούς υπάρχει και όχι δεν γίνεται με εξουσιοδότηση καθώς χρειάζεσαι και χαρτί από ψυχολόγο/ψυχίατρο και πρέπει να περάσεις ο ίδιος από επιτροπή αναβολών. 

Googlare και βρες παραπάνω πληροφορίες.

John_98 όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Δεν επεκτείνεται , μια φορά μπορείς να πάρεις για κοινωνικούς λόγους.

Για οικονομικούς δεν υπάρχει αναβολή , για ψυχολογικούς υπάρχει και όχι δεν γίνεται με εξουσιοδότηση καθώς χρειάζεσαι και χαρτί από ψυχολόγο/ψυχίατρο και πρέπει να περάσεις ο ίδιος από επιτροπή αναβολών. 

Googlare και βρες παραπάνω πληροφορίες.

John_98 όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.

ευχαριστώ για την απάντηση. Γνωρίζει κανείς κάποιο ψυχολόγο/ψυχίατρο ή δικηγόρο που να τον βοηθησέ; pm

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , ερώτηση, μπορεί κάποιος που πήρε αναβολή για ψυχολογικους λόγους να κόψει την αναβολή στο 8μηνο πχ ή όχι; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πήρε ο ανηψιος μου μετάθεση στη ΒΕΝ στον Μαραθώνα. 

Ξέρεις κανείς τι παίζει στην μονάδα αυτή γτ δεν βρίσκω πληροφορίες? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anastasios97 είπε

Γιατί έτσι;

Φεύγουν οι παλιοί, μπαίνουν λίγοι σε Β,Γ, Δ ΕΣΣΟ και τρως εμπλοκή μέσα στο καλοκαίρι :P Με άλλα λόγια η καλύτερη εποχή. 

Δημοσ.

Τα φωτα σας σας παρακαλω γιατι εχω σκαλωσει...

Αυριο μπαινω κανελλοπουλο για τις βολες (αφου τελειωσε η αδεια ορκομοσιας μου), λεει το χαρτι με πληρη φορτο σακο ναυτη κλπ..εννοει το λουκανικο...παρολαυτα θα παρουμε κ τα προσωπικα μας πραγματα οπως στον πορο σωστα? Δηλαδη τον δικο μας σακο...

Επισης το χαρτι γραφει ημερομηνια επιστροφης (δηλαδη πρεπει να ξανα παω Κανελλοπουλο) αυριο και απο κατω λεει ημερομηνια διαφραφης παλι αυριο..εννοειται οτι θα φυγω την ιδια ημερα? 

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Αυριο μπαινω κανελλοπουλο για τις βολες (αφου τελειωσε η αδεια ορκομοσιας μου), λεει το χαρτι με πληρη φορτο σακο ναυτη κλπ..εννοει το λουκανικο...παρολαυτα θα παρουμε κ τα προσωπικα μας πραγματα οπως στον πορο σωστα? Δηλαδη τον δικο μας σακο.

Παντα παιρνεις και πολιτικο ρουχισμο και ατομικα ειδη, οι στολες εξοδου εχουν καταργηθει αρα στις εξοδους και στις αδειες θα βγαινεις με τα πολιτικα σου ρουχα.

Επισης παντα μεσα στον σακο ιματισμου εχουμε ολα μας τα ρουχα και ολα τα ειδη. Σε εμας κατι γιωταδες ειχαν αφησει τα μισα στο σπιτι μετα την ορκομωσια...

Δημοσ.

Ερωτηση για οποιον γνωριζει. Απο στρατο απολυθηκα ι3. Αρχες 21 περασα επιτροπη και το ξαναεκανα ι1. Καινουργιο φυλλο πορειας δεν εχει ερθει ενα χρονο τωρα. Αυτο σημαινει οτι δεν αλλαζει κατι η απλα δεν "το εχουν κοιταξει " ακομα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...