Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω ΠΑ τον Σεπτέμβριο. Θα κάνω 9μηνη μειωμένη θητεία λόγω τριτεκνίας και θέλω να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάω μόνιμα παραμεθόριο. 
Σε περίπτωση που είναι αναγκαστικό, μπορώ να μην επιδιώξω την μείωση λόγω τριτεκνίας ή είναι υποχρεωτικό;

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cch17 είπε

Μπαίνω ΠΑ τον Σεπτέμβριο. Θα κάνω 9μηνη μειωμένη θητεία λόγω τριτεκνίας και θέλω να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάω μόνιμα παραμεθόριο. 
Σε περίπτωση που είναι αναγκαστικό, μπορώ να μην επιδιώξω την μείωση λόγω τριτεκνίας ή είναι υποχρεωτικό;

Γιατι δε θες μειωμενη θητεια;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Γιατι δε θες μειωμενη θητεια;

Αυτό λέω, αν είναι να είμαι αμετάθετο παραμεθόριο τότε ίσως δεν αξίζει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε ποια μονάδα πιστεύεται  είναι καλύτερα για Λοκ Ρεντίνα-Νάουσα-Δράμα και ποιες είναι οι κύριες διάφορες αν γνωρίζετε 

Επεξ/σία από AlexisS3
Δημοσ.

Τα εχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου. Άλλο το 9μηνο λογω τριτεκνιας άλλο το 9μηνο λόγω παραμεθορίου. Αν είσαι και τρίτεκνος και κάνεις παραμεθόριο τότε πας στους 8 μήνες

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ποια μονάδα πιστεύεται  είναι καλύτερα για Λοκ Ρεντίνα-Νάουσα-Δράμα και ποιες είναι οι κύριες διάφορες αν γνωρίζετε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κανω μια ερωτηση, στον πορο ειχαμε δηλωσει τα κοινωνικα κριτηρια, λογω του οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια, κανω 8μηνο απο 9μηνο (πλοιο) σωστα? Επισης στις υπηρεσιες μας υπαρχει περιπτωση να παιρνουμε και κατι παραπανω στον "μισθο" μας? Διοτι με ρωτησαν αν ειμαστε πολυτεκνοι κλπ και εγω του ειπα τριτεκνος, αλλα δεν διευκρινησα οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια και μου ειπε να του παω εκει περα καπου το χαρτι, που εδωσα και στον πορο για να παιρνω κατι παραπανω, απλα αναρωτιεμαι αν παιρνεις παραπανω χρηματα αν προερχεσαι απο τριτεκνη οικογενεια ή νομιζε πως εχω εγω 3 παιδια 😅🤣🤣🤣

Επεξ/σία από Kargamam
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Kargamam είπε

Να κανω μια ερωτηση, στον πορο ειχαμε δηλωσει τα κοινωνικα κριτηρια, λογω του οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια, κανω 8μηνο απο 9μηνο (πλοιο) σωστα? Επισης στις υπηρεσιες μας υπαρχει περιπτωση να παιρνουμε και κατι παραπανω στον "μισθο" μας? Διοτι με ρωτησαν αν ειμαστε πολυτεκνοι κλπ και εγω του ειπα τριτεκνος, αλλα δεν διευκρινησα οτι προερχομαι απο τριτεκνη οικογενεια και μου ειπε να του παω εκει περα καπου το χαρτι, που εδωσα και στον πορο για να παιρνω κατι παραπανω, απλα αναρωτιεμαι αν παιρνεις παραπανω χρηματα αν προερχεσαι απο τριτεκνη οικογενεια ή νομιζε πως εχω εγω 3 παιδια 😅🤣🤣🤣

Ο τρίτεκνος χωρίς κάποιο ειδικό κριτήριο πχ προστάτης, παίρνει τα ίδια λεφτά με τους άλλους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavros750 είπε

Ο τρίτεκνος χωρίς κάποιο ειδικό κριτήριο πχ προστάτης, παίρνει τα ίδια λεφτά με τους άλλους.

Παντως ως τριτεκνος χωρις κατι αλλο κανω 8μηνο ετσι? 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, cch17 είπε

9 μηνο κανείς στην ενδοχώρα, στην παραμεθόριο είναι 8μηνες. Για να πάρεις την μειωμένη θητεία πρέπει -κατα τη διάρκεια της θητείας σου- να καταθέσεις ένα «πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση» (δεν βγαίνει μέσω Ίντερνετ!), αυτό το καταθέτεις είτε στην στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκεις (είτε ο ίδιος είτε μέσω ΚΕΠ), είτε ηλεκτρονικά στο stratologia.gr στην κατηγορία «μεταφορά στη μειωμένη θητεία» (εύκολο).

Μη κανείς κάνα λάθος και υπηρετήσεις παραπάνω 😛 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stogianz είπε

9 μηνο κανείς στην ενδοχώρα, στην παραμεθόριο είναι 8μηνες. Για να πάρεις την μειωμένη θητεία πρέπει -κατα τη διάρκεια της θητείας σου- να καταθέσεις ένα «πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση» (δεν βγαίνει μέσω Ίντερνετ!), αυτό το καταθέτεις είτε στην στρατολογική υπηρεσία όπου ανήκεις (είτε ο ίδιος είτε μέσω ΚΕΠ), είτε ηλεκτρονικά στο stratologia.gr στην κατηγορία «μεταφορά στη μειωμένη θητεία» (εύκολο).

Μη κανείς κάνα λάθος και υπηρετήσεις παραπάνω 😛 

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/12/2021 στις 7:45 ΜΜ, Silverage είπε

Ισχύει, πήγε ο αδερφός μου πρόσφατα εκεί με μετάθεση και στις 14:15 φεύγουν. Πάνε με πολιτικά εκτός και αν έχουν υπηρεσία και τους πάει 1 μέσα 7 έξω με προοπτική να γίνει 1-14+.

Πώς ειναι τώρα η κατάσταση στο πολεμικο μουσείο? Παραμένει ετσι? Τι υπηρεσίες εχει? Επίσης ανάμεσα σε πολεμικο μουσείο και γεωγραφική υπηρεσία στρατού που ειναι καλύτερα αν γνωριζει καποιος? 

Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε σήμερα μέλος για να ρωτήσει για το πολεμικό μουσείο και την ΓΥΣ..

Ρε φίλε άντε κάνε καμία βουτιά στην παραλία 😆

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.

Καταρχας μιλα καλυτερα. Μια ερώτησή εκανα. Θα ηταν προτιμοτερο να μην εμπαινες στον κοπο να απαντησεις καν

1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε

Βαριέμαι ακόμα και να τρολλάρω όσους ρωτάνε σοβαρά για υπηρεσία στο Πολεμικό μουσείο :P 

Αν ηξερα δε θα ρωτουσα φιλε μου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...