Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε

ένα σε κάθε χέρι αν γνωρίζω καλά?, και μετά δεν σου κάνουν αλλά ε? εκτός αν χρειαστείς 2η δόση για το τέτανο

Λογικα ναι, ενα σε καθε χερι. Εμενα 1 μου ειχαν κανει γιατι για τη μηνιγγιτιδα το ειχα κανει απο παλια εγω

Δευτερη δοση για τετανο οχι, δε θα κανεις.

Εχεις καποιο αγχος/φοβο με την ταυτοχρονη χορηγηση ή οτιδηποτε;

Επεξ/σία από yanis13
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Λογικα ναι, ενα σε καθε χερι. Εμενα 1 μου ειχαν κανει γιατι για τη μηνιγγιτιδα το ειχα κανει απο παλια εγω

Δευτερη δοση για τετανο οχι, δε θα κανεις.

Εχεις καποιο αγχος/φοβο με την ταυτοχρονη χορηγηση ή οτιδηποτε;

Αυτά τα 2 κάνουν συνήθως. Βέβαια, τα περισσότερα παιδιά που μπαίνουν τώρα είμαι γεννημένα μετά το 2000, οπότε είναι πολύ πιθανόν να τα έχουν ήδη κάνει και να μην χρειάζεται επανάληψη.

Τέτανο μόνο αν είσαι ανεμβολίαστος θα πρέπει να κάνεις 3 δόσεις για να είσαι καλυμμένος.

Αν δεν θέλετε να τα κάνετε μέσα, πάτε σε ένα παθολόγο ή σε κάποιο κέντρο υγείας για να σας τα κάνουν και όταν μπείτε μέσα τους ενημερώνετε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι στο κετχ Πάτρας για ειδικότητα τ.τ.ο

Και θέλω να φύγω άμεσα τι μπορώ νς κάνω

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι μπορώ να γράφω 0 στα διαγωνίσματα Γιά να με διώξουν

Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από εκεί και πέρα 

Μόλις τώρα, Bill_laden80 είπε

Καλησπέρα παιδιά βρίσκομαι στο κετχ Πάτρας για ειδικότητα τ.τ.ο

Και θέλω να φύγω άμεσα τι μπορώ νς κάνω

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι μπορώ να γράφω 0 στα διαγωνίσματα Γιά να με διώξουν

Αλλά δεν ξέρω τι γίνεται από εκεί και πέρα 

Sos παιδιά

Απαντήστε γρήγορα αν είναι εφικτό 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bigbigger είπε

Καλησπερα,για αναβολη μεσω φρουραρχειο ξερει κανεις τι χρειαζεται;

Πας με την γνωματευση του γιατρου σου (ή αν δεν εχεις σε εξεταζουν) στο ιατρειο, μετα πας στο φρουραρχειο για υπογραφες, τα στελνεις με ΚΕΠ και περιμενεις απο στρατολογια για να κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο που σε εξυπηρετει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Πας με την γνωματευση του γιατρου σου (ή αν δεν εχεις σε εξεταζουν) στο ιατρειο, μετα πας στο φρουραρχειο για υπογραφες, τα στελνεις με ΚΕΠ και περιμενεις απο στρατολογια για να κλεισεις ραντεβου στο νοσοκομειο που σε εξυπηρετει.

:)

Επεξ/σία από rigo0sotirhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, rigo0sotirhs είπε

Στην Αθήνα τουλάχιστον για να σε εξετάσουν πρέπει να υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι λόγοι δεν πας ΚΕΠ και δεν πάς όπου θες για νοσοκομείο. Τηλ στο φρουραρχείο είναι η καλύτερη λύση.

Έχεις κάνει την διαδικασία? Μάλλον όχι. Επίσης, δεν ανέφερα ότι μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, αλλά στο (στρατιωτικό προφανώς, δεν ήξερα ότι έπρεπε να το επισημάνω στο θέμα του στρατού) νοσοκομείο που τον εξυπηρετεί. Και ναι, μετά το φρουραρχείο μέσω κεπ στέλνεις τα χέρια στην στρατολογία. 

Έχω κάνει την διαδικασία ήδη 2 φορές. Όπως και να έχει θα πρέπει να πάρει τηλ φρουραρχειο για να δει αν είναι εκεί ο γιατρός υπηρεσίας (μπορεί να έχει άδεια) και αν πρέπει να κλείσει ραντεβού. 

Και όχι, δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένο λόγο. Για αυτό υπάρχουν οι γιατροί, για να σε εξετάσουν και να δουν αν μπορείς να καταταγείς 😊

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, asxetos_apo_strato είπε

Το PCR ούτε χορηγείται ούτε καλύπτεται κάπως από τον ΕΣ; Δηλαδή σκάω καθαρό 60αρι για μια μαλακία; Επίσης ξέρει κάποιος αν ισχύει ότι χρειάζεται και δεύτερο PCR μετά την άδεια ορκομωσίας; Δε φυτρώνουν στα δέντρα τόσα λεφτά.

Πριν κάνα 6μηνο που μπήκε φίλος, μπορούσε να το κάνει σε οποιαδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, και λογικά μαζί του το χαρτί κατάταξης. Άλλαξε κάτι? 

Δημοσ.

Μπορει καποιος να ενημερωση πως παιζει το γεσ?ειχα ακουσει για καθε μερα διανυκτερευση και σκ εξω αλλα εμαθα και για ενοπλες υπηρεσιες.ειναι καλη φαση να βαλω το βυσμα μου να με μεταφερει εκει;Και γενικοτερα που ειναι καλα για να κοιμαμαι σπιτι γιατι εχω σοβαρο οικογενειακο θεμα που το επιβαλει?

Δημοσ.

Εξαρτάται που θα πέσεις. Αν μπεις σε γραφείο του επιτελείου, λογικά κάθε μέρα θα είσαι έξω (και ΣΚ έξω). Αν μείνεις στο Τ/ΓΕΣ τότε θα κάνεις και ένοπλα αλλά το χειρότερο που έχω ακούσει είναι 1-1

48 λεπτά πριν, asxetos_apo_strato είπε

Πριν φουσκώσεις απο τα νεύρα σου, έψαξες και επιβεβαίωσες πως όντως δε καλύπτεται; Γιατι κι εγώ ξέρω πως με χαρτί κατάταξης το κάνεις δωρεαν...

Δημοσ.

Ωραια,καπου αλλο γνωριζουμε για εξω σε καθημερινη βαση;Εχω ακουσει για ρουφ αλλα δεν ξρρω κατα ποσο ισχυει

Ωραια,καπου αλλο γνωριζουμε για εξω σε καθημερινη βαση;Εχω ακουσει για ρουφ αλλα δεν ξρρω κατα ποσο ισχυει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Πριν κάνα 6μηνο που μπήκε φίλος, μπορούσε να το κάνει σε οποιαδήποτε δημόσιο νοσοκομείο, και λογικά μαζί του το χαρτί κατάταξης. Άλλαξε κάτι? 

2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πριν φουσκώσεις απο τα νεύρα σου, έψαξες και επιβεβαίωσες πως όντως δε καλύπτεται; Γιατι κι εγώ ξέρω πως με χαρτί κατάταξης το κάνεις δωρεαν...

Μακάρι να έχετε δίκιο παιδιά, θα ρωτήσω. Σε λόγια γνωστού βασίστηκα, δεν το έψαξα ιδιαίτερα αλλά δεν ήξερα ότι κοστίζει και τόσο πολύ μέχρι σήμερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...