John33s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινα μια χρονιά στο γυμνάσιο καθώς και τις άλλες τρεις τις έκανα από το σπίτι, κατοίκων διδασκαλία. Πριν λίγο καιρό έκανα εγγραφή για εσπερινό επαλ(1η Λυκείου), αλλά ταυτόχρονα μου ήρθε "χαρτί" για στρατό. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι αναβολή μέχρι να ολοκληρώσω το επαλ? Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο άλλο έγγραφο από το επαλ, πέρα από αυτό της εγγραφής. Ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από John33s
dionisis1925 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, John33s είπε Καλησπέρα, Λόγω ενός προβλήματος υγείας έμεινα μια χρονιά στο γυμνάσιο καθώς και τις άλλες τρεις τις έκανα από το σπίτι, κατοίκων διδασκαλία. Πριν λίγο καιρό έκανα εγγραφή για εσπερινό επαλ(1η Λυκείου), αλλά ταυτόχρονα μου ήρθε "χαρτί" για στρατό. Γνωρίζει κανείς αν δικαιούμαι αναβολή μέχρι να ολοκληρώσω το επαλ? Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποιο άλλο έγγραφο από το επαλ, πέρα από αυτό της εγγραφής. Ευχαριστώ Αναβολή σπουδών δικαιούσαι εφόσον είσαι μαθητής ή σπουδαστής: α. Λυκείων ή σχολείων δεύτερης ευκαιρίας ή Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και διαρκεί μέχρι 31 Δεκ του εικοστού πρώτου (21ου) έτους (έτος γεν. + 20).
christos911 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, bigbigger είπε Καλησπερα,για αναβολη μεσω φρουραρχειο ξερει κανεις τι χρειαζεται; πας μεχρι 5 εργασιμες μερες πριν τη μερα καταταξης π εχεις στο φυλο καταταγης στο φρουραρχειο..οπλιζεσαι με υπομονη γιατι εκει θα ναι 500 ατομα για πλακα που στηνονται απο τις 5-6 το πρωι... επειδη το 99% ειναι για ψυχιατρο,αν εισαι Ι παθολογικο δηλωσε το στην πυλη για να προσπερασεις τη σειρα..απο εκει σε στελνουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο για εξεταση απο την αντιστοιχη ειδικοτητα,σ δινουν ενα χαρτι με την προταση για αναβολη-απαλλαγη το οποιο γυρνας ξανα φρουραρχειο.. μετα απο 10 μερες περιπου παρουσιαζεσαι επιτροπη απαλλαγων π ειναι εντος 401. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από christos911 1
anti idiot Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Ήρθε η ώρα να κάνω την θητεία μου. Γνώμες για Στρδο ΥΠΛΓΟΥ ΖΩΓΚΟΥ (ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ ΚΙΛΚΙΣ) Τεχνικό σώμα; Ευχαριστώ.
gianispapadopoulos555 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από gianispapadopoulos555
LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα ζητάει για την κατάταξη pcr τεστ ξέρει κανείς άμα το κάνουμε δωρεάν αν ναι που μπορούμε.
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, LL1 είπε Καλησπέρα ζητάει για την κατάταξη pcr τεστ ξέρει κανείς άμα το κάνουμε δωρεάν αν ναι που μπορούμε. δωρεάν είναι αλλά να έχεις μαζί σου το σημείωμα κατάταξης και ταυτότητα, μπορείς σε στρατιωτικό νοσοκομείο, δημόσιο νοσοκομείο,και σε κάποια κέντρα υγείας αλλά πάρε τηλέφωνο πριν πας γιατί δεν το κάνουν όλα τα κέντρα υγείας
nikolas_nois Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Για υπεθα που κανονιστηκε η μεταθεση μου τελικα τι ξερουμε;
LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε δωρεάν είναι αλλά να έχεις μαζί σου το σημείωμα κατάταξης και ταυτότητα, μπορείς σε στρατιωτικό νοσοκομείο, δημόσιο νοσοκομείο,και σε κάποια κέντρα υγείας αλλά πάρε τηλέφωνο πριν πας γιατί δεν το κάνουν όλα τα κέντρα υγείας Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ 1
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, LL1 είπε Πήγα σε κέντρο υγείας και σε νοσοκομείο και με είπαν ότι δεν κάνουν pcr κανένα από τα δύο. Ελλάδα φίλε μόνο αυτό οτχ ναι πολλά δεν κάνουν, εγώ που πήρα τηλέφωνο βρήκα ένα κέντρο υγείας που κάνει
LL1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε ναι πολλά δεν κάνουν, εγώ που πήρα τηλέφωνο βρήκα ένα κέντρο υγείας που κάνει Κλαιν με ραπιντ θα πάω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 50-60 ευρώ για ένα μοριακο που θέλουν αναγκαστικά. 1
Konstantinoss2003 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, LL1 είπε Κλαιν με ραπιντ θα πάω δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 50-60 ευρώ για ένα μοριακο που θέλουν αναγκαστικά. γιατι δεν πας σε στρατιωτικό νοσοκομείο που το κάνουν σίγουρα?
pogchamp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Γνωρίζει κανείς γιατί ο σωματάρχης του Γ'ΣΣ έχει φαγωθεί με όλες τις μονάδες και τις υπηρεσίες τους (στρατοδικίο, ΔΣΕ, ΤΑΞΜΧ) ?
-SG97- Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Έχει ακουστεί τίποτα για φρουρές προτίμησης Β ΕΣΣΟ για αυτή την εβδομάδα?
EL_Greco21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, nikolas_nois είπε Για υπεθα που κανονιστηκε η μεταθεση μου τελικα τι ξερουμε; Έχω 2 παλικάρια από την σειρά μου που είναι στο υπεθα αυτήν την στιγμή και από τα λίγα που έχουμε πει μιας και εγώ πήγα πριν λίγες μέρες στο πεντάγωνο, είναι καλά. Ακριβώς λεπτομέρειες δεν έχω μάθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις