Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, asxetos_apo_strato είπε

Μου φτιάξατε τη νύχτα. 

Καλα περα απο πλακα, μικρη σημασια εχουν ολα αυτα. Θα ερθει η ιερη μερα της απολυσης σου και θα το καταλαβεις και εσυ ποσο μικρη σημασια ειχαν τελικα.

• Like 1
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειδικά αφού εισαι 6μηνος, στα παπάρια σου ολα. Κυριολεκτικά. Και στην πιο μαυρη μονάδα πεζικού ή τεθωρων να πας, ο καιρος θα περάσει. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορείς να ελέγχεις πόσες μέρες/μήνες θητείας σου απομένουν;

κάποιοι παλιότεροι μου είπαν για το katataxi.army αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ή κάνω κάποιο λάθος;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tgk97 είπε

Καλησπέρα,

υπάρχει κάποια ιστοσελίδα που μπορείς να ελέγχεις πόσες μέρες/μήνες θητείας σου απομένουν;

κάποιοι παλιότεροι μου είπαν για το katataxi.army αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό ή κάνω κάποιο λάθος;

Κατεβασε στο κινητο το λελεδομετρο, ειναι τοσο διαδεδομενο που απορω πως δε το εχεις ακουσει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Konstantinoss2003 είπε

είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30?  η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. 

Και πιο νωρις αν μπορεις θα ειναι καλυτερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Konstantinoss2003 είπε

είναι καλή ώρα να παρουσιαστώ στις 9:30?  η μόνη μου ανήσυχία είναι να βρω αρβυλα σε νούμερο 46 κατά τα άλλα δεν έχω κάποιο άγχος να πάω νωρίς. 

Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Μπαίνω στην Ε ΕΣΣΟ δηλαδή τον Σεπτέμβριο. Δεν ξέρω που θα πάω αλλά είμαι σίγουρος (η σχεδόν σίγουρος) ότι θέλω να κάνω 12μηνη και όχι 9μηνη θητεία. Που το δηλώνω αυτό? Θέλω να κάνω τέτοια θητεία έτσι ώστε να έρθω Αθήνα.

Μπορείς να δηλώσεις την προτίμησή σου στο katataxi.army.gr αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν θα το λάβουν υπ' όψη. Από κει και πέρα, μπορείς να κάνεις αίτηση μέταθεσης το οποίο σημαίνει ότι θα φύγεις στο 5μηνο ή στο 6μηνο. Ο μόνος σίγουρος τρόπος να πας εκεί που θέλεις (και γρήγορα) είναι το βύσμα, δυστυχώς - ή η κατ' εξαίρεση μετάθεση, αν τη δικαιούσαι. 

Επεξ/σία από HeinHein
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Καλά Αθήνα χωρίς βύσμα αν πας θα πας σε μετάθεση που θα βλέπεις το σπίτι σου μια φορά την βδομάδα και αυτό εφόσον υπάρχουν άτομα.

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Panos21888 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Αν δεν εχεις βύσμα, τότε η συμβουλή μου ειναι να κάνεις 9μηνη θητεία και μάλιστα στη μεγαλόνησο για να μη μπεις και μέσα. Θα ανοίξει και λίγο το μάτι σου αν πας καλοκαίρι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Γενικά αν παρουσιαστείς νωρίς, ξεμπερδεύεις από όλα τα συνεργεία (τα οποία δεν είναι και λίγα) νωρίς. Απλά θυμάμαι το μόνο αρνητικό ήταν η ατελείωτη αναμονή για να τελειώσουν όλες οι ομάδες, για να φύγουμε για τις μονάδες με τα στάγιερ. Από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 10 και το βράδυ να καθόμαστε με τα λουκάνικα αγκαλιά.

Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη.

Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, yanis13 είπε

Σε εμας θυμαμαι φευγανε για τις μοναδες οσοι ηταν ετοιμοι, δε περιμεναμε να ολοκληρωθει η καταταξη.

Αλλα για να το λες, στη δικη σου μοναδα αυτο που λες θα εγινε. Τιποτα το περιεργο δηλαδη, κλασικη τρομακτικα μεγαλη αναμονη στρατου.

Να προσθέσω, ότι εκτός της αναμονής, δεν θα ξεχάσω και το ατελείωτο κουβάλημα του λουκάνικου και του σάκου σε ΟΛΟ το στρατόπεδο. Για αυτό, βολεύουν πολύ οι σάκοι με τα ροδάκια (άσχετο). 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...