Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Thanos_gr_4 είπε

Η ορκωμοσία αυτή της εσσο που ξεκινάει 18 Ιουλίου ξέρουμε ποτε πρέπει να «πέσει» ; 

ειναι στις 5 Αυγούστου η στις 12;

5

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, anastasios97 είπε

Ή και 4, σωστά; Πέμπτες-Παρασκευές είναι οι ορκωμοσίες.

Το πέμπτη Παρασκευή θεωρώ ήταν λόγω κοβιντ, δε ξέρω αν ισχύει ακόμα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Δημοσ.

Άλλος κανείς που να παρουσιάζεται τετάρτη 20 ιουλιου στο στρπδο τριανταφυλλιδη στο πετροχωρι ξανθης ?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, IRADev είπε

Άλλος κανείς που να παρουσιάζεται τετάρτη 20 ιουλιου στο στρπδο τριανταφυλλιδη στο πετροχωρι ξανθης ?

εγω!! 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, yanis13 είπε

Το πέμπτη Παρασκευή θεωρώ ήταν λόγω κοβιντ, δε ξέρω αν ισχύει ακόμα. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος

Τελικά;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, anastasios97 είπε

Τελικά;

Θα ξερεις σε λιγο καιρο, μικρη σημασια εχει ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

Καλησπερα!

Εφτασε και εμενα η σειρα μου να καταταγω 😅 Έχει κανεις αποψη για τη βασικη εκπαιδευση της αεροποριας (ναι χωρις βυσμα το ορκιζομαι 🤣) στη τριπολη; Κάπου διαβασα οτι ειναι αυστηρα και δεν επιτρεπουν καν sleeping bags!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dim_mnia είπε

Καλησπερα!

Εφτασε και εμενα η σειρα μου να καταταγω 😅 Έχει κανεις αποψη για τη βασικη εκπαιδευση της αεροποριας (ναι χωρις βυσμα το ορκιζομαι 🤣) στη τριπολη; Κάπου διαβασα οτι ειναι αυστηρα και δεν επιτρεπουν καν sleeping bags!

Τριπολη πας;

Ναι η αεροπορια κραταει αρκετα τα προσχηματα στην εκπαιδευση, οσους γνωστους και φιλους εχω που πηγαν αεροπορια, ζοριστηκαν πολυ τον πρωτο καιρο. Με τα κινητα ειναι αρκετα αυστηροι, για υπνοσακους δεν εχω ακουσει κατι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yanis13 είπε

Τριπολη πας;

Ναι η αεροπορια κραταει αρκετα τα προσχηματα στην εκπαιδευση, οσους γνωστους και φιλους εχω που πηγαν αεροπορια, ζοριστηκαν πολυ τον πρωτο καιρο. Με τα κινητα ειναι αρκετα αυστηροι, για υπνοσακους δεν εχω ακουσει κατι.

ναι σωστα τριπολη μου ειπαν. Καταλαβα, σε ευχαριστω!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dim_mnia είπε

ναι σωστα τριπολη μου ειπαν. Καταλαβα, σε ευχαριστω!

Εντάξει ισως ειναι λιγο ζόρι στην αρχή αλλά μετά θα εισαι πολύ πιο χαλαρά απο ΣΞ στον οποιο για να περάσεις καλά θες χοντρο δόντι

• Like 2
Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω ειμαι ο μονος γιος της οικογενειας μου (εχω μια αδερφη η οποια εχει κανει την δικια της οικογενεια πλεον) δικαιουμαι 8μηνη θητεια ως μονος γιος της οικογενειας η;

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, AleZhu98 είπε

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω ειμαι ο μονος γιος της οικογενειας μου (εχω μια αδερφη η οποια εχει κανει την δικια της οικογενεια πλεον) δικαιουμαι 8μηνη θητεια ως μονος γιος της οικογενειας η;

Σαν μοναχογιός δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία, πρέπει να ισχύουν και άλλες συνθήκες παράλληλα όπως ποσοστά αναπηρίας γονέα (δεν ξέρω αν ισχύει μόνο για τον πατέρα, ώστε να θεωρηθείς προστάτης) ή να έχει αποβιώσει ο πατέρας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο πλησιάζει η μέρα της κατάταξης τόσο πιο άκυρες θα γίνονται οι ερωτήσεις μου, αλλά ντεπόν και άλλα φάρμακα επιτρέπεται να έχω μαζί μου; Ξέρω ότι ο έλεγχος του πολιτικού σάκου είναι θέμα στρατοπέδου, αλλά πέρα από αυτό υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί θέμα αν έχω μαζί μου απλά φάρμακα όπως π.χ. χάπια για το στομάχι ή σταγόνες για τα μάτια που ενδέχεται να χρειαστώ μία φορά τον μήνα (χωρίς να έχω συγκεκριμένη διάγνωση ή συνταγή);

Και ο φακός για τις σκοπιές που διάβασα σε κάτι λίστες προετοιμασίας ισχύει ή θα με πάρουν με τις πέτρες; :P

Επεξ/σία από asxetos_apo_strato
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...