Panagiotis19009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 41 λεπτά πριν, rallistas είπε Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα. Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως. Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, pogchamp είπε Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. Σε αόρκιστο; Κοίτα στο στρατό δεν υπάρχει τίποτα που 1000% να μη γίνεται αλλά αν δεν ειναι ο πατέρας σου ο διοικητής, μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από ProponitisTouKanape 1
yanis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Πολύ δύσκολη η άδεια πριν ορκιστεί κάποιος, εδώ με το ζόρι παίζει μια έξοδος.
-SG97- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Έχουμε νεότερα μήπως για τις μεταθέσεις της Β' ΕΣΣΟ? 1
asxetos_apo_strato Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 21 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). Συμφωνώ ότι το φλις γαμάει και είναι ίσως από τα μόνα πράγματα που θα ήθελα να κρατήσω. 1
Iraklhs1998 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καλημέρα παιδιά... Έχουμε πληροφορίες και γνώμες για Αεροπορία Στράτου;
nikolas_nois Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Καλησπερα Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο;
Panagiotis19009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε Καλησπερα Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο; Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο όριο στα ΕΥ. Συνήθως διαρκούν λίγες ημέρες. Ανάλογα βέβαια το πρόβλημα. Αν επιμένει ή αν έχεις κάτι σοβαρό, παίρνεις αναρρωτική. Υπόψη, πως στο ΕΥ παραμένεις μέσα στην μονάδα και κάθεσαι μέσα στον θάλαμο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από Panagiotis19009 1
nikolas_nois Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα
asxetos_apo_strato Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δε μπορείς να ζητήσεις αξιολόγηση σωματικής ικανότητας για να κάνεις μόνο συγκεκριμένες υπηρεσίες;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Αν έχεις κάποιο πρόβλημα που σύμφωνα με το ΦΕΚ σου αλλάζει τη σωματική σου ικανότητα, τότε ναι. Μπορεί να γίνει επαναξιολογήση. Αλλά γενικά καλό είναι να τα λέτε αυτά απο την αρχή... Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από ProponitisTouKanape
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, nikolas_nois είπε Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα οσες θες...αλλα μετα απο ενα σημειο αν δεν εχεις διεγνωσμενο προβλημα απο στρατιωτικο ιατρο για να το ξερουν ολοι μπορει να εχεις προβληματα με συφανταρους γιατι σε θεωρουν φιδι... Σαφως μπορει να μην σε νοιαζει, απλα ειναι που ειναι απαλευτος ο στρατος να μην σου μιλαει και κανεις κανει τα πραγματα μονο χειροτερα!
kostetzos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με πήγανε με διάθεση τρίτο σώμα στρατού στην ταξιαρχία κανονικά είμαι οργανικός στην Άσσηρο και υπάρχει περίπτωση να μου βγει η μετάθεση για σώμα, μπορώ να κόψω την μετάθεση και την διάθεση άμα πάρω τηλέφωνο στην Άσσηρο στην διοίκηση η θα πρέπει το βισμα να ασχοληθεί με αυτό; Ευχαριστώ
asxetos_apo_strato Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Πέμπτη βράδυ, αύριο ορκομωσία και ακόμα δεν έχουν έρθει καθόλου φύλλα πορείας/μετάθεσης για μετά την άδεια. Όχι μόνο για εμένα, για όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουμε εδώ που είμαστε ή ότι απλά καθυστέρησαν; Επίσης, εμένα μου είχε πει ο διοικητής ότι σαν ΕΠ θα κάνω ΣΠΕΝ στη μονάδα και μετά θα πάω όπου είναι να πάω. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω αργότερα φύλλο πορείας ή ο,τι είναι να βγει βγαίνει τώρα;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Πολύ λίγοι παιρνουν μετάθεση μετά την ορκωμοσία, κυρίως όσοι είναι για στρατονομία, ΟΑΣ, ΕΛΔΥΚ, Προεδρική Φρουρά κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις