Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, rallistas είπε

Το jacket το κρατησα κι εγω κι ο αδερφος μου και δεν ανοιξε ρουθουνι,ουτε μας ειπαν τιποτα.

Οταν παρεδιδα εγω,αρκετοι ειχαν καβατζαρει και τα λουκανικα παντως.

Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 

• Like 2
  • Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, pogchamp είπε

Σου δίνουν υπηρεσιακό στην χειρότερη. Πολύ σπάνια να μην σε αφήσουν να ορκιστείς. 

Σε αόρκιστο; Κοίτα στο στρατό δεν υπάρχει τίποτα που 1000% να μη γίνεται αλλά αν δεν ειναι ο πατέρας σου ο διοικητής, μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. 

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Panagiotis19009 είπε

Αυτό που αξίζει είναι το μάλλινο το κολόμβιο. Πολύ ζεστό και καλής ποιότητας (στην σειρά μου τουλάχιστον). 

Συμφωνώ ότι το φλις γαμάει και είναι ίσως από τα μόνα πράγματα που θα ήθελα να κρατήσω. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα 

Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikolas_nois είπε

Καλησπερα 

Ελευθερος υπηρεσιας υπαρχει καποιο οριο που δικαιουμαι σε μερες συνολικα στη θητεια μου;η μονο για αναρρωτικη ισχυει αυτο;

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο όριο στα ΕΥ. Συνήθως διαρκούν λίγες ημέρες. Ανάλογα βέβαια το πρόβλημα. Αν επιμένει ή αν έχεις κάτι σοβαρό, παίρνεις αναρρωτική. Υπόψη, πως στο ΕΥ παραμένεις μέσα στην μονάδα και κάθεσαι μέσα στον θάλαμο.

Επεξ/σία από Panagiotis19009
  • Like 1
Δημοσ.

Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα που σύμφωνα με το ΦΕΚ σου αλλάζει τη σωματική σου ικανότητα, τότε ναι. Μπορεί να γίνει επαναξιολογήση. Αλλά γενικά καλό είναι να τα λέτε αυτά απο την αρχή...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikolas_nois είπε

Συνολικα εννοω στη θητεια...Εχω ηδη καμια 20αρια μερες ευ αθροιστικα και με ενοχλει παλι η μεση μου και σκεφτομαι αν θα πρεπει να τα υπηρετησω μετα

οσες θες...αλλα μετα απο ενα σημειο αν δεν εχεις διεγνωσμενο προβλημα απο στρατιωτικο ιατρο για να το ξερουν ολοι μπορει να εχεις προβληματα με συφανταρους γιατι σε θεωρουν φιδι... Σαφως μπορει να μην σε νοιαζει, απλα ειναι που ειναι απαλευτος ο στρατος να μην σου μιλαει και κανεις κανει τα πραγματα μονο χειροτερα!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση με πήγανε με διάθεση τρίτο σώμα στρατού στην ταξιαρχία κανονικά είμαι οργανικός στην Άσσηρο και υπάρχει περίπτωση να μου βγει η μετάθεση για σώμα, μπορώ να κόψω την  μετάθεση και την διάθεση άμα πάρω τηλέφωνο στην Άσσηρο στην διοίκηση η θα πρέπει το βισμα να ασχοληθεί με αυτό; Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Πέμπτη βράδυ, αύριο ορκομωσία και ακόμα δεν έχουν έρθει καθόλου φύλλα πορείας/μετάθεσης για μετά την άδεια. Όχι μόνο για εμένα, για όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνουμε εδώ που είμαστε ή ότι απλά καθυστέρησαν; Επίσης, εμένα μου είχε πει ο διοικητής ότι σαν ΕΠ θα κάνω ΣΠΕΝ στη μονάδα και μετά θα πάω όπου είναι να πάω. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω αργότερα φύλλο πορείας ή ο,τι είναι να βγει βγαίνει τώρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...