Riveboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, TheSenate είπε Καλησπέρα, μπαίνω 20 του μηνός στη Νέα Σάντα και ήθελα να ρωτήσω αν είναι στάνταρ το πόσο κρατάει η βασική εκπαίδευση. Με ενδιαφέρει να μάθω δηλαδή αν η ορκωμοσία θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ή την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου. Ευχαριστώ πολύ! 7 Οκτωβρίου θα γίνει η ορκομωσία.
Fouf01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, chrisgav είπε Καλημερα! Ναι, να προσεχεις τι θα βαλεις. Βαλε αρτοποιος-ζαχαροπλαστης μονο αν θες να δουλευεις στον φουρνο του στρατου. Ενας φιλος μου την πατησε, εβαλε οτι ειχε προυπηρεσια σε μεγαλη σχολη οδηγων της Αθηνας και τον βαζαν να κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη του στρατου. Ηθελε να το αλλαξει μετα αλλα δεν μπορουσε με τιποτα! Αμα το βαλω μπορει και να μην με παρουν? Ξερεις τι κανουν στον φουρνο στο στρατο? Ειναι δυσκολα? και οταν τελειωσω τν στρατο δεν πιστευω να με κρατησουν επειδη θα δουλευω στον φουρνο?
chrisgav Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Fouf01 είπε Αμα το βαλω μπορει και να μην με παρουν? Ξερεις τι κανουν στον φουρνο στο στρατο? Ειναι δυσκολα? και οταν τελειωσω τν στρατο δεν πιστευω να με κρατησουν επειδη θα δουλευω στον φουρνο? Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη.
Fouf01 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, chrisgav είπε Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη. Αμα δεν βαλω για αρτοποιος στο επαγγελμα που ζηταει στο parousiash και βαλω κατι αλλο θα πρεπει να εχω επαγγελμα σε ενα απο αυτα που εχει?
GrKata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, chrisgav είπε Δεν ξερω τι κανουν. αλλα φανταζομαι κουλουρια θα ψηνεις για προγευματα. Εδω ειναι το αστειο της υποθεσης, ο φιλος μου τελειωσε την θητεια του μετα απο 9 μηνες και δεν τον αφηναν να φυγει. Εχει μεινει ακομα εκει και κανει μαθηματα οδηγησης στα στελεχη. Επι πληρωμη πλεον και αμοιβεται και παρα πολυ καλα, αλλα δεν του επιτρεπει ο Ταξιαρχος του στρατοπεδου να φυγει γιατι τον εχουν μεγαλη αναγκη. Τι εννοεις δεν τον αφηνουν να φυγει ??? Τον εχουν σε κανα κλουβι δλδ ?? Μαλλον ο φιλος σου δεχτηκε μια γενναια οικονομικα προσφορα να μεινει σαν πολιτικο προσωπικο και ντρεπεται να σας το πει... 2
Certificatee Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι παράνομο να σε κρατήσουν παρά τη θέλησή σου μετά το πέρας της θητείας. Σίγουρα το διάλεξε και έμεινε εκεί, ιδίως αφού λες ότι πληρώνεται καλά. 1
yanis13 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, alexisgav είπε Ερώτηση, γίνεται να επιστρέψω στην αρχική μου μονάδα μετά από κατ' εξαίρεση μετάθεση για οποιονδήποτε λόγο; Σχεδόν αδύνατον, μόνο αν έχεις χοντρό βύσμα και σου βγάλει νέα μετάθεση προς την παλια σου μονάδα (και γράψεις παράλληλα ιστορία ως άτομο που γυρνάει στην μονάδα που ήταν πριν την κατ' εξαίρεση μετάθεση που κυνήγησε😂).
TSOH Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια ΣΟΣ! Ειχα κοψει την αναβολη τον αυγουστο και ανατεθηκα για ΣΤ' ΕΣΣΟ και τωρα μου το ηρθε σημειωμα καταταξης για Ε' ΕΣΣΟ. Ξερει κανεις τι παιζει.
simospeir Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπερα, μπαινω στο parousiasi.army που μου εστειλάν στο email και μου λεει να επιλεξω στρατοπεδο.Να ρωτησω απο αυτα τα στρατοπεδα που βγαζει, υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλουν σε αυτο που θα επιλεξω απο την αρχη? Ή ειναι για μετα την ορκωμοσια για μεταθεση?
GrKata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, simospeir είπε Καλησπερα, μπαινω στο parousiasi.army που μου εστειλάν στο email και μου λεει να επιλεξω στρατοπεδο.Να ρωτησω απο αυτα τα στρατοπεδα που βγαζει, υπαρχει πιθανοτητα να μου στειλουν σε αυτο που θα επιλεξω απο την αρχη? Ή ειναι για μετα την ορκωμοσια για μεταθεση? Θεωρητικα ειναι για το που θες να παρουσιαστεις, αλλα επι της ουσιας δε δινουν καμια σημασια. Εγω ειχα δηλωσει Σουφλι και παρουσιαζομαι Κω σκεψου 🤣 Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από GrKata
asxetos_apo_strato Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Fouf01 είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Σου προτείνω να το δηλώσεις αλλά μη περιμένεις ότι θα σου βρουν το τέλειο πόστο. Ήτοι μπορεί να σε γράψουν τελείως. Στην εκπαίδευση γνώρισα παιδί που ήταν μάγειρας για το ΝΑΤΟ με πτυχίο και δεν τον πήραν. Πήραν όμως τον συφάνταρο του που δεν είχε ιδέα και ούτε ήθελε να αποκτήσει. Γενικά είναι καλό να χωθείς κάπου γιατί θα γλιτώνεις διάφορα χωσιματα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα περνάς και χαλαρά εκεί που θα είσαι. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από asxetos_apo_strato
Panagiotis19009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Fouf01 είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΤ’ ΕΣΣΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ? ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΟ? ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! 2 είναι οι τρόποι για να μπεις στους "φούρνους": Α. Πρέπει να έχεις επιλεχθεί στο σώμα Εφοδιασμού-Μεταφορών (το οποίο δεν παίρνει και πάρα πολλούς σε κάθε σειρά, γιατί είναι ένα από τα βυσματικά), να πάρεις την ειδικότητα του αρτοποιού, να εκπαιδευτείς στην Σπάρτη ειδικότητα (μπορεί και όχι λόγω πτυχίου) και μετά να κατανεμηθείς σε μονάδα με φούρνους (πχ στην Αθήνα είναι στο Καποτά). Β. Αν έχεις κατανεμηθεί σε άλλο όπλο ή σώμα, δυστυχώς με τον πατροπαράδοτο Ελληνικό τρόπο.
Fouf01 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 ❗️ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΤΙΠΟΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?
Panagiotis19009 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Fouf01 είπε ❗️ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΣΤΟ parousiasi.army ΤΙΠΟΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ? Δήλωσε το στο parousiasi κανονικά
Gatotrofi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, υπάρχει κάποιος να προτείνει κάποιο κατάστημα με στρατιωτικά είδη για νεοσύλλεκτους στην Αθηνα; Βλέπω ότι όλα τα γνωστά και διαφημιζόμενα είναι Θεσσαλονίκη και κατά προτίμηση δε θα ήθελα να παραγγείλω διαδικτυακά. Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη η να προτείνει κάτι για Αθηνα ας το πει. ευχαριστω πολύ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις