Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, simplemaths είπε

8BA70755-2F38-4DB6-AE33-3BBC9777CA3C.jpeg

Καλα πολυ κουρασμενα τα βλεπω. 😀. Δεν τα βλεπω να κοιμουνται αλλου Θα την βγαζουν εκει μου φαινεται! Γρηγορα καλλυμα κ μαλιστα πολυ χοντρο γιατι θα το δοκιμαζουν κ σαν ονυχοδρομιο. Παρε κ δερματινες επενδυσεις😎😋 μην το σκισουν, τελος παντων βαλε οτι χοντρο βρεις για ενισχυση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, okeanos111 είπε

Καλα πολυ κουρασμενα τα βλεπω. 😀. Δεν τα βλεπω να κοιμουνται αλλου Θα την βγαζουν εκει μου φαινεται! Γρηγορα καλλυμα κ μαλιστα πολυ χοντρο γιατι θα το δοκιμαζουν κ σαν ονυχοδρομιο. Παρε κ δερματινες επενδυσεις😎😋 μην το σκισουν, τελος παντων βαλε οτι χοντρο βρεις για ενισχυση.

Μια χαρά φάνηκε να βολεύονται στο κρεβάτι τους πάντως, ξαπλώνουν ΠΑΝΤΑ αγκαλιά και τους βολεύει που ειναι κυκλικό λογικά :P 

Το πρωί που ξύπνησα ήταν το ένα πάνω στον καναπέ και με κοίταγε, θα έχω το νου μου αν τον γρατζουνάνε ή όχι, αν δω οτι το συνεχίζουν και αφού μάθουν να ανεβαίνουν θα πάρω κατι να βάλω από πάνω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, simplemaths είπε

Μια χαρά φάνηκε να βολεύονται στο κρεβάτι τους πάντως, ξαπλώνουν ΠΑΝΤΑ αγκαλιά και τους βολεύει που ειναι κυκλικό λογικά :P 

Το πρωί που ξύπνησα ήταν το ένα πάνω στον καναπέ και με κοίταγε, θα έχω το νου μου αν τον γρατζουνάνε ή όχι, αν δω οτι το συνεχίζουν και αφού μάθουν να ανεβαίνουν θα πάρω κατι να βάλω από πάνω

Δεν θα γρατζουνίσουν τον καναπέ πάνω, οι γωνίες του θα έχουν θέμα

image.png.f748c531e187743ba105024ba237b6e8.png

Οπότε δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν

Επίσης, το ριχτάρι προσωπικά το χρησιμοποιώ για να μην φαίνονται οι ομορφιές που έχουν γίνει ήδη, καθώς όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ξυστούν στην γωνία, πολύ απλά μπαίνουν από κάτω και κάνουν τη δουλειά τους :P

Κουκλιά είναι τα άτιμα  

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δεν θα γρατζουνίσουν τον καναπέ πάνω, οι γωνίες του θα έχουν θέμα

image.png.f748c531e187743ba105024ba237b6e8.png

Οπότε δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν

Επίσης, το ριχτάρι προσωπικά το χρησιμοποιώ για να μην φαίνονται οι ομορφιές που έχουν γίνει ήδη, καθώς όπως καταλαβαίνεις, αν θέλουν να ξυστούν στην γωνία, πολύ απλά μπαίνουν από κάτω και κάνουν τη δουλειά τους :P

Κουκλιά είναι τα άτιμα  

Δεν έχουν ενδιαφερθεί για τις γωνίες ακόμα, τους έχω ονυχοδρόμιο στον ίδιο χώρο και την πρώτη φορά που έξησαν τον καναπέ τα έβαλα και τα δύο με την σειρά στο ονυχοδρόμιο και τους έβαζα τα πόδια πάνω να το ξύσουν, το κατάλαβαν και τρελάθηκαν! μετά δεν πείραξαν ξανά τον καναπέ πάνω, τον γρατζουνάνε για να ανέβουν μόνο που όταν μεγαλώσουν θα σταματήσει λογικά!

Θα δω βέβαια και πως είναι η κατάσταση σε μισή ώρα που θα γυρίσω σπίτι, μπορεί να λέω εγώ τώρα καλά λόγια και αυτά να τον έχουν κάνει καινούργιο :P 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, simplemaths είπε

8BA70755-2F38-4DB6-AE33-3BBC9777CA3C.jpeg

Νταξ, ροζ πατουσακια.
Φιλε μου μολις βρηκες τους ερωτες της ζωης σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά αυτό εδώ είναι απλά πολύ έντονο πουρ και αγχωνομαι άδικα; 😅

Ίσως είναι πολύ χαζή ερώτηση αλλά είναι η πρώτη φορά που έχω γατί!

PS: Έσβησα το λινκ γιατί φαινόταν ονοματεπώνυμο

Επεξ/σία από simplemaths
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, simplemaths είπε

https://share.icloud.com/photos/0EIegZnID_7M1wVxDDEB6zDfg#Melissa

😂😂

Νορμάλ είναι, δεν έχεις κανένα θέμα.

Στην πούδρα είναι, φυσιολογικό γουργούρισμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Baator είπε

😂😂

Νορμάλ είναι, δεν έχεις κανένα θέμα.

Στην πούδρα είναι, φυσιολογικό γουργούρισμα.

Οκ σε ευχαριστω! Το κάνει πολύ συχνά και με παραξένεψε :P 

Δημοσ.
2 hours ago, simplemaths said:

https://share.icloud.com/photos/0EIegZnID_7M1wVxDDEB6zDfg#Melissa

όταν το κάνει αυτό τον ακουμπάς στο στήθος σου και τον αφήνεις εκεί,η συχνότητα του χουρχουριτού τους κάνει θαύματα, απλά ίσως σε βάλει για ύπνο 😉

Δημοσ.

Να τα χαίρεσαι! Κουκλάκια είναι! 

Ένα σεντόνι βάλε προσωρινά στον καναπέ, μέχρι να οργανωθείς. Και τα ρούχα ένα τιναγματακι πριν το πλυντήριο, μη σου γεμίσει (πολλές) τρίχες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να τα χαίρεσαι!

Μη σε φοβίζει το γουργούρισμα, ο δικός μου κάνει σαν τρακτέρ, ειδικά το βράδυ τον ακούω ακόμα και από έξω από το δωμάτιο.

Κάτι σημαντικό, να τα μάθεις από μικρά να παίζουν με τα παιχνίδια τους, ή μεταξύ τους, και να μην παίζουν με τα χέρια σου. 

Δεν εννοώ να μη συμμετέχεις στο παιχνίδι, αλλά πρόσεχε μην τα καλομάθεις έτσι:

Εγώ δηλαδή δεν έχω πρόβλημα, αλλά η κοπέλα μου ειδικά τώρα που μπαίνει στον 5ο μήνα και έμαθε πια να παίζει με τα χέρια μας με νύχια και δόντια, κάθε φορά μαρτυράει :D 

Επίσης, μίλα με τον κτηνίατρο σου γιατί αν ήταν αδεσποτάκια λογικά θα σου προτείνει αγωγή εσωτερικής και εξωτερικής αντιπαρασίτωσης (έστω και προληπτικά) με παστούλα και σπρέι. Δεν είναι κάτι φοβερό, για εσωτερική δίνεις κάθε μέρα για τρεις μέρες, και επαναλαμβάνεις δύο φορές κάθε δεκαπέντε μέρες. Για εξωτερική απλά τον ψεκάζεις.

Επεξ/σία από akpe
  • Like 1
Δημοσ.

Σκουπιδογατες ειναι ολες αυτες; 😀

ερωτηση: ψαχνω καποιο online καταστημα για αγορα γατοτροφων, δεν ψαχνω για φοβερες ποιοτητες. Ξερει καποιος κατι καλο και σχετικα οικονομικο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, DTsuras είπε

Η δικιά μου 😍😅

😵 "Η" ως προς το 'γάτα', ή όντως πέτυχες θηλυκό τζιντζεράκι;

2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Σκουπιδογατες ειναι ολες αυτες; 😀

ερωτηση: ψαχνω καποιο online καταστημα για αγορα γατοτροφων, δεν ψαχνω για φοβερες ποιοτητες. Ξερει καποιος κατι καλο και σχετικα οικονομικο;

Μπα, γαλαζοαίματες είναι με γαλλικά και πιάνο. 

Aν εννοείς κάτι αναλογο του zooplus που ήδη αναφέρθηκε, αλλά Ελληνικό, όχι. Με τα δεδομένα που θέτεις δεν ξέρω και πού δυσκολεύεσαι και ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο... μπαίνεις σκρουτζ, βλέπεις τροφές και επιλέγεις όποια καλύπτει τα δεδομένα σου. Τα περισσότερα μαγαζιά -αν όχι όλα- έχουν και τις πιο φθηνές και τις πιο ακριβές. Και σε όλους είναι πάνω κάτω οι ίδιες τιμές, μην περιμένεις εντός Ελλάδας να βρεις μεγάλες διαφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...