Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Με OC δε νομίζω να μην ισχύει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με OC δε νομίζω να μην ισχύει.. Για default AIB κάρτα αποκλείεται, για manual OC ναι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Το G-Sync εξακολουθεί να είναι καλύτερο αφού το range του στα καλά μοντέλα ξεκινάει από το 1Hz. Τα G-Sync compatible συνήθως ξεκινάνε από τα 48Hz, αν πέσεις κάτω από 'κει αρχίζει το κλάμα. G sync ξέρω ότι το overdrive σε όλα τα range δουλεύει άψογα,το variable overdrive που λένε και στο χωριό μου.Freesync δεν ξέρω,το ultimate ίσως το έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Η NV αναφέρει ξεκάθαρα τα range του κάθε monitor και πολλά από αυτά είναι 1-144Hz. Πολύ παράξενο μου φαίνεται. Σκέψου ότι αν ισχύει αυτό τότε αν θα έχεις 1fps θα αναβοσβήνει η οθόνης κάθε δευτερόλεπτο(Αν το σκέφτομαι σωστά δηλαδή). Εδώ βάζεις 30hz και τρεμοπαιζει η οθόνη, φαντάσου στο 1hz! 33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Με OC δε νομίζω να μην ισχύει.. Πάμε για καμιά Galax 600w 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πολύ παράξενο μου φαίνεται. Σκέψου ότι αν ισχύει αυτό τότε αν θα έχεις 1fps θα αναβοσβήνει η οθόνης κάθε δευτερόλεπτο(Αν το σκέφτομαι σωστά δηλαδή). Εδώ βάζεις 30hz και τρεμοπαιζει η οθόνη, φαντάσου στο 1hz! Δεν ξερω σε ποιο βαθμο ισχυει, παντως ειναι γεγονος οταν το χειμωνα το εψαχνα πολλα monitor εχουν το συγκεριμενο ευρος στο gsync συμφωνα με επισημους πινακες της nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Πολύ παράξενο μου φαίνεται. Σκέψου ότι αν ισχύει αυτό τότε αν θα έχεις 1fps θα αναβοσβήνει η οθόνης κάθε δευτερόλεπτο(Αν το σκέφτομαι σωστά δηλαδή). Εδώ βάζεις 30hz και τρεμοπαιζει η οθόνη, φαντάσου στο 1hz! Πάμε για καμιά Galax 600w 😂😂 12 λεπτά πριν, kostiger είπε Δεν ξερω σε ποιο βαθμο ισχυει, παντως ειναι γεγονος οταν το χειμωνα το εψαχνα πολλα monitor εχουν το συγκεριμενο ευρος στο gsync συμφωνα με επισημους πινακες της nvidia... Έστω ότι έχουν την δυνατότητα από 1Hz, θα παίζει κανείς games με 5-10fps ??? Για marketing το βλέπω να είναι για να μασάνε αυτοί που δεν ξέρουν όταν διαβάζουν τα specs, αλλιώς φαίνεται στο μάτι το 1Hz to 144Hz και αλλιώς το 47Hz to 144Hz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Πιο πιθανό είναι να είναι κάποιου είδους lfc κι αυτό, παρά να πέφτει στα 1·2·7Hz ο ρυθμός ανανέωσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Όχι αλλά μπορεί να θες παίξεις με lock 4K/30 και πέσεις στιγμιαία στα 27-28..Να μην σπάει το G-Sync ώστε να μην δημιουργείται stutter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε Ποιός τα λέει αυτά; ο Γιώργος ο σουγιάς; Με φώναξες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Με φώναξες; Ήθελα να γράψω μπαμπης αλλά φοβήθηκα μην στραβώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Έστω ότι έχουν την δυνατότητα από 1Hz, θα παίζει κανείς games με 5-10fps ??? Για marketing το βλέπω να είναι για να μασάνε αυτοί που δεν ξέρουν όταν διαβάζουν τα specs, αλλιώς φαίνεται στο μάτι το 1Hz to 144Hz και αλλιώς το 47Hz to 144Hz. Στεγνά τεχνικά το ανεφερα. Δεν προέτρεψα κανενα να τρέξει το slideshow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Πρόπερσι είχαμε τις γυαλιστερες φαλακρες. Φέτος πιάσαμε τα κλακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Για να δούμε πόσο θα κοστίζουν τελικά...😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Με OC δε νομίζω να μην ισχύει.. Εδώ σε oc 400ριζει το 2080ti με άλλο bios η strix.... Το 500ρι σε oc χαλαρά η 3090.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις