Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DionGR είπε

Λιγο χιουμορ δεν βλαπτει...  Φιλικα παντα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Μερικα benchmarks που εκανα, γνωμες;

Gigabyte RTX 3080 Gaming OC - Stock

Ryzen 3600 @ 4.0Ghz - Undervolted + OC (θα το ξανανεβασω σε 4.3Ghz καποια στιγμη)

32GB RAM @ 3600Mhz C18

RDR2 - 74fps Average (Ultra + Advanced, VULKAN Api, Fullscreen, οχι borderless οπως λεει το σκριν)

F1 2020 - 142fps Average (Ultra, No DLSS, Replay mode benchmark για 2 λεπτα μονο, το ετρεξα για φιλο:p)

METRO Exodus - 61fps Average (RT Ultra, DLSS On, EXTREME Graphics)

HITMAN 2 - 85fps Average (Ultra, DX12)

Squad - ~120fps Average (Ultra + Cinematic)

Έχασα περιπου 700GB με games οταν εφαγε corrupt ενας SSD, αρα με τον καιρο ίσως βάλω κιαλλα benchmarks....

Με γεια!

Ωστόσο μην κάνεις ποτέ κανάλι στο youtube, τα benchmarks που έβαλες δεν μας λένε τίποτα :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε

Με γεια!

Ωστόσο μην κάνεις ποτέ κανάλι στο youtube, τα benchmarks που έβαλες δεν μας λένε τίποτα :P

Well, προσπαθησα, δεν ξερω εαν δεν εδειξα κατι που επρεπε να δειξω στα σκριν!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DionGR είπε

Well, προσπαθησα, δεν ξερω εαν δεν εδειξα κατι που επρεπε να δειξω στα σκριν!

cpu usage/cpu usage :P Τι τσακωνόμασταν 4 μέρες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DionGR είπε

Μερικα benchmarks που εκανα, γνωμες;

Gigabyte RTX 3080 Gaming OC - Stock

Ryzen 3600 @ 4.0Ghz - Undervolted + OC (θα το ξανανεβασω σε 4.3Ghz καποια στιγμη)

32GB RAM @ 3600Mhz C18

RDR2 - 74fps Average (Ultra + Advanced, VULKAN Api, Fullscreen, οχι borderless οπως λεει το σκριν)

F1 2020 - 142fps Average (Ultra, No DLSS, Replay mode benchmark για 2 λεπτα μονο, το ετρεξα για φιλο:p)

METRO Exodus - 61fps Average (RT Ultra, DLSS On, EXTREME Graphics)

HITMAN 2 - 85fps Average (Ultra, DX12)

Squad - ~120fps Average (Ultra + Cinematic)

Σε τι ανάλυση ; 

Δημοσ.

cpu usage/cpu usage :P Τι τσακωνόμασταν 4 μέρες

Εχεις οντως δικιο. Δεν το σκεφτηκα να βγαλω σκριν, αν και το ειχα ανοιχτο στο RTSS.

GPU: Παντου ηταν 92-99% με εξαιρεση το HITMAN 2 που ηταν 65-80%. Τα περισσοτερα games, οταν ηταν σε πιο σταθερη σκηνη, ηταν στο 97-98% σταθερα.

CPU: Αναμεσα 40-65% αναλογα το game.

Tα παραπάνω με τον undervolted Ryzen 3600 @ 4.0Ghz.

Τον πηγα στα undervolted 4.3Ghz τωρα.

RDR2 +9fps, METRO Exodus +4fps. Κομπλαδουρα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, DionGR είπε

Εχεις οντως δικιο. Δεν το σκεφτηκα να βγαλω σκριν, αν και το ειχα ανοιχτο στο RTSS.

GPU: Παντου ηταν 92-99% με εξαιρεση το HITMAN 2 που ηταν 65-80%. Τα περισσοτερα games, οταν ηταν σε πιο σταθερη σκηνη, ηταν στο 97-98% σταθερα.

CPU: Αναμεσα 40-65% αναλογα το game.

Tα παραπάνω με τον undervolted Ryzen 3600 @ 4.0Ghz.

Τον πηγα στα undervolted 4.3Ghz τωρα.

RDR2 +9fps, METRO Exodus +4fps. Κομπλαδουρα.

στο rdr θα πάρεις και άλλο με καλύτερες ram/ επεξεργαστή. Αυτό ήταν που είδα και μου φάνηκε πολύ λίγο. 65-67 βγάζω εγώ, εσύ έπρεπε να βαράς 90άρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο rdr θα πάρεις και άλλο με καλύτερες ram/ επεξεργαστή. Αυτό ήταν που είδα και μου φάνηκε πολύ λίγο. 65-67 βγάζω εγώ, εσύ έπρεπε να βαράς 90άρι

84 Average ηταν με τον 3600 @ 4.3. Δεν ξερω, μηπως εχουμε διαφορετικα settings? Τα ανεβασα ολα.

edit: Συγκριτικα με αλλα 3600/3080 benches που ειδα καλα ειμαι πιστευω

Επεξ/σία από DionGR
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DionGR είπε

84 Average ηταν με τον 3600 @ 4.3. Δεν ξερω, μηπως εχουμε διαφορετικα settings? Τα ανεβασα ολα.

Σε κόβει το cpu ακόμα γιατι το average πέφτει από το max και από τα lows.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vins είπε

Επειδή έκανες edit και δεν το είδα, για πες ρε μάστορα, τι θες να σχολιάσεις για την οθόνη 75?

Με καλή διάθεση ρωτάω και περιμένω απάντηση (όχι όπως όταν σου ζήτησα να μου παραθέσεις πού τα αλλάζω και ακόμα περιμένω)

Ψάξε να μαλώσεις με άλλον.εχω καλύτερα πράγματα να κάνω.παιξε και σε 720p οθόνη αν θες .λίγο με νοιαζει.και τα ρε και μάστορα αλλού.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...