Adon1s Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Το φακόρυζο το βλέπω που στη Σχολή μου το έτρωγαν οι Κύπριοι συμφοιτητες μου και ημουν στα πρόθυρα εμέτου . Είναι τόσο ωραίο ; Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 δεν ειανι αναγκη να τα φας μαζι αλλα μπορεις να εχεις στο ενα πιατο τις φακες και στο αλλο το ρυζι! αλλα γενικα ειναι και θεμα γουστου! εγω πχ παλια εβλεπα οσπρια και δεν μαρεσαν τωρα ειμαι χορτοφαγος και τρωω σχεδον καθε μερα
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ερώτηση: Το γραδόμετρο για τα σιρόπια είναι ίδιο με το γραδόμετρο για τα οινοπνευματώδη; φαντάζομαι όχι. ξέρει κανείς ονομασίες των στα αγγλικά;
Pantelwolf Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απαντώ στον εαυτό μου ναι είναι διαφορετικά, και θα πάω να αγοράσω από τον κιουρτζόγλου στην καλλιθέα οταν κατέβω ελλάδα.
epipolaios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Πείτε μια απλή συνταγή για φακές. Δεν θέλω να είναι κόκκινες, και ούτε σούπα. Σχετικά σφιχτές. Θέλουν μούλιασμα 2 ώρες όπως διάβασα στον μαμαλάκη; Αν είναι έτσι την κάτσαμε την βάρκα δεν θελουν μουλιασμα,τις προβραζεις για 5 λεπτα για να φυγουν οι τοξινες,επειτα τις σουρωνεις.μετα τις βραζεις για 18' με 22',αυτος ειναι χρονος για "al dente" φακες (ποικιλει με την ποιοτητα φακης). μετα στραγγιξε τις,και καντες σαλατα με πιπερια φλωρινης, κρεμμυδι ,σκορδο και ελλια πολυ ωραιο γρηγορο και ο συνδυασμος βοηθει στην αποροφηση σιδηρου(πιπερια κοκκινη + σκορδο) By the way για τη συζητηση περι φυστικοβουτυρου, στην Ελλαδα δυσκολα βρισκεις καλο φυστικοβουτυρο,οταν το βρεις θα το καταλαβεις σιγουρα 1
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Απλή ερώτηση. Θέλω μια απλή , πολύ ελαφριά σάλτσα για σκέτα κρεατικά (κοτόπουλο+χοιρινή μπριζόλα) με ρύζι.Κάτι να δίνει γεύση χωρίς θερμίδες πολλές και με καλά macros (αν υπάρχει τέτοιο πράγμα) και εύκολο να γίνει.
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Ζεστή ή κρύα; Μπορείς να χτυπήσεις cottage με μυρωδικά π.χ. και να έχεις μια δροσερή sauce ή ακόμη και γιαούρτι αντί για cottage (το τρώνε πολύ οι macro-καμένοι γι' αυτό το αναφέρω). Γιαούρτι με ρύζι = epic win. Αν και δεν τρώω καθόλου ρύζι. Εμείς στο σπίτι έχουμε πάντα μια sauce γιαουρτιού με αγγούρι ή πιπεριά, άνηθο και πιπέρι(α) πρόχειρη. Σε αυτό με την πιπεριά μπορείς να χτυπήσεις και λευκό τυρί με χαμηλά λιπαρά. Τώρα για ζεστή ας σου πουν οι πιο ψαγμένοι στο θέμα. Φαντάζομαι ότι κάτι με κρασί και μουστάρδα ή soy sauce θα ήταν καλό, αλλά δεν έχω κάτι κατά νου. Αν βάλεις και ξηρούς καρπούς (με μέτρο πάντα), το απογειώνεις διατροφικά.
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Κρύα με βολεύει περισσότερο και το γιαούρτι είναι κάτι που έχω στη διατροφή μου οπότε δώσε ένα link ή τη συνταγή σου αν μπορείς.
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Βρε τι συνταγή, είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου..! Site: Ορίστε πόσο απλό μπορεί να είναι. Για κάτι ακόμη πιο δροσερό και καλοκαιρινό, τρίψε ένα αγγούρι στο ψιλό μέρος του τρίφτη και άφησέ το να σουρώσει καλά. Πάτα το και με τα χέρια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας να είσαι οκέικ. Βάλε λίγο ξίδι, ψιλοκομμένο άνηθο και το αγγούρι σε ένα μπωλ και βάλε όσο γιαούρτι θέλεις ώστε να αποκτήσει τη σύσταση που θέλεις και μετά αν θέλεις προσθέτεις πιπέρι λευκό, μαύρο κι έτοιμο. Αντίστοιχα με πιπεριά, χτυπάς 2 πιπεριές (χρωματιστές ή μια κόκκινη, μια πράσινη καυτερή) με γιαούρτι στο multi, βάζεις πιπέρι κόκκινο και λίγο τυρί για extra γεύση και είσαι έτοιμος. Με το μάτι τα βλέπεις αυτά, ποσότητες δεν χρειάζεται να μετρήσεις. Δύσκολα θα αποτύχεις σε κάτι τόσο απλό. Δοκιμή και σφάλμα. Πάντα μπορείς να προσθέσεις extra υλικά αν δεις ότι κάτι χάνεται ή κάτι άλλο υπερτερεί πολύ. ΥΓ: Εννοείται πλένεις-καθαρίζεις πιπεριές και αγγούρια ε.
evabb Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Λοιπον σημερα μετα απο προτροπη του πασα μου εφτιαξα λαχμαντζουν (τουρκικη πιτσα με κιμα) ουριστε οι φωτογραφιες η συνταγη από εδω 6
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 μια χαρά. Μηπως την άφησες λίγο παραπάνω στον φούρνο στο τέλος;
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ακολουθώντας αυτή τη συνταγή http://www.simplyrecipes.com/recipes/perfect_cheesecake/για cheesecake για δεύτερη φορά σημερα έχω μια απλη ερώτηση. Κάνω κατι λαθος και το μείγμα οταν το τελειωσω ειναι πολυ ρευστό; Μετά το ψήσιμο πηζει μια χαρά βεβαια...
tehAllantin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 όχι, τι λάθος να κάνεις; Αν ήταν λιγότερο ρευστή η γέμιση πριν το ψήσιμο, μετά θα ήταν τούβλο. 1
bnvdarklord Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Το λεω επειδη στην συναγή λεει να smooth the top οταν το ριχνουμε στο ταψι, αλλα εμένα ειναι τοσο ρευστό που δεν εχει νοημα κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα