evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 κανε εκει κανα κρεας με σαλτσα ροκφορ να σου φυγει η μανγκια (το δεντρο του μανγκο :P ) 2
GreekMonkey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το μπρόκολο πριν το βράσετε το αφήνετε σε νερό με ξύδι για να σκοτωθούν τα όποια ζωύφια έχει κρυμμένα μέσα στα φύλα;
aiantas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Το μπρόκολο πριν το βράσετε το αφήνετε σε νερό με ξύδι για να σκοτωθούν τα όποια ζωύφια έχει κρυμμένα μέσα στα φύλα; Σωστά.
GreekMonkey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Βαρετό. Με το βράσιμο δεν σκοτώνονται;
a.c.a.b Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Βαρετό. Με το βράσιμο δεν σκοτώνονται; Σκοτώνονται αλλά παραμένουν μέσα στο μπρόκολο..ενω όταν το βάζεις σε μια λεκάνη με πολύ νερό και ξύδι στην ουσία αναγκάζονται και "βγαίνουν" (θα τα δεις να επιπλέουν στο νερό_).Αν είσαι τυχερός και έχει ζωύφια δηλαδή κ δεν είναι τιγκα στο δηλητηριο. Μη βαριέσαι καντο. Κι γω σνόμπαρα αυτη τη μεθοδο και τα ξεπλενα ελαφρα μιας κ ηταν βιολογικά. Ελεγα:" νταξει μωρε σιγά και κανενα ζουζουνι να χει τι πειραζει..περισσοτερη πρωτείνη". Μέχρι που μια μερα εκει που έτρωγα το μπροκολακι μου ωμό (γιατι κανω ωμοφαγια συνηθως) το παρατηρω καλυτερα και βλέπω δεκαδες μικρες καμπιες πάνω του αναμεσα στις "φουντιτσες" του. Μου κόπηκε η μαγκια μαχαιρι. Απο τοτε καλό μουλιασμα σε ξυδονερο .
GreekMonkey Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πεεεεεε, πάντως σήμερα που έκανα πρώτη φορά δεν είδα να επιπλέει τίποτα. Επίσης όταν λες βιολογικά τι εννοείες; Και από που παίρνεις τέτοια;
a.c.a.b Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Πεεεεεε, πάντως σήμερα που έκανα πρώτη φορά δεν είδα να επιπλέει τίποτα. Επίσης όταν λες βιολογικά τι εννοείες; Και από που παίρνεις τέτοια; Στη λαική κάποιοι πάγκοι λένε οτι έχουν βιολογικά προιόντα. Υποτίθεται,δηλαδή, οτι κατα την παραγωγή τους δεν έχουν χρησιμοποιηθεί φυτοφάρμακα κτλ (.ενα "βιολογικό" προιον του εμπορίου μπορεί όμως να είναι γενετικά τροποποιημένο ) . Το βιολογικό μπορεις να το ξεχωρίσεις και από το ότι δεν ειναι τοσο "τελειο" ,γυαλιστερο όσο το αντίστοιχο συμβατικό. Στο Ηρακλειο που μένω έρχονται στο πάρκο τρεις φορες τη βδομαδα βιοκαλλιεργητές και παίρνω από κει λαχανικα-φρουτα κτλ. Βιολογικά απο s/m και απο μαγαζια τα αποφευγω και λόγω του κόστους αλλά και γιατι λείπει η άμεση επαφή με το παραγωγο του προιοντος που αγοράζεις. Συνήθως η εγγυηση της καθαροτητας αυτου που παίρνεις ειναι να γνωρίζεις ποσο φερεγγυος ειναι αυτός που το παραγει. 1
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλό τιπ αυτό με το μπρόκολο. Θέλει κάποια αναλογία συγκεκριμένη νερο/ξίδι; Και πόση ώρα το αφήνουμε;
Daemonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tip: Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα...
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 γιατι; γιατι παντου να μπαινει αυτο το ριμαδι το μπεικον. 1
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπικόζ έβριθιν ιζ μπέτερ γουίθ μπέικον! 3
evabb Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 μπικόζ έβριθιν ιζ μπέτερ γουίθ μπέικον! οτιδηποτε ειναι χαλια του πετας μπεικον και φτιαχνει απλα. το κανουν ολα τα κακα εστιατορια 1
Anorymous Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Tip: Την επόμενη φορά που θα φτιάξετε μακαρόνια με κιμά.... δοκιμάστε στον κιμά να ψιλοκόψτε bacon και να ρίξετε μέσα... βαλε και μανιταρια και κρεμα γαλακτος και εχεις μια γαματη μακαροναδα καρουζο 2
MT60RS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 σε γιγαντες στο φουρνο δοκιμαστε μπεικον ή λουκανικο χωριατικο μεσα στο ταψι 1
Adon1s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Παντως εδω αλλοι τρωνε καρπουζι ή πεπονι με φετα , δεν νομιζω πως το μπλε τυρι ειναι κατι σπεσιαλ ή ακυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα