Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αλλη μια φανταστικη συνταγη απο τοv πατερα Παρθενιο πανευκολη και πολυ νοστιμη. Χρησιμοποιω φετα βαρελισια Καλαβρυτων ( δεν ξερω γιατι αλλα του Σ.Μ. Γαλαξια μου αρεσει περισσοτερο) και φετα δοχειου Δωδωνης. Γινεται μουρλια! Τα υλικα και οι ποσοτητες εντος video. Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2024 από elenakimou
PtolemaiosUltraChad Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2024 από γλαστράκια τι έχετε στην κουζίνα σας? εγώ έχω δεντρολίβανο,θυμάρι και βασιλικό 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Ανασταίνω το μαραζωμένο νήμα για ένα σημαντικό ερώτημα: Υπόθεση καστανό ρύζι. Για ποιο λόγο θέλει βράσιμο για τουλάχιστον μια γεμάτη ώρα, και μερικές φορές ακόμα είναι σκληρό μέσα και τι μπορώ να κάνω για να βράσει πιο σύντομα αλλά και σωστά? Μου έχει βγάλει το χτικιό κάθε φορά και λέω να το πετάξω στα σκουπίδια να τελειώνω αλλά κάτι μέσα μου πεισμώνει και θέλω να βρω τον τρόπο. Agrino παίρνω αν λέει τίποτα. Μέχρι και στο νερό το άφησα να μουλιάσει για 4-5 ώρες πιο πριν σαν τα όσπρια αλλά δεν ένιωσε τίποτα το άτιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα