speechless Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Εφαγα προσφατα ενα γλυκο/εδεσμα σε μια βαφτιση, επαθα πλακα και θελω να το φτιαξω Σε ενα κυπελλακι που κατω σαν βαση ειχε σαν κεικ συροπιαστο σοκολατιενιο και απο πανω μους σοκολατας. Μια μους οκ φτιαχνεται ευκολα αλλα δεν ξερω τι ακριβως ηταν και πως λεγεται η βαση.. Καμια βοηθεια?
konc Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 04/06/2025 at 15:38, evabb said: έτσι είναι το καστανό ρύζι. αν σου έχουν σπάσει τα νεύρα απλά πέτα το. δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος, Υπάρχει και parboiled που σε 10' είναι έτοιμο πχ Uncle Ben's αλλά φαντάζομαι θα έχουν και άλλες μάρκες. Όντως δε λέει να περιμένεις τόση ώρα για ρύζι. Επεξ/σία 7 Ιουνίου από konc
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Στις 5/6/2025 στις 6:23 ΠΜ, Dante80 είπε Αν το κάνεις συχνά, ενδεχομένως συμφέρει να η αγορά ενός rice cooker. Πολλοί έχουν πρόγραμμα για καστανό ρύζι, το βγάζουν τέλειο χωρίς να ασχοληθείς καθόλου, και καις καταφανώς λιγότερο ρεύμα. Ισχύει αυτό που λες. Έχω rice cooker και φτιάχνει και καστανό ρύζι. Παίρνει πολύ περισσότερη ώρα απ ότι το λευκό αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί του. Γενικά το rice cooker είναι μεγάλη υπόθεση. Το δικό μου φτιάχνει μέχρι και κέικ (μικρή ποσότητα) αλλά το ψήσιμο βγαίνει τέλειο. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Και γω μια εποχή το έψαχνα για ρυζομαγειρευτή αλλά είδα ότι όλα είναι μεγάλα για την ποσότητα που φτιάχνω εγώ (60-70g) και μπορεί να μην βόλευε αλλά και από κριτικές είδα στα περισσότερα κολλάει το ρύζι ακόμα και αν είναι αντικολλητικά. Και βασικά ήθελα ένα που να βάζω μέσα τα συστατικά το πρωί και το μεσημέρι γυρνώντας να το έχω ενεργοποιήσει λίγο πριν από το κινητό και να το βρω έτοιμο. Επίσης δεν ήμουν σίγουρος πως θα διαχειριζόταν τα διάφορα είδη ρυζιού. Οπότε γενικά το άφησα και έμεινα με την κατσαρόλα
evabb Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:48 μμ (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2025 στις 8:13 ΜΜ, cthulhucarbide είπε Και γω μια εποχή το έψαχνα για ρυζομαγειρευτή αλλά είδα ότι όλα είναι μεγάλα για την ποσότητα που φτιάχνω εγώ (60-70g) και μπορεί να μην βόλευε αλλά και από κριτικές είδα στα περισσότερα κολλάει το ρύζι ακόμα και αν είναι αντικολλητικά. Και βασικά ήθελα ένα που να βάζω μέσα τα συστατικά το πρωί και το μεσημέρι γυρνώντας να το έχω ενεργοποιήσει λίγο πριν από το κινητό και να το βρω έτοιμο. Επίσης δεν ήμουν σίγουρος πως θα διαχειριζόταν τα διάφορα είδη ρυζιού. Οπότε γενικά το άφησα και έμεινα με την κατσαρόλα https://www.amazon.com.be/Yum-Asia-céramique-fonctions-multicuiseur/dp/B075WWQY2Y?ref_=Oct_d_omg_d_27900327031_2&pd_rd_w=vhIWj&content-id=amzn1.sym.8b348f6c-584b-4457-82a5-ef0bc5a867ae&pf_rd_p=8b348f6c-584b-4457-82a5-ef0bc5a867ae&pf_rd_r=96R7NE2S359V7GVB0Y0H&pd_rd_wg=2kasl&pd_rd_r=3cd03895-3127-414f-b91f-191f38c1c426&pd_rd_i=B075WWQY2Y&th=1 εχω αυτον και κανει ολα τα ειδη ρυζιου, μπορεις να το προγραμματισεις και να ξεκινησει οτι ωρα θελεις ή απλα το αναβεις και φευγεις και κραταει ζεστο το ρυζι μεχρι και 24 ωρες. Δεν κολλαει καθολου. Το μονο θεμα ειναι οτι η μινιμου δοση ρυζιου που φτιαχνει ειναι δυο κουπες (εχει μεσα την δικια του κουπα). Λεει οτι μπορει να φτιαξει και μια αλλα το εχω δοκιμασει και δεν βγηκε τοσο καλο οσο στις μεγαλυτερες δοσεις. Απλα φτιαχνω δυο και το βαζω στο ψυγειο μετα και το ζεσταινω στα μικροκυμματα. Οπως ελεγα πιο πανω φτιαχνει κι αλλα πραγματα πχ κινοα αλλα εχει και αλλες λειτουργίες οπως λαχανικα στον ατμο, κεικ, περσικο ρυζι με κρουστα και γιαουρτι (για να φτιαξεις το δικο σου γιαουρτι απο γαλα), Εχει τοσες πολλες λειτουργιες που παιζει να μην εχω χρησιμοποιησει ουτε τις μισες. Οτι καλυτερο εχω αγορασει ποτε. οκ ειναι ο πιο ακριβος rice cooker στο αμαζον αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις. Επεξ/σία Τρίτη στις 05:50 μμ από evabb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα