Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Xvipes είπε

Εδώ και χρόνια άρχισα να τρώω καυτερό φαγητό και πλέον και το πιο καυτερό tabasco δε φτουράει.

Το ίδιο ισχύει και με το κλασικό καυτερό μπούκοβο από το σουπερ μαρκετ.

Έχω βρει αυτό το site https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses αλλά δεν έχω πάρει κάτι ακόμα από εκεί κυρίως γιατί είναι ακριβό αλλά δεν ξέρω και τι να πάρω που θα αντικαταστήσει το tabasco.

Υπάρχει κάποια πρόταση για να μπορώ να κάνω οποιοδήποτε φαγητό καυτερό όπως κάνω μέχρι στιγμής με το tabasco scorpion?

Αυτό το site έχει γνωστές σάλτσες πάντως πχ

https://kafteroulis.gr/kafteres-saltses/extra-kayteres-saltses/dabomb-beyond-insanity

Την έχει στο hot ones στο youtube (έχει και βίντεο στην περιγραφή του προϊόντος) 

Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛

Κάνε όμως report back να ξέρουμε ότι επιβίωσες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
5 minutes ago, vs_skg said:

Πάρε μια τέτοια να σου φύγει η μαγκιά 😛

Κι είναι η χειρότερη, από πλευράς γεύσης. 😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.

Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη!

Chili Sauce Sriracha / Προϊόντα / Cardinal

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 minutes ago, stormrain said:

Γενικα επειδη κι εγω ειμαι λιγο addicted στα καυτερα, σου προτεινω να δοκιμασεις την Crying Thaiger σριρατσα. Την βρισκω ανα περιοδους στον Σκλαβενιτη. Βασικα κανει κυκλικη παραλαβη την μια φορα αυτην και μετα την σριρατσα της Tabascο που προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου.

Δεν ειναι ολες οι σριρατσες (sic) ιδιες, trust me οσον αφορα την κλαψιαρικη θιγρη!

Chili Sauce Sriracha / Προϊόντα / Cardinal

Thank you, δεν θυμάμαι αν είχα δοκιμάσει αυτή ή την άλλη από tabasco (μαλλον της tabasco ήταν) και μου φάνηκε πολύ γλυκιά και σκορδατη και καθόλου καυτερή. 

Θα επιχειρήσω και από το amazon που πρότεινε ο @Inuyasha

Για την Da bomb μάλλον θα αρκεστώ στις αντιδράσεις του Hot ones 😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο :

έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα

αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα 

και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο 

το σερβιρίστηκα  μα μαγιονέζα 

 

καλούτσικο βγήκε

  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Ptolemaios1 είπε

χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο :

έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα

αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα 

και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο 

το σερβιρίστηκα  μα μαγιονέζα 

 

καλούτσικο βγήκε

giphy.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
4 ώρες πριν, Lilith19 είπε

Πού μπορώ να βρω μοβ γλυκοπατάτες στην Αθήνα, βόρεια προάστια;

Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, stormrain είπε

Χωρις να ξερω, θα πονταρα στον Θανοπουλο. Στο Κεντρο βρισκω που και που σε Σκλαβενιτη/ΑΒ, οποτε δεν χανεις κατι να δεις και σε αυτουςς.

Θανόπουλο σκέφτηκα κι εγώ, αν και στο σαητ έχει μόνο τις κίτρινες. Σε μεγάλο ΑΒ που είχα κοιτάξει δυστυχώς δεν είχε, οπότε πόνταρα μήπως έχει πάρει το μάτι κανενός σε κάποιο οπωροπωλείο πχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, Ptolemaios1 είπε

χθες μαγείρεψα την μακαρονάδα με τον εξής τρόπο :

έβαλα στην κατσαρόλα νερό και αλάτι όπως πάντα

αλλά πρόσθεσα 1 φύλο δάφνης,μαύρο πιπέρι,μισή κουταλιά ντοματοπελτέ,1 κσ μουστάρδα 

και λίγο ξύδι με μια σταγόνα ελαιόλαδο 

το σερβιρίστηκα  μα μαγιονέζα 

 

καλούτσικο βγήκε

To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

To προβλημα δεν ειναι οτι την μαγειρεψες, αλλα οτι την εφαγες...

ωραίο βγήκε

η μουστάρδα, που φοβόμουν περισσότερο, έδεσε με το  ζυμαρικό στο βράσιμο

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...