Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι' date=' λάθος μου. Έχουμε και τη "μαύρη", αυτή την υγρή μελασώδη![/quote']

Την έχουμε ευρέως, ή θα την πληρώσουμε «ντελικατέσσεν» σε κανένα χάι μαγαζί/σούπερ μάρκετ;

Δημοσ.

2 ευρώ το κιλό.Θα πάω αύριο στο σουπερμάρκετς από περιέργια να δω πόσο έχει την "καστανή" ζάχαρη εδώ..

ακριβα σου φαινεται; :fear:

Δημοσ.

Update στη ζάχαρη: ο Μασούτης της γειτονιάς δεν είχε (δεν ξέρω αν φέρνει σε άλλα καταστήματά του).

Ψέμματα, είχε στο ράφι με τα βιολογικά με 3+ ευρώ τα 350γρ :eek:. Δεν νομίζω (Μασου)Τάκη.

Βρήκα στο Καρφούρ, είχε 2.10 τα 450γρ. Δεν πιάνει μία μπροστά στην τιμή της Εύας, αλλά από το ολότελα...Όσο για τα μπισκότα, θα επανέλθω με εμπεριστατωμένη γευσιγνωσία.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα μετα απο τοσα χρονια, εμαθα γιατι κοβουν τα μπουτια απο το κοτοπουλοι οι ελλην χασαπηδες...

mleaN.jpg

με τον ιδιο τροπο το κανουν και οι μουσουλμανοι χασαπηδες. Βαζουν ενα μερος απο την σπονδυλικη στηλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν εχεις γκαζι φαινονται ολα πιο ομορφα <_<

ποτε δεν το εχω καταλαβει γιατι γυνετε αυτο στους ιδιους βαθμους θερμοκρασιας δεν ψυνονται με το ηλεκτρικο ματι ? Επεξ/σία από REDODIN7
Δημοσ.

Επειδη δεν τρως την σπονδυλική στηλ, οτι δεν προσφερει τιποτα, αλλαζει χρονους ψησηματος κλπ κλπ. Μπουτι αγοραζεις, οχι πλαταρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...