Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη δεν τρως την σπονδυλική στηλ, οτι δεν προσφερει τιποτα, αλλαζει χρονους ψησηματος κλπ κλπ. Μπουτι αγοραζεις, οχι πλαταρια.

 

γιατί την βάζουν βρε παλικάριμ, φυσικά και δεν γουστάρω κ εγώ να μπαίνει αυτή η μαλακία. Μόνο βρωμιά βγάζει στο ψήσιμο. (μόνο στη μητέρα μου αρέσουν αυτά τα κομμάτια του κοτόπουλου, στον αδερφό το στήθος. Μένουν σε μένα τα ινμπα μπούτχια και φτερούγες.!!

Δημοσ.

Το update για τα μπισκότα με τη μαύρη ζάχαρη

Κατ'αρχήν, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Π στην εκπομπή, δεν είναι ακριβώς μπισκότα αλλά κάτι ανάμεσα σε μπισκότο και brownie. Στο δια ταύτα, θέλει ΠΟΛΥ καλό χτύπημα με το μίξερ και αν το βούτυρο δεν έχει μαλακώσει λίγο ετοιμαστείτε για μπράτσα, εκτός αν το μίξερ σας γ@μ@ει μάνες. Όσο για το ψήσιμο...13-14' ήταν απλά ΑΣΤΕΙΟ, δεν ξέρω τί φούρνο έχει ο Π αλλά εγώ το ξαναέβαλα και έμεινε στάνταρ 20 (δεν κράτησα χρόνο) αλλιώς θα έβγαινε ένα μισο-άψητο blob.

 

Πολύ ωραία και γεμάτη γεύση (βούτυρο ftw) αλλά κάποιοι θα τα βρουν πολύ γλυκά. Η αναλογία της σοκολάτας, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, ήταν παραπάνω από όσο θα ήθελα. Θα τα ξανακάνω αλλά με χακεριά στα νούμερα.

Δημοσ.

αφου λεει οτι πρεπει να μοιαζει με brownie τοτε λογικο ειναι να ειναι μισοαψητα! ολα τα μπισκοτα θελουν 10-20 λεπτα το πολυ ψησιμο.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά.

Δημοσ.

τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι.

 

α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά.

 

αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ.

Δημοσ.

τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι.

 

α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι.

 

Κομπλε...

 

Μονο το τσιπουρο λειπει αλλα θα ερθουν συντομα οι προμηθιες θελω να πιστευω

Δημοσ.

αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ.

 

αυτό φταίει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...