athlios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 ποτε δεν το εχω καταλαβει γιατι γυνετε αυτο στους ιδιους βαθμους θερμοκρασιας δεν ξυνονται με το ηλεκτρικο ματι ? http://www.youtube.com/watch?v=FGfwkouxtxQ ΨΕΝΥΧΤΗΣ? 1
eSATA Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Θέλω να ψήσω μπιφτέκια στην τοστιέρα σε αλουμινόχαρτο. Τι να κάνω για να μην κολλήσουν;
tehAllantin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Επειδη δεν τρως την σπονδυλική στηλ, οτι δεν προσφερει τιποτα, αλλαζει χρονους ψησηματος κλπ κλπ. Μπουτι αγοραζεις, οχι πλαταρια. γιατί την βάζουν βρε παλικάριμ, φυσικά και δεν γουστάρω κ εγώ να μπαίνει αυτή η μαλακία. Μόνο βρωμιά βγάζει στο ψήσιμο. (μόνο στη μητέρα μου αρέσουν αυτά τα κομμάτια του κοτόπουλου, στον αδερφό το στήθος. Μένουν σε μένα τα ινμπα μπούτχια και φτερούγες.!!
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Γιατι ετσι κανουν και οι τουρκοι? Δεν ξερω για ποιο λογο το κανουν αυτοι.
παπι Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μπορουμε να φτιαξουμε φετα με αγελαδισιο γαλα; (αυτο του σουπερμαρκετ)
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Το update για τα μπισκότα με τη μαύρη ζάχαρη Κατ'αρχήν, όπως είχε πει και ο ίδιος ο Π στην εκπομπή, δεν είναι ακριβώς μπισκότα αλλά κάτι ανάμεσα σε μπισκότο και brownie. Στο δια ταύτα, θέλει ΠΟΛΥ καλό χτύπημα με το μίξερ και αν το βούτυρο δεν έχει μαλακώσει λίγο ετοιμαστείτε για μπράτσα, εκτός αν το μίξερ σας γ@μ@ει μάνες. Όσο για το ψήσιμο...13-14' ήταν απλά ΑΣΤΕΙΟ, δεν ξέρω τί φούρνο έχει ο Π αλλά εγώ το ξαναέβαλα και έμεινε στάνταρ 20 (δεν κράτησα χρόνο) αλλιώς θα έβγαινε ένα μισο-άψητο blob. Πολύ ωραία και γεμάτη γεύση (βούτυρο ftw) αλλά κάποιοι θα τα βρουν πολύ γλυκά. Η αναλογία της σοκολάτας, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή, ήταν παραπάνω από όσο θα ήθελα. Θα τα ξανακάνω αλλά με χακεριά στα νούμερα.
evabb Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 αφου λεει οτι πρεπει να μοιαζει με brownie τοτε λογικο ειναι να ειναι μισοαψητα! ολα τα μπισκοτα θελουν 10-20 λεπτα το πολυ ψησιμο.
arxaggelos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά.
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Εχω κατι κοτσομουρες ωρε παιδια. Ριχτε κανα τροπο πως να τις κανω.
leftermann Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι. α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι.
evabb Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβες...Όταν λέμε blob, εννοούμε blob. Χυλός, πώς το λένε, το έκοψα με το μαχαίρι και δεν άφηνε κοψιά (εκτός από το πάνω μέρος που έκανε σύντομα κρούστα). Όχι απλά "κάπως mushy" μέσα, όπως είναι τα brownies. Και αυτό αφού το άφησα να "κάτσει" και να κρυώσει για να δέσει η ζάχαρη, πράγμα που δεν έγινε. Τα ξαναέβαλα με την βεβαιότητα ότι θα είναι καταστροφή (είπα από το άψητα, καλύτερα) και ευτυχώς δεν καταστράφηκαν. Το 20'΄περίπου ήταν το σύνολο, αν και τώρα που το σκέφτομαι ήταν σίγουρα παραπάνω. Ωραία γεύση πάντως, αν και είπαμε, αρκετά γλυκά. αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ.
arianos16 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 τηγανητές εννοείται. Λίγο αλεύρι σε μια πλαστική σακουλίτσα, βάζεις μέσα όσες πουτσομούρες χωράνε σε μια τηγανιά, χτυπάς την σακούλα να αλευρωθούν οι πουτσομούρες, έχεις βάλει ήδη λάδι (ελαιόλαδο ε, όχι φλωριές με σπορέλαια κλπ) στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά, πετάς τις πουτσομούρες μέσα, λίγα λεπτά από δω, λίγα από κει, έτοιμες. Λεμόνι και τσίπουρο, μαζί με μια αγγουροντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι. α, δεν τις καθαρίζεις, μόνο τις πλένεις και τις στεγνώνεις καλά. Αν σε ενοχλούν τα λέπια, ξύστα λίγο με ένα μαχαίρι. Κομπλε... Μονο το τσιπουρο λειπει αλλα θα ερθουν συντομα οι προμηθιες θελω να πιστευω
traganeus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 αν ο φουρνος σου ειναι παλιος ή μικρος ή υποψιαζεσαι οτι δεν λειτουργει σωστα τοτε αυτο εξηγει γτ ηθελαν παραπανω ωρα. εγω πλεον εχω παρετηθει απο την παρασκευη κεικ και γενικα ογκωδων γλυκων γτ ο φουρνος μου ειναι γτπκ. αυτό φταίει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα