leftermann Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 θα ταΐσεις τα πουλάκια Τουφ; Καλά θα κάνεις, μέσα στην παγωνιά τα καημένα... 2
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 σημερα ειδα βετζι μουσακα που αντι για κιμα ειχε μεσα φακες.
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 θα ταΐσεις τα πουλάκια Τουφ; Καλά θα κάνεις, μέσα στην παγωνιά τα καημένα... τι θα φτιαξω ειπα ρε συ, οχι τι εφτιαξα να δειτε. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ σημερα ειδα βετζι μουσακα που αντι για κιμα ειχε μεσα φακες. ειχε παρει η συγκατοικος ενα τετοιο ετοιμο, και την ιδια μερα που ειχα φτιαξει εγω μουσακα. Αθλιο, ενω μου αρεσει ο κανονικος μουσακας που πουλανε εδω
Pintsie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι?Φτιάχνω σοκολατάκια σήμερα -λόγω της μέρας- και επειδή δεν έχω φορμάκια σιλικόνης για να ρίξω μέσα τη σοκολάτα, έριξα τη σοκολάτα σε κάτι πλαστικά κουταλάκια που έχω για να πάρουν οβάλ σχήμα. το θέμα μου είναι ότι ... δεν ξεκολλάνε Τι να κάνω για να ξεκολλάνε; -υποθέτω αυτά που έχω έτοιμα, πάνε για πέταμα- στα άλλα που θα φτιάξω, να βάλω αλεύρι από κάτω στο κουτάλι; να βάλω βούτυρο; να μη βάλω τίποτα και να μη βάλω πολλή κρέμα γάλακτος; τιιιιι??? κοντεύω να τρελαθώ
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Απλωσε τα σε λαδοκολλα και δώστους ενα σχημα εκει αφού η σοκολάτα έχει αρχισει να κρυώνει κάπως.
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 δοκιμασε να βαλεις λιγο λαδι στο κουταλι (ενα ουδετερο για να μην αλλαξει το προφιλ γευσης που εκανες) και να το σκουπισεις ελαφρια
Pintsie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Απλωσε τα σε λαδοκολλα και δώστους ενα σχημα εκει αφού η σοκολάτα έχει αρχισει να κρυώνει κάπως. είναι χωρίς μπισκότα κτλ μέσα. θα πάρουν σχήμα ή θα απλώσουν επειδή δεν έχουν κάτι μέσα? :$
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 τι θα φτιαξω ειπα ρε συ, οχι τι εφτιαξα να δειτε. ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ειχε παρει η συγκατοικος ενα τετοιο ετοιμο, και την ιδια μερα που ειχα φτιαξει εγω μουσακα. Αθλιο, ενω μου αρεσει ο κανονικος μουσακας που πουλανε εδω δεν το δοκιμασα για να σου πω την αληθεια, μου φανηκε λιγο σαν υβρις ως προς τον μουσακα. η φιλη μου που το ετρωγε φαινοταν να της αρεσει, βεβαια ειναι βελγιδα οποτε δεν μετραει και πολυ η γνωμη της πανω στο θεμα.
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 είναι χωρίς μπισκότα κτλ μέσα. θα πάρουν σχήμα ή θα απλώσουν επειδή δεν έχουν κάτι μέσα? :$ Λογικά θα απλώσουν, εκτός αν βάλεις μεσα καποιο ξηρό καρπό ή κάποιο αποξηραμένο φρούτο, οπως δαμασκηνο, που θα παρουν καλο σχήμα, ειδικά με το φρούτο. Αν θελεις να τα κάνεις μονο με σοκολατα ή φτιαξε κατι σαν φωλίτσες με λαδόκολλα ή βγες μια γύρα σε ζαχαροπλαστεια - σουπερ μαρκετ να πάρεις θηκες.
Pintsie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά θα απλώσουν, εκτός αν βάλεις μεσα καποιο ξηρό καρπό ή κάποιο αποξηραμένο φρούτο, οπως δαμασκηνο, που θα παρουν καλο σχήμα, ειδικά με το φρούτο. Αν θελεις να τα κάνεις μονο με σοκολατα ή φτιαξε κατι σαν φωλίτσες με λαδόκολλα ή βγες μια γύρα σε ζαχαροπλαστεια - σουπερ μαρκετ να πάρεις θηκες. δεν μπορώ να πάω σε σούπερ μάρκετ γιατί μένω κάπου μακριά θέλω να φτιάξω σκέτα γιατί ο έρωτας δεν τρώει φρούτα κτλ. θα δοκιμάσω να κάνω φωλίτσες με τη λαδόκολλα! δεν το είχα σκεφτεί! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! ! ! κάτι ακόμα! επειδή η κουβερτούρα είναι αρκετά πικρή παρά την κρέμα γάλακτος που έβαλα, κάνει να βάλω λίγη ζάχαρη άχνη?
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αν δεν την εβαλες στην κρεμα που εκανες το ganache οχι δεν μπορεις. επισης εβαλες την σοκολατα σε μεταλλικο κουταλι? Δοκιμασες να το βαλεις πανω απο μια φλογα στην κατω μερια ωστε να βγει?
Pintsie Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αν δεν την εβαλες στην κρεμα που εκανες το ganache οχι δεν μπορεις. επισης εβαλες την σοκολατα σε μεταλλικο κουταλι? Δοκιμασες να το βαλεις πανω απο μια φλογα στην κατω μερια ωστε να βγει? σε έχασα :$ (δεν ξέρω τι είναι αυτό που λες :$ ) συγνώμη :$ είναι πλαστικά τα κουταλάκια. και είναι αρκετά μαλακή η σοκολάτα -υποθέτω από την πολλή κρέμα γάλακτος. Λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, ρίχνω μέσα κρέμα γάλακτος, βάζω λίγη άχνη ζάχαρη μέσα για να μην είναι τόσο πικρή ή θα γίνει χάλια?
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αν θα βαλεις ζαχαρη, θα την βαλεις μεσα στην κρεμα γαλακτος οταν ζεσταίνετε 1
KiapeRas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2013 αν θα βαλεις ζαχαρη, θα την βαλεις μεσα στην κρεμα γαλακτος οταν ζεσταίνετε στο σημείο αυτό μπορούμε να αρωματίσουμε με παπάδες.Πριν λίγο καιρό έβαλα βασιλικό γύρω στα 20 γραμάρια(θα φένεται πολύς στην αρχή αλλά θα κάτσει μέσα στο μπασινάκι και προσοχή όχι πολύ ώρα για να μην πικρίσει η πρασινάδα)βγάζουμε από μπεν μαρί και το χτυπάμε με πίμερ 2-3 λεπτά, θα πάρουμε ένα πράσινο υγρό το οποίο το σουρώνουμε πάνω στη ζεστή σοκολάτα.Η γκανάς αυτή σκοτώνει και δεν παιζει και στο εμπόριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα