kuzko21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 toufa αυτη η συνταγη για καρμποναρα πως σου φαινεται; την ειχε ποσταρει η εβα , την ειχα δοκιμασει και ηταν πολυ καλη. pretty much the same με ο,τι ειπε ο billdanos... 1
REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Όχι την παντσέτα που πουλάνε στις καντίνες Κανονικά το αλλαντικό είναι guanciale, αλλά τρέχα γύρευε. Ομοίως και η pancetta Ο καλύτερος αντικαταστάτης είναι το απλό (όχι καπνιστό) bacon 2 καρότα 2 κρεμύδια 2 πράσινες πιπεριές 2 κόκκινες πιπεριές 2 σκελίδες σκόρδο 2 πράσα Τα μισά φύλλα από σέλινο Τσιγάρισε τα κρεμύδια με το σκόρδο και τα καρότα Ρίξε 2,5 λίτρα νερό και τα υπόλοιπα λαχανικά ψιλοκομμένα, με λίγο αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι ( εγώ βάζω ολόκληρους τους κόκκους) Άστα να πάρουν μια βράση Χαμήλωσε τη φωτιά στο μισό Άστα για μια ώρα (μέχρι να μαλακώσει το καρότο κυρίως) Στράγγιξε τα λαχανικά Βάλτα στο multi Ξαναβάλε το μίγμα στο ζουμί Ανακάτεψε καλά Άστα να κρυώσουν Βάλτα σε παγοκύστες Βάλτα στον καταψύκτη Τέλος Πεντανόστιμος και υγιεινός κύβος σε περιμένει Εγω οταν κανω προτιμω να τα βαλω στο φουρνο μαζι με αροματικα και λαδι και αλατι και αφου ψυθουν τα χτυπαω στου μουλτι και τα φιλτραρω και ετοιμος ο ζωμος.
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Επι τη ευκαιρία, τι θεωρείς ιδιανικότερο για μια super καρμπονάρα από αλλαντικό και σε τι μέγεθος κομμένο? Απεναντι απο την βαρβακειο, πουλαει ισπανικο μπεικον που ειναι αψογοτατο και φτηνο Εγω οταν κανω προτιμω να τα βαλω στο φουρνο μαζι με αροματικα και λαδι και αλατι και αφου ψυθουν τα χτυπαω στου μουλτι και τα φιλτραρω και ετοιμος ο ζωμος. Το νερο που το βαζεις?
REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Απεναντι απο την βαρβακειο, πουλαει ισπανικο μπεικον που ειναι αψογοτατο και φτηνο Το νερο που το βαζεις? Δεν βαζω πολυ νερο να ειναι πικτο και να εχει γευση το κανβ παγαγι οποτε μετα βαζω νερο πχ για μακαρονια και μετα μεσα το παγακι και τα μακαρονια περνουν γευση.
REDODIN7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 πουρε φτιαχνεις τοτε χαχαχα θα ελεγα συμπικνομενο ζωμο Αληθεια εχω δει στο ιντερνετ στο εξωτερικο οτι εχουν ζωμο σε τετρα πακ οπως οι χυμοι. Παιζει κατι τετοιο Ελλαδα ?
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 ουτε στην αγγλια εχουν παντως τετοιο ζωμο δεν κανεις, ο ζωμος εχει αλλο τροπο παρασκευης
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 την ειχε ποσταρει η εβα , την ειχα δοκιμασει και ηταν πολυ καλη. pretty much the same με ο,τι ειπε ο billdanos... αχα, βαριομουν να ψαξω το ποστ μου για να το ξαναβαλω
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Ειχα προσφατα μια κουβεντα σχετικα με τον επαγγελματια vs αυτον που μαγειρευει στο σπιτι του. Πρεπει να βρω καποιο που να δειχνει μια service σε εστιατοριο... 2
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 η συνταγη ηταν αυτη: αλλα επειδη δεν ηθελα να παρω ετοιμο κιμα, πηρα ενα κομματι απο τον ωμο και το αλεσα στο μιξερ. Ηταν πολυ καλο, και αρκετα πιο βαρυ απο οτι του φαινεται.
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 τι ψάρι είναι τούτο; Στα ελληνικά. Άσπρο κάτασπρο σαν χιόνι, ΤΑΜΑΜ για κάρβουνο σε λέω! Εγώ θα το πετούσα πάνω στην φουφού χωρίς να το ακουμπήσω καν με το μαχαίρι Καλλιτέχνης ο μάστορης με το μαχαίρι όμως.
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 ψήσσα/ιππογλωσσα το λεει το λεξικο. σαν το καλκανι ειναι περιπου
leftermann Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 καλκάνι με θύμισε κι εμένα, αλλά το καλκάνι είναι πιο στρογγυλό. Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράμα πάντως...
Toufas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2013 να τος http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/xchg/SID-5ECFC865-F2AB8A84/lidl_gr/hs.xsl/5282.htm ειναι βορειας θαλασσας μονο απο οτι βλεπω τελικα! Καλκανι παντως δεν βρηκα οταν ημουν κατω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα