Προς το περιεχόμενο

[RAM] Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3000MHz -DDR4- με φωτάκια RGB // @Plaisio - [ 64.90€ ] //BlackFriday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alekan77 είπε

2 Β450 μητρικές που έβαλα στο site της Crucial μου τις έβγαλε ασύμβατες... Την Asus ROG STRIX B450-F GAMING και την γνωστή MSI Tomahawk

δύσκολο να μην είναι συμβατές με τις 450

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alekan77 είπε

2 Β450 μητρικές που έβαλα στο site της Crucial μου τις έβγαλε ασύμβατες... Την Asus ROG STRIX B450-F GAMING και την γνωστή MSI Tomahawk

Καλα και τη δικη μου Β360 ασυμβατη την εβγαζε, αλλά τις εχω ηδη στο συστημα και δουλευουν..

• Like 1
Δημοσ.

Καλα παιδες και εμενα η Carbon 3466 υποστηριζει μαξ, αλλα τρεχω 24/7 κατι 3733 και η μητρικη κλαταρει στα 4733...

Το τι "υποστηριζουν" και τι υποστηριζεται απεχουν μιλια το ενα με το αλλο, μην τα περνετε τοις μετρητης.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, alekan77 είπε

Άλλο ασύμβατες και άλλο να μην έχουν δοκιμαστεί από την εκάστοτε εταιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ έβαλα στο site της crucial την b450 tomahawk max και την έβγαλε χωρίς υποστήριξη, αλλά μετά έψαξα τις συμβατές ram της ίδιας μητρικής και συμπεριλάμβανε και αυτή τη μνήμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε msi b450 max , οι απλές , χωρίς rgb παίζουν κανονικά , τις έχω .

Επεξ/σία από V-a-c
Δημοσ.

Αλήθεια , οσοι τη δοκιμάσαν πόσα fps σου δινει σε σχεση με την απλη που δεν εχει rgb?

κατι διαβασα για +32fps στo red dead redemption 2 ισχυει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgeps21 είπε

Αλήθεια , οσοι τη δοκιμάσαν πόσα fps σου δινει σε σχεση με την απλη που δεν εχει rgb?

κατι διαβασα για +32fps στo red dead redemption 2 ισχυει?

Μακακια benchmark βαρεσαν, απογειωθηκε το πισι με αυτες. Τουλαστιχον 200 καρε στο δευτερολεπτο πηρε.

Δημοσ.

Την τσιμπησα σημερα. Δυστηχως  στο site της  msi δεν την βγαζει συμβατη με την tomahawk.. Εκανα λαλακια? 

36 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Και εγώ έβαλα στο site της crucial την b450 tomahawk max και την έβγαλε χωρίς υποστήριξη, αλλά μετά έψαξα τις συμβατές ram της ίδιας μητρικής και συμπεριλάμβανε και αυτή τη μνήμη.

Με matisse RX-3X00  Δεν την βγαζει πουθενα σε tomahawk

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rical είπε

Την τσιμπησα σημερα. Δυστηχως  στο site της  msi δεν την βγαζει συμβατη με την tomahawk.. Εκανα λαλακια? 

Αν τις δοκιμάσεις με τη tomahawk ενημέρωσε μας.

Δημοσ.

Οποιος θελει τις δινω κλειστες 60 ευ.

2 λεπτά πριν, John_on_PC είπε

Αν τις δοκιμάσεις με τη tomahawk ενημέρωσε μας.

Δεν προκειται να τις ανοιξω..
Και δεν εχει ερθει ακομα και η μητρικη..
Λαλακια εγινε

Οποιος τις θελει , τις δινω 60 κλειστες. φρεσκιες φρεσκιες haha  👦

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...