PromeOfficial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, ήρθαν τα κομμάτια για το build του αδελφου μου. Έκανε όμως κάτι λάθος. Έβαλε πρώτα την μητρική να εφαρμόζει με το io shield και μετά πέρασε τα standoffs μέσα από τις τρύπες της μητρικής. Το βίδωσε και συνεχίσαμε το build. Τρέχω το pc εδώ και μέρες και δεν έχει παιχτεί κάποιο βραχυκύκλωμα τηε μητρικής. Κενό ενός δαχτύλου υπάρχει ανάμεσα στην μητρική και στο case οπότε δεν ακουμπάει μέταλλο. Πιστεύετε ότι θα κάνει θέμα;
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, PromeOfficial είπε Καλησπέρα, ήρθαν τα κομμάτια για το build του αδελφου μου. Έκανε όμως κάτι λάθος. Έβαλε πρώτα την μητρική να εφαρμόζει με το io shield και μετά πέρασε τα standoffs μέσα από τις τρύπες της μητρικής. Το βίδωσε και συνεχίσαμε το build. Τρέχω το pc εδώ και μέρες και δεν έχει παιχτεί κάποιο βραχυκύκλωμα τηε μητρικής. Κενό ενός δαχτύλου υπάρχει ανάμεσα στην μητρική και στο case οπότε δεν ακουμπάει μέταλλο. Πιστεύετε ότι θα κάνει θέμα; Ναι, τι διαλα, πως τα κατάφερε;
PromeOfficial Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρω γω; Κοίτα το σακουλάκι ήρθε με 3 standoffs που μάλλον σημαίνει ότι το κουτί έχει ανύψωση και κραταει την μητρική. Και η φάση είναι ότι όντως το είδα την ώρα που το πέρασε μέσα από τη τρύπα και το βίδωσε. Μόνο που δεν είναι πάνω πάνω στο standoff απέχει λίγο απο πάνω πάνω. Αλλά έχει κενό ένα δάχτυλο. Παράξενο. Δηλαδή φαίνονται οι βίδες ότι δεν είναι ακριβώς πάνω από τις τρύπες. Έχουν ένα ύψος παραπάνω. Αλλά παρόλα αυτά η μητρική έχει το κενό με το κουτί και είναι σταθερή στην θέση της. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2019 από PromeOfficial
Tenshi Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Μήπως το κουτί έχει built in standoffs (σαν τα Corsair).Αν ναί,τα 3 που περισσεύουν είναι για EATX μητρικές. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Καλό θα ήταν να το λύσει και να το κάνει σωστά για σιγουριά..
KostasBezaitis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Πολλα κουτια εχουν προεγκατεστημενο τουλαχιστον ενα κεντρικο standoff οποτε μαλλον στηριζεται εκει. Επισης, οι πιο πολλες εχουν καποια γειωση γυρω απο τις τρυπες οποτε εισαι ΟΚ. Παρ'ολα αυτα, με καποιο κραδασμο ή κουνημα μπορει κατι να ακουμπησει οποτε δε θα το ρισκαρα να μεινει ετσι 1
masteripper Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2019 στις 5:49 ΜΜ, PromeOfficial είπε Καλησπέρα, ήρθαν τα κομμάτια για το build του αδελφου μου. Έκανε όμως κάτι λάθος. Έβαλε πρώτα την μητρική να εφαρμόζει με το io shield και μετά πέρασε τα standoffs μέσα από τις τρύπες της μητρικής. Το βίδωσε και συνεχίσαμε το build. Τρέχω το pc εδώ και μέρες και δεν έχει παιχτεί κάποιο βραχυκύκλωμα τηε μητρικής. Κενό ενός δαχτύλου υπάρχει ανάμεσα στην μητρική και στο case οπότε δεν ακουμπάει μέταλλο. Πιστεύετε ότι θα κάνει θέμα; Μου θυμίζει πριν απο χρόνια....ήρθε 1 πιτσιρικάς...και μου λέει..."Κοίτα να δεις τι έχει αυτό μηχάνημα και δεν παίζει...εγώ το έφτιαξα μόνος μου".... Αέρας 100 καρδιναλίων Κοιτάζω και τι να δώ....η μητρική τέρμα κάτω στον πάτο του κουτιού....ούτε standoff...ούτε τίποτα....τώρα λέω ....το έχει πει το ποίημα και άντε να του το πείς...βγάζω την μητρική....την ανάβω...Jet....κάποιοι άνθρωποι έχουν το κοκαλλάκι.....έβαλα τις βάσεις...την βίδωσα και τον έστειλα στο καλό. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2019 από masteripper 2
nicksoti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2019 Κάτσε βρε άνθρωπε, δεν παιρνούν αέρα μέσα από τις τρύπες, και αν παιρνούν που ακριβώς θα πιασουν οι βίδες μετά; Μάλλον τα ζόρισε να περάσουν και έχουν "φρακάρει" μερικά γι αυτό και το κενό. Εννοείται όλο έξω από την αρχή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα