ektelion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Άρα κάτι ήξερε ο Γκόλοπ που τσίμπησε τα γκαφρά της Epic. Σου λέει αφού θα τους στενοχωρήσω που θα τους στενοχωρήσω, τουλάχιστον ας βγάλω και τπτ ψιλά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το παιχνίδι δεν το έχω παίξει ακόμη, παρότι συγκαταλέγομαι σε εκείνους που το χρηματοδότησαν, αρχικά. Το έχω παρακολουθήσει εκτενώς σε streams. Είναι προφανές πως ήθελε και άλλο χρόνο ανάπτυξης. Η ιστορία με τον κέρσοσα που τρελαίνεται και θέλει menu/reset, το end turn που σκαλώνει και τα saves είναι πράγματα που δεν έπρεπε να τους ξεφύγουν. Από εκεί και πέρα, η απεικόνιση των βάσεων είναι οπτικά κάκιστη, δεν σε φτιάχνει καθόλου, o πλανήτης δείχνει ανώτερος και στρατηγικά συνθετότερος από ό,τι στα XCOM, οι μάχες είναι καλές και το destructible terrain προσθέτει ενδιαφέρουσες καταστάσεις. Πολύ "μπουκωμένοι" οι χάρτες, γενικά αυτή η "οπτική φασαρία" αν μου επιτρέπεται ο νεολογισμός με κούρασε πολύ ως θεατή και καθυστερούσε τους streamers στο παιχνίδι. Αχρείαστα πελώριοι χάρτες. Θα μπορούσαν να τους είχαν μικρότερους. Σαφώς προσθέτει πόντους το procedural generation. Τελικά, μπορεί να μας έκανε χάρη ο Γκόλοπ με την ιστορία με το exclusivity στο Epic, σε ένα χρόνο και με τα δωρεάν DLC στο Steam θα είμαστε καλύτερα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Snoob είπε Τελικά, μπορεί να μας έκανε χάρη ο Γκόλοπ με την ιστορία με το exclusivity στο Epic, σε ένα χρόνο και με τα δωρεάν DLC στο Steam θα είμαστε καλύτερα. Καλά μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει και XCOM 3. Προσωπικά και εγώ ότι έχω δει δεν συγκρίνετε με το XCOM 2. Τώρα θα μου πεις πως γίνετε οι original δημιουργοί να κάνουν χειρότερο game...φαντάσου να μην έτρωγε και delay...
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 On 04/12/2019 at 15:21, mike299 said: Δεν άλλαξε τους όρους το steam να πρέπει να είναι και εκεί διαθέσιμο μέσα σε ένα μήνα? link?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε link? Δεν έχω δει κάτι σχετικό με αυτό που λέει ο Mike, αυτό που ισχύει atm είναι του χρόνου τέτοιο μηνα release στο Steam. 1
optimus prime Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Το παιχνιδι κανει μπαμ οτι ειναι low budget,εχει πεσει πετσοκομα στα μενου,στο ui,δεν εχει cutscenes,γενικα ειναι φτωχο..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, optimus prime είπε Το παιχνιδι κανει μπαμ οτι ειναι low budget,εχει πεσει πετσοκομα στα μενου,στο ui,δεν εχει cutscenes,γενικα ειναι φτωχο.. Dude indie είναι, κόστισε παραπάνω από ένα εκατομμύριο, τι περίμενες?! 🤔
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε link? η επισημη απαντηση απο τους devs του παιχνιδιου: δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα, αυτος ο ορος υπαρχει απο παλια και δεν εχει καμια σχεση με μπλοκαρισμα των Epic exclusives.
Voodooman Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2019 To X-com του φτωχού, είναι λίγο άξεστο σε όλα του και πολύ βαρύ. Για τα λεφτά του είναι ΟΚ, αλλά θα προσπεράσω.
panagiotis54 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 τελικα εχει γινει καλυτερο αυτο? το επαιξε κανεις?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, panagiotis54 είπε τελικα εχει γινει καλυτερο αυτο? το επαιξε κανεις? Το παλεύουν, αλλά με αργούς ρυθμούς. Έστειλαν πάλι, πρόσφατα (μία ή δύο εβδομάδες πριν, πρέπει να το τσεκάρω αν θέλει κανείς ακριβή ημερομηνία) ερωτηματολόγιο, πόσο ασχολούμαστε, γιατί, τι βελτιώσεις θέλουμε να δούμε κτλ. Αποξένωσαν ένα μεγάλο μέρος των θερμότερων υποστηρικτών τους με τον πλήρη αιφνιδιασμό της συμφωνίας με το EGS και τώρα ψάχνονται. Οι χάρτες παραμένουν παντελώς αχρείαστα μεγάλοι, μεγάλο μέρος μένει σταθερά ανεκμετάλλευτο. Τα factions είναι καλή ιδέα και η προσπάθεια να ισορροπήσεις τα θέλω τους, ώστε να μην αποξενώσεις κάποιους (ή να τους αποξενώσεις ταχύτερα, αν θες γρηγορότερη αναρρίχηση στην ιεραρχεία των αντιπάλων τους) έχει ενδιαφέρον. Οι βάσεις παραμένουν απογοητευτικές. Είναι πασιφανές πως το παιχνίδι δεν ήταν έτοιμο για όταν έλεγαν, για τέλη του '19 (δεν συζητώ καν τι υπόσχονταν στο Fig, ιστορίες για αγρίους), κι αμφιβάλλω πολύ αν ακόμη και τα χρήματα που πήραν από την EPIC φτάνουν για να το φέρουν σε ένα σωστό επίπεδο συν να αναπτύξουν τουλάχιστον τρία DLC που έχουν υποσχεθεί στους backers για τις ομορφιές τους. Φοβάμαι πως, αν δεν υπάρξει θεαματική βελτίωση, το χειμώνα θα τον πετσοκόψουν τον Τζούλιαν στο Steam, μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή είναι μέτριο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Από ότι διάβασα το τελευταίο patch έστρωσε αρκετά το game αλλα και πάλι δεν ξέρω κατά ποσο είναι αρκετό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Γενικά, patch το οποίο εισάγει rebalancing σε όπλα και επίπεδα δυσκολίας, νέο sub-faction, θέλει χρόνο για να δείξει πόσο βοηθάει να λυθούν τα θέματα. Κι αυτά, χώρια από το νέο υλικό που προσθέτει το Blood and Titanium. Μακάρι να είναι καλό σε εννιά μήνες που θα κυκλοφορήσει εκτός EGS. Παραμένω επιφυλακτικός. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 57 λεπτά πριν, Snoob είπε Μακάρι να είναι καλό σε εννιά μήνες που θα κυκλοφορήσει εκτός EGS. Παραμένω επιφυλακτικός. Το Corruption αν και καλο δεν με ενθουσίασε οποτε λέω να του δώσω μια ευκαιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα