Προς το περιεχόμενο

Honda civic 1800cc 2008 γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, kalmik είπε

Γιατί επιμένεις από μαντρά; Κυκλοφορούν αρκετά Civic από ιδιώτες 

Ευκολίες πληρωμής 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 7/12/2019 στις 7:07 ΜΜ, moure είπε

Το είχα αγοράσει καινούριο το 2008 με σχεδον 25.000 ευρώ. Το κράτησα 7 χρόνια μεχρι που το έδωσα για ένα BMW 116.Επιβεβαιώνω όλα αυτά που ανέφερε o tenshi, πολύ κακή ποιότητα κατασκευής ειδικά αυτά τα πλαστικά φρύδια στα μπροστινά φτερά αν έπεφτες σε καμία μεγάλη λακουβα έσπαγαν αμέσως. Εμένα τράβαγε και δεξια το αμάξι από καινούριο και δεν μπορούσαν να βρουν άκρη στο Σαρακακη. Μου άλλαξαν λάστιχα, μου άλλαξαν αμορτισέρ το πρόβλημα όμως παρέμενε. 

Μου αρέσουν πολύ σχεδιαστικά τα Honda αλλά δεν θα ξαναγοραζα. 

Για πες θελει να παρει ο γιος μου ενα μεταχειρισμενο με ταβανι στα 6500€ και με εχει ζαλισει με αυτο τι λεει?εισαι ευχαριστημενος?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, blackhill66 είπε

Για πες θελει να παρει ο γιος μου ενα μεταχειρισμενο με ταβανι στα 6500€ και με εχει ζαλισει με αυτο τι λεει?εισαι ευχαριστημενος?

Πολύ καλό αυτοκίνητο και σταθερό,μιας και πρόκειται για τον γιο σου πιστεύω ότι είναι θετικό ότι είναι ένα βαρύ και κατα βάση αργό αμάξι.Εχουν κάποια θέματα με τους πολλαπλασιαστές που λογικά όμως θα έχουν αλλαχτεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.Στα μειονεκτήματα η υψηλή κατανάλωση,εμένα έπαιζε στα 10-11 λίτρα μέσα στην πόλη.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, moure είπε

Πολύ καλό αυτοκίνητο και σταθερό,μιας και πρόκειται για τον γιο σου πιστεύω ότι είναι θετικό ότι είναι ένα βαρύ και κατα βάση αργό αμάξι.Εχουν κάποια θέματα με τους πολλαπλασιαστές που λογικά όμως θα έχουν αλλαχτεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.Στα μειονεκτήματα η υψηλή κατανάλωση,εμένα έπαιζε στα 10-11 λίτρα μέσα στην πόλη.

Μπολικη η κατανάλωση γμτ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/12/2019 στις 2:04 ΜΜ, blackhill66 είπε

Φίλε όλα τα αυτοκίνητα τα ίδια είναι πλέον . Που θα πέσεις μετράει . Εγώ έχω civic type s 12 χρόνια με 200 Χιλ  . Η μηχανή του δεν κάνει κιχ από την πρώτη μέρα . Έχει όντως κάποιους τριγμλυς ισχύει οι οποίοι όμως είναι λογικοί κ δεν σχετίζονται ούτε με την ανάρτηση ούτε με κάτι  άλλο. Το χαμηλό προφίλ των ελαστικών σε σύνδυασμο με τα σκληρά αμορτισέρ τα δημιουργούν . Ακόμα κ τώρα 12 χρόνια μετά είναι αμαξαρα . . Το μόνο που μου είχε βγάλει στα 12 χρόνια αυτά ήταν μπιλιοφοροι. Κατανάλωση μεικτή 8.4 λίτρα στα 100 χλμ .Not bad αν σκεφτείς ότι μιλαμε για αυτοκίνητο με 140 ίππους . Μην αρχίσω να λέω ότι έχει βγάλει η z4 του αδερφού μου  Είναι ξεκάθαρα τι χρήση κάνεις κ που θα πέσεις . Όλα τα αυτοκίνητα καλά είναι πλέον 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...