delta200 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, guzel είπε Πάτησαν μια γάτα πιο κάτω από το σπίτι μου, η οποία παρέμενε στον δρόμο επί δύο ωρες, έβγαζε αίμα από το στόμα και ανάπνεε βαριά. Αφού δεν έβγαλα άκρη με φιλοζωικές, κανείς δεν ασχολήθηκε την έβαλα σε μια κούτα και την πήγα σε ένα κοντινό κτηνιατρειο. Της έκανε δύο ενέσεις, μου είπε για να μην ποναει, και ότι να την γυρνούσα πίσω καθώς δε μπορούσε να την κρατήσει. Από την επόμενη ημέρα σήκωνε το κεφάλι της και καθόταν στα πόδια της, ενώ αρχικά φαινοταν ότι είχε σπασμένο το ένα της ποδαράκι. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι δεν τρώει, υποθέτω πίνει μόνο νερό καθώς λείπει ποσότητα από το δοχείο. Σήμερα που πήγα ήταν σαν ψοφια και τη σκουντησα και ξύπνησε... Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω, την έχω βάλει σε μια πυλωτή σε μια κούτα 14 ώρες πριν, guzel είπε Πάτησαν μια γάτα πιο κάτω από το σπίτι μου, η οποία παρέμενε στον δρόμο επί δύο ωρες, έβγαζε αίμα από το στόμα και ανάπνεε βαριά. Αφού δεν έβγαλα άκρη με φιλοζωικές, κανείς δεν ασχολήθηκε την έβαλα σε μια κούτα και την πήγα σε ένα κοντινό κτηνιατρειο. Της έκανε δύο ενέσεις, μου είπε για να μην ποναει, και ότι να την γυρνούσα πίσω καθώς δε μπορούσε να την κρατήσει. Από την επόμενη ημέρα σήκωνε το κεφάλι της και καθόταν στα πόδια της, ενώ αρχικά φαινοταν ότι είχε σπασμένο το ένα της ποδαράκι. Το θέμα είναι ότι βλέπω ότι δεν τρώει, υποθέτω πίνει μόνο νερό καθώς λείπει ποσότητα από το δοχείο. Σήμερα που πήγα ήταν σαν ψοφια και τη σκουντησα και ξύπνησε... Πραγματικά δεν έχω ιδέα τι να κάνω, την έχω βάλει σε μια πυλωτή σε μια κούτα Μπράβο φίλε, ευτυχώς σε αυτή τη ζωή δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα, σου ευχομαι το καλό που έκανες η ζωή να στο επιστρέψει, με συγκίνησες πολύ, να είσαι καλά! 5
arxontas71 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Υγεία να έχεις φίλε μου και η οικογένεια σου, αξιέπαινη η πράξη σου, χθες έκλεισε μία εβδομάδα που έφυγε από την ζωή η γάτα μου και η στεναχώρια μου δεν περιγράφεται.... 5
Magic_Nature Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγχαρητηρια φιλε. Και εγω τις προαλλες περιεθαλψα για 2 βδομάδες ενα γατάκι που με πηρε απο πισω ενα βραδυ καθως περπατουσα και ακολουθησε ως το σπιτι. Πριν 1 βδομάδα δεν το ξαναβρηκα δεν ξερω τι απέγινε. Το ταιζα 2 φορές την ημέρα και παιζαμε με το μπαλάκι. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Magic_Nature 4
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μπράβο και από μένα φίλε μου..Έκανες ότι μπορούσες. Ήθελα να προσθέσω ότι χρειαζόμαστε τέτοιες ιστορίες έστω και με αυτό το τραγικό τέλος το οποίο κανείς δεν ήθελε και όλοι στεναχωρηθήκαμε. Και μόνο που το συζητάμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε μας κάνει να γινόμαστε πιο ευαίσθητοι. 2
gronk Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μπήκα απλά να σου πω ένα μπράβο για όλες σου τις κινήσεις. Είσαι ωραίος τύπος και ελπίζω η καλοσύνη σου να σου επιστραφεί. 4
kage Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 κ εχουν το θρασος οι φιλοζωικές να παιζουν διαφημισεις μεχρι και στην τηλεοραση.κουμπαραδες σε μαγαζια και εντελως τυχαια οταν τους χρειαστεις παντα να λενε δεν εχουμε αλλο χωρο.. το χειροτερο ειναι οτι δεν κανουν ουτε ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ... 1 2
The_Judas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ΠΟΣΕΙΔΩΝ είπε Εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές γάτα μπροστά αλλά έχω φρενάρει, έχω δει επίσης και γάτες λιωμένες στον δρόμο, είναι μάλλον απρόσεκτες στα αυτοκίνητα. πράγματι, εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι γάτες ποτέ δεν κοιτάνε πριν περάσουν τον δρόμο. Επίσης τα αυτοκίνητα είναι η αγαπημένη τους κρυψώνα λόγω της ζέστης του κινητήρα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από The_Judas
Narayan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 46 λεπτά πριν, The_Judas είπε πράγματι, εγώ έχω παρατηρήσει ότι οι γάτες ποτέ δεν κοιτάνε πριν περάσουν τον δρόμο. Επίσης τα αυτοκίνητα είναι η αγαπημένη τους κρυψώνα λόγω της ζέστης του κινητήρα. Μιας και το ανέφερες. Τώρα το χειμώνα πριν βάλετε μπροστά το αμάξι, χτυπήστε δυνατά το καπώ ή την πόρτα του αυτοκινήτου. Μπορεί να έχει μπει κάποια γάτα κάτω από το καπώ για να ζεσταθεί και με το που βάλετε μπροστά να πιαστεί στον ιμάντα. 3
VonLoutsos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Just now, Narayan said: Μιας και το ανέφερες. Τώρα το χειμώνα πριν βάλετε μπροστά το αμάξι, χτυπήστε δυνατά το καπώ ή την πόρτα του αυτοκινήτου. Μπορεί να έχει μπει κάποια γάτα κάτω από το καπώ για να ζεσταθεί και με το που βάλετε μπροστά να πιαστεί στον ιμάντα. Είχε μπει καλοκαίρι γατί μέσα στην μηχανή. Έκανα 800μέτρα και επειδή είχα ανοιχτά παράθυρα άκουγα ένα συνεχόμενο νιαουρισμα. Επειδή μένω εκτός πόλης, στην αρχή είπα κανενα γατί απο τριγύρω. Μετά το νιαούρισμα συνεχιζόταν, σταμάτησα πήγα να ανοιξω καπώ και έλεγα οτι τώρα θα δω κανενα γατί σε κομμάτια και να προσπαθει να σωθεί. Ευτυχώς είχε βρει γωνία να κρυφτεί και την γλύτωσε, αλλά ακόμα και τότε ήταν επιθετικό και έβγαζε νύχια το σκασμένο.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kage είπε κ εχουν το θρασος οι φιλοζωικές να παιζουν διαφημισεις μεχρι και στην τηλεοραση.κουμπαραδες σε μαγαζια και εντελως τυχαια οταν τους χρειαστεις παντα να λενε δεν εχουμε αλλο χωρο.. το χειροτερο ειναι οτι δεν κανουν ουτε ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ... Είσαι άδικος,πολύ.Οι φιλοζωικές είναι εθελοντές.Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν στειρώσεις για τα ζώα που κάθε παπ@ρας πετάει στο δρόμο.Και πραγματικά δεν έχουν χώρο. 5
giorgoskouro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, G.bar είπε Η μια απο τις γάτες μας ανεκαθεν νόμιζε οτι είναι ακροβάτης και της αρεσε η ισορροποια στο καγκελο του μπαλκονιου, απο οπου και εκανε ελευθερη πτωση 2 φορες. Την πρωτη εσπασε το γονατο και ηταν ετοιμοθανατη μια εβδομαδα και τη δευτερη εσπασε τη λεκανη και 2 εβδομαδες ετρωγε με συριγγα γιατι δεν ανοιγε ουτε το στομα της. Οταν την πηγαμε στον επι χρόνια γιατρό μας, δεν της εκανε ουτε μια ενεση. Μια αντιβιωση μονο μας εδωσε. Απο τη στιγμη λεει που δεν εχει σπασει το σαγονι της και δεν εχει εσωτερικη αιμοραγια, θα συνελθει μονη της. Αυτη τη στιγμή, ενα χρονο μετά, τρεχει στο σαλονι και κυνηγαει τον σκυλο. Βεβαια δεν θα ξαναβγεινστο μπαλκονι για την υπολοιπη ζωη της αλλα καλυτερα για ολους μας. Θελω να καταληξω οτι οι γατες αντεχουν, και αντεχουν πολυ.Βαλ´της μια κουβερτα να ειναι ζεστη και αν μπορεις και ενα μπουκαλι ζεστο νερο μεσα στην κουβερτα για να λειτουργει σαν θερμοφορα, και αλλαζε το οποτε μπορεις παλι με ζεστο. Τα ζώα όταν πονάνε σε αρκετές περιπτώσεις δεν το εκφράζουν με φωνή μην σου πω ούτε με γκριμάτσα, ειδικά οι γάτες. Πάντως τι να λέμε, εδώ την ώρα που γράφω το μήνυμα από κινητό στην TV λένε για νέο θύμα εγκατάλειψης από τροχαίο...... ορισμένοι δεν έχουν τον Θεό τους.... 1 ώρα πριν, kage είπε κ εχουν το θρασος οι φιλοζωικές να παιζουν διαφημισεις μεχρι και στην τηλεοραση.κουμπαραδες σε μαγαζια και εντελως τυχαια οταν τους χρειαστεις παντα να λενε δεν εχουμε αλλο χωρο.. το χειροτερο ειναι οτι δεν κανουν ουτε ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ... Δςν είμαι σε φιλοζωικη ούτε έχω διάθεση υπεράσπισης η μη, σε αυτές τις οργανώσεις πάντως γίνεται χαμός με τις φιλοζωικες και σε πάρα πολλες περιπτώσεις πνίγονται από περιστατικά και τηλέφωνα. Όλοι έχουν κάποια όρια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 46 minutes ago, Narayan said: Μιας και το ανέφερες. Τώρα το χειμώνα πριν βάλετε μπροστά το αμάξι, χτυπήστε δυνατά το καπώ ή την πόρτα του αυτοκινήτου. Μπορεί να έχει μπει κάποια γάτα κάτω από το καπώ για να ζεσταθεί και με το που βάλετε μπροστά να πιαστεί στον ιμάντα. Μόνο χειμώνα? Αρχές Σεπτεμβρίου μπήκε πρώτη φορά γατάκι στο κινητήρα (κι έμεινε αφού ξεκινήσαμε), το απόγευμα που φεύγαμε για Τζουμέρκα. Το πήραμε χαμπάρι λίγα χλμ πιο πέρα από το σπίτι μου αφού ακουγόταν. Ευτυχώς βγήκε με νερό (γεμίσαμε άδειο δοχείο Fairy/πιάτων) γιατί με ξύλο/κοντάρι/σπρώξιμο γενικότερα απλά δεν κουνιόταν...
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το ζήτημα της γάτας μέσα στον κινητήρα είναι άσχημο ζήτημα. Αφενός διότι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρά αμελητέα πιθανότητα μια γάτα που έχει μπει μέσα, να φύγει απλά με το χτύπημα του καπό ή την κόρνα που λένε πολλοί. Αφετέρου είναι ένα εξοργιστικά εύκολο πρόβλημα να λυθεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, απλά βάζοντας ένα πλέγμα από κάτω, ή κάποιο πλαστικό προστατευτικό τέλος πάντων που να μην αφήνει κανένα περιθώριο να περάσει γάτα. Τόσο δύσκολα είναι πια; 1
giorgoskouro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Το ζήτημα της γάτας μέσα στον κινητήρα είναι άσχημο ζήτημα. Αφενός διότι εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρά αμελητέα πιθανότητα μια γάτα που έχει μπει μέσα, να φύγει απλά με το χτύπημα του καπό ή την κόρνα που λένε πολλοί. Αφετέρου είναι ένα εξοργιστικά εύκολο πρόβλημα να λυθεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες, απλά βάζοντας ένα πλέγμα από κάτω, ή κάποιο πλαστικό προστατευτικό τέλος πάντων που να μην αφήνει κανένα περιθώριο να περάσει γάτα. Τόσο δύσκολα είναι πια; Δεν ξέρω τι σκέφτονται στις βιομηχανίες, αλλά εικάζω ότι δεν το θέλουν λόγω κόστους, θα μου πεις σιγά λες και δεν έχουν να το κάνουν δεν ειναι κάτι δύσκολο ούτε δαπανηρό, αλλά αυτοί αν μπορούν να ριξουν το κόστος έστω και λίγο θα το κάνουν. Το πλέγμα θα ήταν καλό όχι μόνο για γάτες αλλά και ποντίκια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήμουν μικρός το 90 πάμε να πάρουμε το αμάξι μας και μπροστά μας ήταν ενα άλλο αμάξι παρκαρισμένο για καιρό, εκεί μονόλογουσε ένας γέρος εχοντας ανοίξει το καπό της μηχανής, έλεγε τρεμαμενος ότι μπήκαν ποντίκια και του έφαγαν οτιδήποτε λαστιχένιο εξάρτημα και καλώδιο με πλαστική μόνωση υπήρχε.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Καποια πράγματα,ειδικά ποντίκια,δεν μπορείς να τα αποφύγεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις