fogeo933 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια.. Περιμενω δεμα απο ελτα κουριερ.. μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι εγινε ( και καλα εννοειται ) προσπαθεια παραδοσης αλλα δεν ημουν σπιτι . Παιρνω τηλεφωνο εδω και 2 ωρες και φυσικα δεν το σηκωνουν. Αμα παω απο εκει το δεμα θα ειναι στο καταστημα? Εχετε τυχει σε αντιστοιχη περιπτωση? Ευχαριστω
Zazula Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Είναι πολύ πιθανόν να είναι ακόμη μαζί με τον διανομέα και να πας άδικα στο κατάστημα επειδή εκείνος δεν θα έχει επιστρέψει από τώρα.
george1807 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, fogeo933 είπε Καλησπερα παιδια.. Περιμενω δεμα απο ελτα κουριερ.. μου ηρθε μηνυμα στο κινητο οτι εγινε ( και καλα εννοειται ) προσπαθεια παραδοσης αλλα δεν ημουν σπιτι . Παιρνω τηλεφωνο εδω και 2 ωρες και φυσικα δεν το σηκωνουν. Αμα παω απο εκει το δεμα θα ειναι στο καταστημα? Εχετε τυχει σε αντιστοιχη περιπτωση? Ευχαριστω Και σε εμένα έχει τύχει. Και υποτίθεται άφησε και ειδοποιητήριο. Πήγα την επόμενη μέρα με το tracking και με τα χίλια ζόρια μου δώσανε το δέμα μου. (Υποτίθεται δεν ήταν υποχρεωμένοι να κάτσουν να ψάξουν όλα τα δέματα για να βρουν το δικό μου. Μόνο με τον αριθμό του ειδοποιητηρίου μπορούσαν) Μετά από 1 μέρα ως δια μαγείας βρήκα την ειδοποίηση στο γραμματοκιβώτιο, ενώ την προηγούμενη μέρα σίγουρα δεν υπήρχε εκεί. 2
George56 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Υπαρχει τροπος να στειλω δεμα (ανταλλακτικα οργανα μοτερ) στην γερμανια εκτος απο ελτα? γιατι ειναι περιεργοι στα ελτα ευχαριστω
george1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, George56 είπε Υπαρχει τροπος να στειλω δεμα (ανταλλακτικα οργανα μοτερ) στην γερμανια εκτος απο ελτα? γιατι ειναι περιεργοι στα ελτα ευχαριστω DHL
skar1983 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, george1807 είπε DHL Kαι UPS αλλά θα πουλήσει και το ένα σου νεφρό για να τα στείλεις. Δες και καμιά εταιρία που στέλνουν οι ελληνίδες μάνες φαγητά με φορτηγάκι ιδιώτη σε φοιτητές και brain drainers.
george1807 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, skar1983 είπε Kαι UPS αλλά θα πουλήσει και το ένα σου νεφρό για να τα στείλεις. Δες και καμιά εταιρία που στέλνουν οι ελληνίδες μάνες φαγητά με φορτηγάκι ιδιώτη σε φοιτητές και brain drainers. Σίγουρα θα το πουλήσει. Απλώς επειδή λέει ότι δε γουστάρει ΕΛΤΑ. Από εκεί και πέρα θέλει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.
papresa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Εδώ στην Σαμοθράκη, είναι ένας που πρακτορεύει Γενική, ACS, SPEEDEX και φυσικά στο Ταχυδρομείο η Χελώνα..., ε συγγνώμη... η ΕΛΤΑ courier. Προσωπική μου άποψη η Γενική είναι η γρηγορότερη, πολύ κοντά η ACS, ακολουθεί πολύ πίσω η SPEEDEX, η οποία έχει και κάκιστη εξυπηρέτηση και φυσικά τελευταία και καταϊδρωμένη η Χελώνα... βέβαια πολύ σπάνια έχει αναλαμπές. Αν τις βαθμολογούσα: - Γ.Τ: 9 - ACS: 8 - SPEEDEX: 4 - ΕΛΤΑ: 3 (λόγω αναλαμπών), αλλιώς 1.
tigergreg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Σημερα περιμενα στην πορτα μου περιπου 2 ωρες και ξαφνικα ηρθε μηνυμα οτι ηρθαν και δεν με βρηκαν..... Ελτα κουριερ.....ΑΛΗΤΕΣ
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Σημερα περιμενα στην πορτα μου περιπου 2 ωρες και ξαφνικα ηρθε μηνυμα οτι ηρθαν και δεν με βρηκαν..... Ελτα κουριερ.....ΑΛΗΤΕΣ Το ίδιο μου έχει συμβεί άπειρες φορές από ελτα κουριερ, την τελευταία φορά μάλιστα (23/01) παραδέχτηκαν πως όντως δεν πέρασε ο διανομέας!!! Είπαν πως το δέμα μου τους το έφεραν αργά αφού είχε ξεκινήσει η διανομή, και πως το μήνυμα στάλθηκε αυτοματοποιημένα από το σύστημα τους, τελικά μου το έφεραν την επόμενη. ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 23-01-2020 07:30 ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 23-01-2020 10:48 ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ 23-01-2020 13:27 ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ 23-01-2020 13:29 ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 24-01-2020 08:39 ΠΑΤΡΑΣ 2 - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ 24-01-2020 12:41
afragorn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Γνωστές τακτικές που ακολουθούν όλες οι εταιρείες για να μειώσουν τα έξοδά τους. Έχει αναλυθεί και άλλο θέμα!
mic2mic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Έπεσα κι εγώ θύμα προχτές. Στο ιστορικό βλέπω ότι πρώτα ζήτησα παράδοση αργότερα και ύστερα ήρθαν και δεν με βρήκαν. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν συνέβη. Είναι από τις καταστάσεις για τις οποίες δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως. Και σε 20 χρόνια θα συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια.
konc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ακριβώς, έχω πετύχει τυχαία (κατεβάζοντας τα σκουπίδια) διανομέα να γράφει το κλασσικό χαρτάκι ότι δε με βρήκε χωρίς να έχει χτυπήσει φυσικά το κουδούνι. ΟΚ του λέω τώρα με βρήκες, δώστο. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως δεν το έχει μαζί του. Ήταν μια μεγάλη κούτα και ο διανομέας που ήρθε να αφήσει το χαρτάκι ήταν με παπάκι, άρα 100% προμελετημένο όλο το σκηνικό.
zygorito Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, George56 είπε Υπαρχει τροπος να στειλω δεμα (ανταλλακτικα οργανα μοτερ) στην γερμανια εκτος απο ελτα? γιατι ειναι περιεργοι στα ελτα ευχαριστω η Speedex έχει στο site της μια υπηρεσία που λέει economy europe, ρώτησε τους http://www.speedex.gr/content.asp?id=100 τιμοκατάλογος λέει εως 31κιλα €31, τώρα αν ειναι πιο βαριά καμιά παλέτα με φορτηγό
Προτεινόμενες αναρτήσεις