Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! πριν σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!.Έχω ένα PC εδώ και 4 χρόνια  με τα εξής specs:

GPU: MSI GTX 970 4GB

CPU: Intel I5-4460

RAM: RAM MUSHKIN MST3U1339T8G 8GB DDR3 1333MHZ

SSD: SAMSUNG 850 EVO

HDD:WD 1TB CAVIAR BLUE

PSU:Corsair CX500

Motherboard:MSI B85-HD3

CPU FAN: Raijintek Themis

έχω λοιπόν το εξής θέμα παίζω PUBG πάω να το ανοίξω είμαι στο menu ψάχνω match μου βρίσκει match και το PC κάνει επανεκκίνηση(Restart) μόνος του! και δεν σταματάει εκεί και στο fortnite έχω ακριβώς το ίδιο θέμα μόνο που τώρα για κάποιο λόγο μπορώ να παίξω κανονικά το παιχνίδι απλά όταν είμαι discord ή google chrome κάνει πάλι επανεκκίνηση το PC από μόνο του! το ίδιο και στο star wars battlefront 2.Το περίεργο είναι ότι τα παιχνίδια που σας λέω πριν 1-2 χρόνια μην πω καλύτερα πριν από ένα 6μηνο τα έτρεχα χώρις απολύτως κανένα πρόβλημα.Έχω καθαρίσει το PC μου,έχω αλλάξει πάστα στον επεξεργαστή όπως μου πρότειναν σε μια άλλη κοινότητα και τίποτα έχω ακόμα το ίδιο θέμα.Τελευταίο παιχνίδι που μου το κάνει αυτό είναι το Jedi Fallen Order μήπως ξέρετε τι φταίει? έχει αντιμετωπίσει κανένας σας παρόμοια βλάβη? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! καλές γιορτές να έχουμε :D 

Επεξ/σία από Aggelso
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Aggelso είπε

Καλησπέρα! πριν σας αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας!.Έχω ένα PC εδώ και 4 χρόνια  με τα εξής specs:

GPU: MSI GTX 970 4GB

CPU: Intel I5-4460

RAM: RAM MUSHKIN MST3U1339T8G 8GB DDR3 1333MHZ

SSD: SAMSUNG 850 EVO

HDD:WD 1TB CAVIAR BLUE

PSU:Corsair CX500

Motherboard:MSI B85-HD3

CPU FAN: Raijintek Themis

έχω λοιπόν το εξής θέμα παίζω PUBG πάω να το ανοίξω είμαι στο menu ψάχνω match μου βρίσκει match και το PC κάνει επανεκκίνηση(Restart) μόνος του! και δεν σταματάει εκεί και στο fortnite έχω ακριβώς το ίδιο θέμα μόνο που τώρα για κάποιο λόγο μπορώ να παίξω κανονικά το παιχνίδι απλά όταν είμαι discord ή google chrome κάνει πάλι επανεκκίνηση το PC από μόνο του! το ίδιο και στο star wars battlefront 2.Το περίεργο είναι ότι τα παιχνίδια που σας λέω πριν 1-2 χρόνια μην πω καλύτερα πριν από ένα 6μηνο τα έτρεχα χώρις απολύτως κανένα πρόβλημα.Έχω καθαρίσει το PC μου,έχω αλλάξει πάστα στον επεξεργαστή όπως μου πρότειναν σε μια άλλη κοινότητα και τίποτα έχω ακόμα το ίδιο θέμα.Τελευταίο παιχνίδι που μου το κάνει αυτό είναι το Jedi Fallen Order μήπως ξέρετε τι φταίει? έχει αντιμετωπίσει κανένας σας παρόμοια βλάβη? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! καλές γιορτές να έχουμε :D 

Εδώ είσαι φίλε εκεί που λέει με πράσινα '' solved''.https://forums.tomshardware.com/threads/my-pc-restarts-when-i-open-or-play-any-pc-game.1503818/

Επεξ/σία από jerry banana
  • Moderators
Δημοσ.

Ακούγεται ως hardware θέμα ή θέμα drivers / κακού installation, οπότε το θέμα μεταφέρεται στην Ενότητα Hardware.

Επίσης ο τίτλος "Θέμα με PC" δεν ήταν καθόλου περιγραφικός του προβλήματός σου. Παρακαλώ την επόμενη φορά να ακολουθήσεις τις υποδείξεις των Όρων Χρήσης του forum. 

Δημοσ.

δεν συνηθίζω να κάνω post σε forums όποτε δεν ξέρω πως πάει με τους κανόνες αλλά σε ευχαριστώ για την παρατήρηση! 

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό. Είχα ένα 650ρι, αν θυμάμαι καλά. Τελικά πήρα ένα 750ρι και το πρόβλημα λύθηκε. Το πρόβλημα προέκυψε όταν άλλαξα κάρτα γραφικών (από μια ΑΤΙ που είχα πήρα μια Nvidia 790 gtx) η οποία πιθανολογώ ότι ρουφάει πολύ ρεύμα. Εκτός αν το PSU μου ήταν ελαττωματικό κατά κάποιον τρόπο, αν και αμφιβάλλω γιατί μέχρι να αλλάξω κάρτα όλα λειτουργούσαν άψογα. Οπότε αν μπορείς να βρεις πιο δυνατό PSU, δοκίμασέ το κι αυτό.

Δημοσ.

σκέφτομαι και εγώ μήπως και φταίει το PSU μου και έπεσε το μάτι μου σε αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/11452924/Corsair-TX-M-Series-TX650M.html επίσης άλλος ένας τύπος σε ένα forum που διάβασα είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και απλά χρησιμοποίησε το παλιό του τροφοδοτικό που ήταν 1200w και ήταν οκευ μετά 

Δημοσ.

Eγώ έχω παρόμοιο θέμα αλλά δεν έχει να κάνει με το αν ανοίξω game ή όχι. Μπορεί και να μου το κάνει 1 φορά ή καμία την ημέρα αυτό. Κάνει ένα μικρό slow down, ας το πούμε έτσι, κολλάει για λίγο το ποντίκι, σέρνεται για λίγα sec και μπουμ restart.

Δεν είναι η θερμοκρασία, δεν έχει η gpu μου κάποιο dead fan, δεν είναι θέμα των drivers της nvidia (έχω κάνει ddu 5-6 φορές just to be sure), δεν είναι θέμα bios, δεν έχω oc κάπου, παίζω stock.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την έλευση του update 1909, και απορώ πως δεν το αναφέρει κανείς ως πρώτο πρόβλημα με τόσους users να έχουν θέματα με τα Windows updates. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Eγώ έχω παρόμοιο θέμα αλλά δεν έχει να κάνει με το αν ανοίξω game ή όχι. Μπορεί και να μου το κάνει 1 φορά ή καμία την ημέρα αυτό. Κάνει ένα μικρό slow down, ας το πούμε έτσι, κολλάει για λίγο το ποντίκι, σέρνεται για λίγα sec και μπουμ restart.

Δεν είναι η θερμοκρασία, δεν έχει η gpu μου κάποιο dead fan, δεν είναι θέμα των drivers της nvidia (έχω κάνει ddu 5-6 φορές just to be sure), δεν είναι θέμα bios, δεν έχω oc κάπου, παίζω stock.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν με την έλευση του update 1909, και απορώ πως δεν το αναφέρει κανείς ως πρώτο πρόβλημα με τόσους users να έχουν θέματα με τα Windows updates. 

λες να φταίει η έκδοση των windows? δεν ξέρω αυτό το θέμα πάντως το έχω εδώ και ένα 2μηνο πλέον 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Aggelso είπε

λες να φταίει η έκδοση των windows? δεν ξέρω αυτό το θέμα πάντως το έχω εδώ και ένα 2μηνο πλέον 

Στην δική σου περίπτωση ενδεχομένως είναι κάτι άλλο. Στην δική μου χρονικά το πρόβλημα ξεκίνησε με το 1909. Πάντα υπάρχει ένα conflict όταν έρχεται Windows update με τους drivers στο σύστημα μας από τις διάοφορες συσκευές.

Δημοσ.
8 hours ago, Alex21121988 said:

Στην δική σου περίπτωση ενδεχομένως είναι κάτι άλλο. Στην δική μου χρονικά το πρόβλημα ξεκίνησε με το 1909. Πάντα υπάρχει ένα conflict όταν έρχεται Windows update με τους drivers στο σύστημα μας από τις διάοφορες συσκευές.

Αυτό ακριβώς συνέβει και σε εμένα μετά από αναβάθμιση στην έκδοση 1909. Από τον Αύγουστο το μηχάνημα δεν μου έκανε κανένα θέμα, με το μπήκε αυτό το update έφαγα 4 restart όπου το event viewer αναγράφει The previous system shutdown at 7:36:35 PM on ‎12/‎15/‎2019 was unexpected.

Δημοσ.

Με το συγκεκριμενο update ειχα θεμα με τα driver της καρτας γραφικων. Κλασσικα Unexepcted error. Mε ενα ωραιο rollback - παντα το κανω πριν εγκαταστησω update -  λυθηκε το προβλημα  :D

Aν και γενικοτερα τα drivers της AMD ειναι σπαστικα. 9/10 θα σου πουνε οτι κατι πηγε στραβα και πρεπει να κανεις wipe για να περασεις τα νεα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, FasTaker είπε

Με το συγκεκριμενο update ειχα θεμα με τα driver της καρτας γραφικων. Κλασσικα Unexepcted error. Mε ενα ωραιο rollback - παντα το κανω πριν εγκαταστησω update -  λυθηκε το προβλημα  :D

Aν και γενικοτερα τα drivers της AMD ειναι σπαστικα. 9/10 θα σου πουνε οτι κατι πηγε στραβα και πρεπει να κανεις wipe για να περασεις τα νεα.

φίλε μου σε ποια έκδοση τον windows έκανες rollback? γιατί αυτή την στιγμή έχω την 1909 και έχω το θέμα που έχω 

Δημοσ.

MMM αυτο ειναι λιγο δυσκολo να σου πω. Νομιζω ηταν τα updates του νοεμβριου αν θυμαμαι καλα. Τα καινουργια του Δεκεμβριου δεν εχουν θεμα. Φτιαξανε και ενα προβλημα που ειχε παρουσιαστει με το online printing. Αν παντως δεν εχεις κανει sytem restore πριν τα Updates δεν νομιζω να μπορεις να κανεις rollback. Ειδικα αν εχεις το συστημα σε SSD το system restore ειναι κλειστο απο τα windows για να μην γραφουν στον SSD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...