athinamj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς βάζουν κατανάλωση και στον έναντι. 1
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, athinamj είπε Δυστυχώς βάζουν κατανάλωση και στον έναντι. Το είδες;
athinamj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, vairass είπε Το είδες; Ναι γράφει κανονικά κατανάλωση. 1
giorgoskouro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Ο έναντι γράφει μια θεωρητική κατανάλωση με βάση στοιχεία κατανάλωσης προηγούμενου έτους.
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, giorgoskouro είπε Ο έναντι γράφει μια θεωρητική κατανάλωση με βάση στοιχεία κατανάλωσης προηγούμενου έτους. Αυτό λέμε, αν δίνουμε εμείς τα νούμερα δεν μας συμφέρει; Μπορούμε να δώσουμε κ πιο λίγα.
athinamj Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, giorgoskouro είπε Ο έναντι γράφει μια θεωρητική κατανάλωση με βάση στοιχεία κατανάλωσης προηγούμενου έτους. Τουλάχιστον στην περίπτωσή μου η περσινή με την φετινή θεωρητική χρέωση είναι η μέρα με την νύχτα. Να τους χρεώσω κι εγώ θεωρητικά ότι θέλω λοιπόν... 1
Arwindan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτό λέμε, αν δίνουμε εμείς τα νούμερα δεν μας συμφέρει; Μπορούμε να δώσουμε κ πιο λίγα. Έτσι δεν θα έχεις όμως πιο πολλά στον εκκαθαριστικό; το ίδιο πράγμα δεν είναι;
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, Arwindan είπε Έτσι δεν θα έχεις όμως πιο πολλά στον εκκαθαριστικό; το ίδιο πράγμα δεν είναι; Βρε συ ναι αλλά γλυτώνεις αρκετά στο δίμηνο η κάποια φάση που δεν εχεις λεφτά.
Arwindan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vairass είπε Βρε συ ναι αλλά γλυτώνεις αρκετά στο δίμηνο η κάποια φάση που δεν εχεις λεφτά. Ναι μπορεί να πας να γλιτώσεις στο δίμηνο και στο τετράμηνο που θα έρθουν πολλά να είσαι σε χειρότερη φάση. Θέλω να πω ότι καλό να είναι να κάνουμε προγραμματισμό για 4μηνο.
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arwindan είπε Ναι μπορεί να πας να γλιτώσεις στο δίμηνο και στο τετράμηνο που θα έρθουν πολλά να είσαι σε χειρότερη φάση. Θέλω να πω ότι καλό να είναι να κάνουμε προγραμματισμό για 4μηνο. Μα ήδη την γυναίκα της το φούσκωσαν... Κατάλαβες τι εννοώ; Έκαναν το έναντι εκκαθαριστικό οι παπατζηδες.
Arwindan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Και θα πληρώσει λιγότερα στον εκκαθαριστικό. Μια η άλλη.
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Arwindan είπε Και θα πληρώσει λιγότερα στον εκκαθαριστικό. Μια η άλλη. Αυτό δεν είναι σίγουρο... Με την ΔΕΗ δεν είσαι ποτέ σίγουρος.
Arwindan Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, vairass είπε Αυτό δεν είναι σίγουρο... Με την ΔΕΗ δεν είσαι ποτέ σίγουρος. Ε καλά άμα φτάσει μέχρι εκεί τότε μπορεί να το ψάξει. Τέλος πάντων ας κάνει μια ερώτηση στη ΔΕΗ για να δει τις θα πουν. 1
vairass Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Arwindan είπε Ε καλά άμα φτάσει μέχρι εκεί τότε μπορεί να το ψάξει. Τέλος πάντων ας κάνει μια ερώτηση στη ΔΕΗ για να δει τις θα πουν. Και εγω λέω να κάνει ναι... Κάτι παίζει.
giorgoskouro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, vairass είπε Αυτό λέμε, αν δίνουμε εμείς τα νούμερα δεν μας συμφέρει; Μπορούμε να δώσουμε κ πιο λίγα. Μπορείς να δώσεις ότι θέλεις. Αν αυτό που δώσεις ειναι μικρότερο της κατανάλωσης θα το πληρώσεις έτσι κι αλλιώς στον επόμενο εκκαθαριστικό, αν ειναι μεγαλύτερο απλά θα σου έρθει μικρότερος εκκαθαριστικός την επόμενη φορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις