Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με USB θύρα μητρικής chaintech 7NJL3/4


ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει ήδη δύο posts για αυτό το πρόβλημα σε άλλες κατηγορίες του forum, αλλά τελευταία έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το πρόβλημα οφείλεται στη μητρική, οπότε είπα να κάνω post κι εδώ. Έχω μια συσκευή υπερύθρων MA-620 για να συνδέω το κινητό μου (Nokia 3650) με το PC. Eνώ με το παλιό μου PC η συσκευή λειτουργούσε κανονικά (είχα μητρική της MSI), τώρα παρ' ότι τα xp την αναγνωρίζουν κανονικά και όλα φαίνονται να είναι εντάξει, δε μπορεί να συνδεθεί με το κινητό με τίποτα (δεν έχει πρόβλημα ούτε το κινητό ούτε η συσκευή, τα έχω δοκιμάσει σε άλλο pc και δουλεύουν μια χαρά). Υποθέτω ότι κάτι δε πάει καλά με τις USB θύρες της μητρικής. Είχε κανείς ποτέ παρόμοιο πρόβλημα και μπορεί να με κατατοπίσει; Τουλάχιστον θέλω να ξέρω αν το πρόβλημα οφείλεται όντως στη μητρική οπότε να την αλλάξω (60 euros έκανε, ήταν η φτηνότερη που είχε το πλαίσιο για athlon) ή αν φταίνε τα windows.Thanx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Φίλε το ίδιο πρόβλημα αντιμετοπίζω και εγώ με epox 8rda+ με την ma-620 αλλά και με εκτυπωτή usb τον Lexmark x125 α! και με την Logitec Quickcam Webcamera.

 

Τις υπέρυθρες τις αναγνωρίζει κανονικά αλλά δεν συνδέονται με το p800 μου ενώ με την παλιά μητρική δούλευε κυριλέ!

 

Τον εκτυπωτή τον αναγνωρίζει αλλά μόλις δίνω εντολή να εκτυπώσει δείχνει σαν να εκτυπώνει στο λογισμικό του pc αλλά ο εκτυπωτής δεν αποκρίνεται.

 

Την webcam την αναγνωρίζει κανονικά τους οδηγούς κτλ αλλά μου δείχνει μαύρη οθόνη.

 

Λογικό συμπέρασμα: Επειδή έχω γεμάτα τα IDE με συσκευές, έχω κάρτα γραφικών που καταναλώνει ρεύμα (radeon 9700pro) και τον Athlon Xp 2200+ που τρώνε ρεύμα όλα αυτά, ίσως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει το τροφοδοτικό (no-name, 300W Max, 160Watt Combined Power)

 

Αν κάποιος άλλος έχει άλλη ιδέα ας την ρίξει!

 

Τα λέμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...