G.TH. Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου https://store.steampowered.com/app/1604270/Broken_Arrow/ Στις 16 σε πρώιμη και στις 19 σε πλήρη κυκλοφορία. Προσωπικά θα περιμένω να δω γιατί στο δέμο υπήρχαν τεχνικά θέματα. 1
firepc Δημοσ. 29 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου ΙΟΥΛΙΟΣ 2/7 11/7 15/7 16/7 17/7 22/7 24/7 29/7 31/7 4
panagiotis54 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Eriksholm: The Stolen Dream μοιαζει ενδιαφερον. robcop ακομα εχω το 1 και δεν το εχω τερματισει....ωραιο ηταν για λιγο, αλλα γινεται γρηγορα αρκετα meh..
panagiotis54 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου παντως πιο μικρος, ή εστω οχι μικρος αλλα απλα...ανεργος, θα ειχε βγει neverwinter nights δεν παιζει να μην το ελιωνα....αλλα τωρα, και με αυτην την εικονα που βλεπω, σιγουρα οκ το δινουν 30 ευρα αλλα και τα 30 πολλα μοιαζουν και η εικονα του in this day and age...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου FTP sandbox RPG, με single και multi δυνατότητες. Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως το υλικό των περιπετειών δημιουργείται από AI dungeon master. Ενδιαφέρον ως πείραμα, τουλάχιστον. Κυκλοφορεί στις 3 Ιουλίου. TBT/TBS με RPG στοιχεία, ηγούμαστε της αντίστασης σε μια εξωγήινη εισβολή, που έχει προκαλέσει χρονικό βρόχο, οπότε υπάρχει και το στοιχείο της επανάληψης/βελτίωσης τακτικών κτλ. Ενδιαφέρουσα ιδέα, να δούμε και στην πράξη τι λέει. Κυκλοφορεί 10 Ιουλίου. Aπέναντι στα "δωρεάν" PvP παιχνίδια είμαι πάντοτε επιφυλακτικός, αλλά εδώ έχουμε έναν τίτλο σε λογική boardgame με όμορφη αισθητική. Κι η τιμή (ή μάλλον η απουσία της) είναι τέτοια που ίσως αξίζει μια ευκαιρία. Αδιευκρίνιστη, όμως, η ακριβής ημερομηνία (πέραν του Ιουλίου), οπότε δεν αποκλείται και αναβολή. Θεωρητικά, μπαίνουμε στο τρίτο τρίμηνο του έτους, περίοδο όπου έχουμε δυνητικές κυκλοφορίες για μερικούς τίτλους που έχουν στρογγυλοκαθίσει στη wishlist μου από καιρό, αλλά είναι ολοφάνερο πως έχουμε μπει για τα καλά στο καλοκαίρι, λογικά από Σεπτέμβριο θα δούμε πιο φιλόδοξες κυκλοφορίες. 4
dalan2007 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε παντως πιο μικρος, ή εστω οχι μικρος αλλα απλα...ανεργος, θα ειχε βγει neverwinter nights δεν παιζει να μην το ελιωνα....αλλα τωρα, και με αυτην την εικονα που βλεπω, σιγουρα οκ το δινουν 30 ευρα αλλα και τα 30 πολλα μοιαζουν και η εικονα του in this day and age... ηδη 19 σε κλειδαδικο...δαγκωνομαι ομως να τα δωσω..οικογενεια,δουλεια..λογικα πρεπει και να με βλεπουν ε?? 😂
dalan2007 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Stronghold Crusader: Definitive Edition βγαίνει 15/7 και αυτο
GreekMonkey Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Tales of the Shire: A The Lord of The Rings Game https://store.steampowered.com/app/2016460/Tales_of_the_Shire_A_The_Lord_of_The_Rings_Game/ 29/7 Επεξ/σία 6 Ιουλίου από GreekMonkey 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα