Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Συμβουλέψου το βιβλίο στα τεχνικά χαρακτηριστικάή οτι γράφει ο ΝΤ1G

Απο μάρκες αναλόγως τη τσέπη 

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το βιβλιο. Δεν μου το εδωσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GBorb είπε

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω το βιβλιο. Δεν μου το εδωσε ο προηγουμενος ιδιοκτητης. 

Σε οποιδήποτε συνεργείο εχουν το πρόγραμμα Autodata ή το βιβλιο και με το κωδικο μοτερ θα το βρείς

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NT1G είπε

Κάτι που να είναι VW 502.00 ή 504.00; και μάλλον 5W-30 ή 5W-40;

5-30 βαζω τωρα Castrol συνθετικο περιπου 30€ τα 4 λιτρα

Σε οποιδήποτε συνεργείο εχουν το πρόγραμμα Autodata ή το βιβλιο και με το κωδικο μοτερ θα το βρείς

Σε ευχαριστω

Δημοσ.

Ακόμα και οι εταιρίες με τα λάδια έχουν οδηγούς για το τι λιπαντικά κανουν σε καθε αμαξι.

ΠΧ https://www.liqui-moly.com/en/service/oil-guide.html?gclid=CjwKCAiAsIDxBRAsEiwAV76N85dwIhGHfQ0C77jiRvyi40PQNiIPnONaXjythNkUmeYxRRAlEvN9gBoCnDoQAvD_BwE#oww:/api/v1/oww/101/IRL/ENG/1/

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία σχετικά με τα λάδια εννοείτε πως θα πάω σε μάστορα αλλά μιας και υπάρχουν γνωστές θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω ένα civic turbo b16b και τις τελευταίες μέρες τα λάδια από 90c φτάνουν 120c 130c γνωρίζετε τον λόγο?ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Nick22ink είπε

Παιδιά καλησπέρα έχω μια απορία σχετικά με τα λάδια εννοείτε πως θα πάω σε μάστορα αλλά μιας και υπάρχουν γνωστές θα ήθελα να σας ρωτήσω έχω ένα civic turbo b16b και τις τελευταίες μέρες τα λάδια από 90c φτάνουν 120c 130c γνωρίζετε τον λόγο?ευχαριστώ 

Η στάθμη είναι οκ; Έχεις ψυγείο λαδιού; Τα νερά στους πόσους βαθμούς είναι; Λειτουργεί το βεντιλατέρ σου;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nick22ink είπε

Την θερμοκρασια λαδιου πως την μετρας.Εχει το αυτοκινητο "μαμα" αισθητηρα η εβαλες εσυ.Γιατι εαν εβαλες εσυ, μπορει να ειναι σε λαθος σημειο.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nick22ink είπε

Το αμάξι έχει πάνω αναλυτή καυσαερίων και φοράει πρόγραμμα ; To αισθητήρα που το έχεις τοποθετήσει για να μετράει ;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nick22ink είπε

Από πίεση λαδιού πως πας; Μήπως έχει αρχίσει να χαλάει η τρόμπα λαδιού σου.

• Like 1
Δημοσ.

Το αυτοκίνητο είναι 400 άλογα..δεν το έβαλα εγώ το όργανο μετρήσεις και Δεν γνωρίζω που είναι σμρ το ξανά κοίταξα και ανεβάζει και θερμοκρασία νερου αλλά κατεβαίνει..λογικα εκαψε φλατζα...αναλυτή καυσαεριου Δεν έχω ... 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nick22ink είπε

Το αυτοκίνητο είναι 400 άλογα..δεν το έβαλα εγώ το όργανο μετρήσεις και Δεν γνωρίζω που είναι σμρ το ξανά κοίταξα και ανεβάζει και θερμοκρασία νερου αλλά κατεβαίνει..λογικα εκαψε φλατζα...αναλυτή καυσαεριου Δεν έχω ... 

Στα Honda κυρίως εάν είναι φλάντζα πέφτει η θερμοκρασία. Ξεκίνησε με αλλαγή ταπας ψυγείου προτίμησε γνήσια . Εάν είσαι στη αρχή για φλάντζα τα νερά τα περνάει μέσω της εξάτμισης. Σπάνια να δεις να τα ανακατεύει.

Επίσης δες και το θερμοστάτη.

Επιπλέον εαν θες γνωρίζω μαγαζί για Honda εντός Αθηνών , ήμουν κάτοχος honda accord.

Αναλυτή καυσαερίων σου το είπα επειδή είναι βελτιωμένο , και να ξέρεις ανά πασα στιγμή εάν είναι φτωχό ή πλούσιο μείγμα , συνήθως τα περισσότερα έχουν .

Για φίλτρο λαδιού είτε βάζεις γνήσιο ή της purflux

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...