GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, slk200gr είπε και ομως ετσι ειναι Τι εννοείς ?
mclein² Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) σε λιγο καιρο μερικοι με αστειες απαντησεις βλεπω ν'ανοιγετε θεματα : εβγαλα & εβαλα επειδη ετσι γουσταρα 20 χιλιαρικακια σπαστα σε 2χιλιαρα κ με καλεσαν για μπλα μπλα... μα γιατι....αφου ετσι γουσταρα... λες και ακομη δεν εχετε μαθει οτι το κρατος τιμωρει τον μικρο-απατεωνακο & τον μικρο-καταθετη στο μελλον. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 1
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Ειχα βγαλει προ ετών ότι ειχα και δεν είχα και τα ειχα "αποθηκευσει" λόγω της τραγικής καταστασης που εβλεπα να ερχεται (λιγο πριν τα CC), το καλοκαίρι τα πηγα πίσω και απλα η ταμίας με ρώτησε αν τα ειχα παλιότερα στην τράπεζα, μου τύπωσε τις κινήσεις ανάληψης που ειχαν γίνει (για να τις εχω just in case) και τα εσπασε σε μικρότερες καταθεσεις γιατι απο ενα ποσο και πανω χτυπαει καμπανακι στο συστημα... So far κανενα θέμα... 2
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, mclein² είπε σε λιγο καιρο μερικοι με αστειες απαντησεις βλεπω ν'ανοιγετε θεματα : εβγαλα & εβαλα επειδη ετσι γουσταρα 20 χιλιαρικακια σπαστα σε 2χιλιαρα κ με καλεσαν για μπλα μπλα... μα γιατι....αφου ετσι γουσταρα... λες και ακομη δεν εχετε μαθει οτι το κρατος τιμωρει τον μικρο-απατεωνακο.. Ποιος είναι ο μικρό απατεωνακος ?
mclein² Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Ποιος είναι ο μικρό απατεωνακος ? συνηθως ο μικρο-επιχειρηματιας & 99% ο ελευθερος επαγγελματιας με ή χωρις μαγαζι. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από mclein² 1
k_w_t Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Παιδια για να βαρεσει καμπανακι στο συστημα υπαρχουν 1002 πραγματα. Πχ δεν μπορει να εισαι μακροχρονια ανεργος και να κανεις καταθεση 10.000 ξαφνικα ενα πρωι.. Τσεκαρουν παντα παλιες καταθεσεις-αναληψεις και τι εισοδηματα δηλωνεις.... 3
gthe Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάθεστε και αναλύετε όλοι περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις κτλ χωρίς να ξέρετε τις απλές λεπτομέρειες ... 1. Καταρχήν το 10.000 σε τι αντιστοιχεί με βάση το εισόδημα του TS και τα εισοδήματα του τα προηγούμενα έτη. Άμα βγάζει 40χιλιάρικα το χρόνο επί 10 χρονια προφανώς κανείς δεν ρωτάει που βρήκε 10 σε αποταμίευση. Γιατι αμέσως αποκαλείται ανάλωση κεφαλαίου και η εφορία δεν μπορεί να πει τίποτα. Αν πάλι είναι άνεργος 5 χρόνια και βρεθεί με 10κ αυτό βαράει καμπανάκι. 2. Όταν έχεις χρήματα στη τράπεζα, τα ζητάς και τα βγάζεις απλά. Οκ ... άμα μπεις και ζητήσεις 50κ, το πιθανό είναι να στα παραγγείλουν για την επόμνη ή σε μερικές μέρες αλλά κανείς δεν ρωτάει γιατί τα θες. Αν θες τα ξαναβάλεις πίσω, τα ξαναβάζεις ... ήταν στο λογαριασμό σου, άρα κανείς δεν ρωτάει. 3. Άν πάλι μπεις σε μια τράπεζα και πας στο ταμείο και πεις ... έχω 10κ σε χαρτονομίσματα, θέλω να τα κάνω κατάθεση ... εκεί αλλάζει λίγο το πράγμα. Γιατί μυρίζει μαύρο χρήμα η δουλειά. Εκεί μπορεί η τράπεζα να ψάξει λίγο αν όντως κινείς μεγάλα ποσά ή κάτι άλλο ή να ζητήσει να τ δικαιολογήσεις. Αν όντως βρέθηκαν από μια λογική δραστηριότητα την εξηγείς και τελείωσες. Αν πάλι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ... ε δεν πας ρε φίλε έτσι .... πήγαινε και βάλε 5x1000 σε 5 μήνες, και χάλασε και cash τα υπόλοιπα για τις ανάγκες σου. Όπως και να έχει, 10.000 δεν είναι τρομερό ποσό για τις τράπεζες. Εκτός αν μιλάμε ότι σε 20 μέρες θες να εμφανίσεις άλλα 10 Τότε αλλάζει ... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από gthe 1
patclo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Υπάρχει πιθανότητα να σε ελέγξουν και συνήθως ξεμπερδεύεις αν έχεις αποδεικτικά. Καλό είναι πάντως να αποφύγεις να σε ελέγξουν γιατί το συνήθως δεν σημαίνει πάντα.
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, mclein² είπε συνηθως ο μικρο-επιχειρηματιας & 99% ο ελευθερος επαγγελματιας με ή χωρις μαγαζι. Και ο μεγαλοαπατεωνας, ποιος είναι ? Πχ ο Μαρινάκης ?
logistoulis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 παιδιά ξέρετε κάποιον που τον φώναξαν για κινήσεις στο λογαριασμό του; το έχετε δει πώς δουλεύει αυτό ή συζητάμε έτσι θεωρητικά; 2
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, logistoulis είπε παιδιά ξέρετε κάποιον που τον φώναξαν για κινήσεις στο λογαριασμό του; το έχετε δει πώς δουλεύει αυτό ή συζητάμε έτσι θεωρητικά; ΟΛΟΙ, μου φαίνεται συζητάμε ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ! Αν υπάρχει κάποιος ΠΟΥ ΕΛΕΧΘΗΚΕ να μας το πει.
k_w_t Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΛΟΙ, μου φαίνεται συζητάμε ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ! Αν υπάρχει κάποιος ΠΟΥ ΕΛΕΧΘΗΚΕ να μας το πει. Στην πρωην μου εκανε καταθεση απο αποζημιωση(εξωδικαστικη) και μετα την καλεσαν απο την ΔΟΥ να εξηγησει που βρεθηκαν τα 18.000€ ενω ηταν ανεργη... Πηγε το χαρτι απο τον δικηγορο κτλ.... (ειχε και την αρχικη αποφαση του πρωτοδικείου ) και εληξε εκει το θεμα.... Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από k_w_t
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, k_w_t είπε Στην πρωην μου εκανε καταθεση απο αποζημιωση(εξωδικαστικη) και μετα την καλεσαν απο την ΔΟΥ να εξηγησει που βρεθηκαν τα 18.000€ ενω ηταν ανεργη... Πηγε το χαρτι απο τον δικηγορο κτλ.... (ειχε και την αρχικη αποφαση του πρωτοδικείου ) και εληξε εκει το θεμα.... Αυτά, να τα βλέπουν κάποιοι που γράφουν ΘΕΩΡΕΙΕΣ στο forum. 19 λεπτά πριν, patclo είπε Υπάρχει πιθανότητα να σε ελέγξουν και συνήθως ξεμπερδεύεις αν έχεις αποδεικτικά. Καλό είναι πάντως να αποφύγεις να σε ελέγξουν γιατί το συνήθως δεν σημαίνει πάντα. Έτσι, ΑΚΡΙΒΩΣ είναι. 23 λεπτά πριν, gthe είπε Κάθεστε και αναλύετε όλοι περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις κτλ χωρίς να ξέρετε τις απλές λεπτομέρειες ... 1. Καταρχήν το 10.000 σε τι αντιστοιχεί με βάση το εισόδημα του TS και τα εισοδήματα του τα προηγούμενα έτη. Άμα βγάζει 40χιλιάρικα το χρόνο επί 10 χρονια προφανώς κανείς δεν ρωτάει που βρήκε 10 σε αποταμίευση. Γιατι αμέσως αποκαλείται ανάλωση κεφαλαίου και η εφορία δεν μπορεί να πει τίποτα. Αν πάλι είναι άνεργος 5 χρόνια και βρεθεί με 10κ αυτό βαράει καμπανάκι. 2. Όταν έχεις χρήματα στη τράπεζα, τα ζητάς και τα βγάζεις απλά. Οκ ... άμα μπεις και ζητήσεις 50κ, το πιθανό είναι να στα παραγγείλουν για την επόμνη ή σε μερικές μέρες αλλά κανείς δεν ρωτάει γιατί τα θες. Αν θες τα ξαναβάλεις πίσω, τα ξαναβάζεις ... ήταν στο λογαριασμό σου, άρα κανείς δεν ρωτάει. 3. Άν πάλι μπεις σε μια τράπεζα και πας στο ταμείο και πεις ... έχω 10κ σε χαρτονομίσματα, θέλω να τα κάνω κατάθεση ... εκεί αλλάζει λίγο το πράγμα. Γιατί μυρίζει μαύρο χρήμα η δουλειά. Εκεί μπορεί η τράπεζα να ψάξει λίγο αν όντως κινείς μεγάλα ποσά ή κάτι άλλο ή να ζητήσει να τ δικαιολογήσεις. Αν όντως βρέθηκαν από μια λογική δραστηριότητα την εξηγείς και τελείωσες. Αν πάλι υπάρχει πρόβλημα σε αυτό ... ε δεν πας ρε φίλε έτσι .... πήγαινε και βάλε 5x1000 σε 5 μήνες, και χάλασε και cash τα υπόλοιπα για τις ανάγκες σου. Όπως και να έχει, 10.000 δεν είναι τρομερό ποσό για τις τράπεζες. Εκτός αν μιλάμε ότι σε 20 μέρες θες να εμφανίσεις άλλα 10 Τότε αλλάζει ... ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ. Τα 10.000€ πχ ΤΙ ποσοστό του εισοδήματος σου είναι.
randomcat Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν είχα χρόνο για χάσιμο θα μου άρεσε να κάνω την πλάκα μου κάνοντας ανάληψη 20.000 ευρώ και ξαναβάζοντάς τα πίσω μέρα-παρά-μέρα ώστε να με περνάνε από ανακρισούλα κάθε φορά και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. (disclaimer: για τα όποια όρια υπάρχουν στην ανάληψη/κατάθεση εννοείται η εκμετάλλευσή τους στο έπακρο - αν δηλαδή δεν μπορώ 20Κ τότε 10Κ ή όσα γίνεται) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από randomcat
duende Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, randomcat είπε Αν είχα χρόνο για χάσιμο θα μου άρεσε να κάνω την πλάκα μου κάνοντας ανάληψη 20.000 ευρώ και ξαναβάζοντάς τα πίσω μέρα-παρά-μέρα ώστε να με περνάνε από ανακρισούλα κάθε φορά και να λέμε τα ίδια και τα ίδια. μεχρι να ασχοληθουν παραπανω και να βρουν κατι θεωρητικα ασημαντο, που εχεις ξεχασει και να σε τρεχουν γιατι απλα μπορουν..καλυτερα να σε δαγκωσει bullet ant παρα η εφορια..😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα