Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, czarjuly είπε Την περασμενη βδομαδα πηρε φωτια ο απορροφητηρας μίας γνωστης μου,λιωσανε τα λουκια του απορροφητηρα μαυρισανε ντουλαπια ,ταβανια και αυτη επαθε ελαφρα εγκαυματα στα χερια προσπαθωντας να σβησει την φωτια με βρεγμενες πετσετες... περαστικα της. αν επιτρεπεις την ερωτηση, επιασε φωτια το σκευος και ανεβηκε στον απορροφητηρα ή απλα "φουντωσε" ο απορροφητηρας?
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε περαστικα της. αν επιτρεπεις την ερωτηση, επιασε φωτια το σκευος και ανεβηκε στον απορροφητηρα ή απλα "φουντωσε" ο απορροφητηρας? Εχει συμβει και σε εμάς ,κόλλησε το μοτέρ και λαμπαδιασε.Ευτυχως περα απο τον απορροφητήρα δεν είχαμε άλλες απώλειες. ΔΕν ηθελε και πολύ με τα λάδια λίπη που μαζευει με τα χρόνια.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει συμβει και σε εμάς ,κόλλησε το μοτέρ και λαμπαδιασε.Ευτυχως περα απο τον απορροφητήρα δεν είχαμε άλλες απώλειες. ΔΕν ηθελε και πολύ με τα λάδια λίπη που μαζευει με τα χρόνια. καταλαβα. δεν το ειχα ξανακουσει γι αυτο μου φανηκε περιεργο, ουτε που θα μου πηγαινε το μυαλο οτι μπορει να γινει κατι τετοιο..
vasilis1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Πριν λίγες μέρες κάποιος πήρε φωτιά γιατί προσπαθούσε να στεγνώσει ρούχα μέσα σε ντουλάπα ανάβοντας γκαζακι.ποιος μας φταίει;δεν έχουμε λογική στην ασφάλεια μας σε κανένα επίπεδο. 2
ardi21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, theo93 είπε Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω ένα ασφαλείας στο ψυγείο - πλυντήριο, δεν είναι σωστό; Προσωπικα δεν βαζω κανενα πολυπριζο σε τετοιες συσκευες. Ειναι μη πρακτικο πολλες φορες, αλλα προτιμω να ειμαι σιγουρος. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από ardi21 2
oikonikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Οι πυρκαγιές σε κατοικίες είναι καθημερινό φαινόμενο χειμώνα καλοκαίρι για διάφορους λόγους... παράγοντες που επιβαρύνουν το έργο της πυροσβεστικής είναι μποτιλιάρισμα ΣΤΗΝ ΛΕΑ τα αμάξια που παρκάρουν σε γωνίες σε στενά και δε χωρούν τα οχήματα να περάσουν Πολυκατοικίες με κλειδωμένες τις πόρτες της ταράτσας (έγκλημα) Καμία ασφάλεια σε σπίτια (πυροσβεστικές κουβέρτες, πυροσβεστήρες κτλ) Παράνομες/ αυτοσχέδιες κατασκευές σε σπίτια 3
great Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε εμεις παντως σε καθε οροφο εχουμε πυροσβεστηρα και τους αναγομωνει ο διαχειριστης οταν χρειαστει. ναι , δεν θα προλάβεις ουτε κιχ να κάνεις αν περιμένεις απο αυτον στον όροφο σου. Προμηθευτείτε πυροσβεστήρες και ανιχνευτές καπνού, η άγνοια για το θέμα "σπίτι" σε αυτή την χώρα είναι εξοργιστικό
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εχει συμβει και σε εμάς ,κόλλησε το μοτέρ και λαμπαδιασε.Ευτυχως περα απο τον απορροφητήρα δεν είχαμε άλλες απώλειες. ΔΕν ηθελε και πολύ με τα λάδια λίπη που μαζευει με τα χρόνια. Αυτό με το κολλημένο μοτέρ το πάθαμε με έναν ανεμιστήρα της κακιάς ώρας το καλοκαίρι. Ο ανεμιστήρας είχε δείξει σημάδια βλάβης αλλα επειδή γυρνούσε και δούλευε δεν τον παράτησα. Ξαφνικά τον είχα ανοιχτόν και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Ξύπνισα από μια μυρωδιά υπερθερμασμενου πλαστικού που μυριζε. Είχε σταματήσει τελείως η έλικα και αν το άφηνα και άλλο έτσι θα έπαιρνε φωτιά. Όταν σε έναν κινητήρα σταματάει η περιστροφή του ροτορα τότε η ηλεκτρική ενέργεια που εισερχεται από τα τυλιγματα του στατορα δεν μετατρέπεται σε κινητική και προκαλείται υπερθέρμανση. 1 ώρα πριν, vasilis1 είπε Πριν λίγες μέρες κάποιος πήρε φωτιά γιατί προσπαθούσε να στεγνώσει ρούχα μέσα σε ντουλάπα ανάβοντας γκαζακι.ποιος μας φταίει;δεν έχουμε λογική στην ασφάλεια μας σε κανένα επίπεδο. Άλλο πάλι και αυτό, γκαζακι μέσα στην ντουλάπα με τα ρούχα. Βάλε καλύτερα και κάρβουνα να ψήσεις τίποτα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρεπορτάζ στην ΕΡΤ τώρα για το ίδιο θέμα. Λένε σε τρεις μήνες έγιναν 160 πυρκαγιές σε σπίτια και 21 νεκροί. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2020 από Βασίλης_29 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, oikonikos είπε Οι πυρκαγιές σε κατοικίες είναι καθημερινό φαινόμενο χειμώνα καλοκαίρι για διάφορους λόγους... παράγοντες που επιβαρύνουν το έργο της πυροσβεστικής είναι μποτιλιάρισμα ΣΤΗΝ ΛΕΑ τα αμάξια που παρκάρουν σε γωνίες σε στενά και δε χωρούν τα οχήματα να περάσουν Πολυκατοικίες με κλειδωμένες τις πόρτες της ταράτσας (έγκλημα) Καμία ασφάλεια σε σπίτια (πυροσβεστικές κουβέρτες, πυροσβεστήρες κτλ) Παράνομες/ αυτοσχέδιες κατασκευές σε σπίτια ξεχασες και τις λαικες.. δε μπορω να καταλαβω πως ειναι ακομα νομιμος αυτος ο δημοσιος κινδυνος. απλα περιμενουμε να γινει το κακο μπας και συγκινηθουν επιτελους και τους διωξουν με τις κλωτσιες. δεν εχω κατι εναντια στους εμπορους, τη δουλεια τους για να ζησουν κανουν οι ανθρωποι, απλα θα προτιμουσα να την εκαναν μακρια απο τους δρομους
mechpanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε ξεχασες και τις λαικες.. δε μπορω να καταλαβω πως ειναι ακομα νομιμος αυτος ο δημοσιος κινδυνος. απλα περιμενουμε να γινει το κακο μπας και συγκινηθουν επιτελους και τους διωξουν με τις κλωτσιες. δεν εχω κατι εναντια στους εμπορους, τη δουλεια τους για να ζησουν κανουν οι ανθρωποι, απλα θα προτιμουσα να την εκαναν μακρια απο τους δρομους Ρε φίλε στον Πύργο έχουν φτιάξει εδώ και 2 χρόνια χώρο για λαϊκή με πάρκινγκ και όλες τις ανέσεις, και συνεχίζει το κλείσιμο των δρόμων γιατί αντιδρούν οι έμποροι!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ρε φίλε στον Πύργο έχουν φτιάξει εδώ και 2 χρόνια χώρο για λαϊκή με πάρκινγκ και όλες τις ανέσεις, και συνεχίζει το κλείσιμο των δρόμων γιατί αντιδρούν οι έμποροι!!! αντιδρουν με πια προφαση?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, vasilis1 είπε Πριν λίγες μέρες κάποιος πήρε φωτιά γιατί προσπαθούσε να στεγνώσει ρούχα μέσα σε ντουλάπα ανάβοντας γκαζακι.ποιος μας φταίει;δεν έχουμε λογική στην ασφάλεια μας σε κανένα επίπεδο. Ελπίζω να το τράβηξε βίντεο γιατί το Science of Stupid του Nat Geo ψάχνει νέο υλικό 1
Axelq Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, czarjuly είπε Την περασμενη βδομαδα πηρε φωτια ο απορροφητηρας μίας γνωστης μου,λιωσανε τα λουκια του απορροφητηρα μαυρισανε ντουλαπια ,ταβανια και αυτη επαθε ελαφρα εγκαυματα στα χερια προσπαθωντας να σβησει την φωτια με βρεγμενες πετσετες... Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα να πάρει φωτιά στο σπίτι, από τον απορροφητήρα που έχει ξεραμένα λάδια 20 ετών.
czarjuly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε περαστικα της. αν επιτρεπεις την ερωτηση, επιασε φωτια το σκευος και ανεβηκε στον απορροφητηρα ή απλα "φουντωσε" ο απορροφητηρας? Απο οτι μου ειπε ο απορροφητηρας λαμπαδιασε ,ο ηλεκτρολογος που ηρθε και το εβγαλε μιλησε για φθαρμενα καλωδια ( τωρα πως το διαπιστωσε αφου ειχαν λιωσει ολα ειναι αλλη ιστορια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις