Προς το περιεχόμενο

Half Life 2 & Episode 1 & Episode 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν υπάρχει θέμα για το παιχνίδι, και θέλω να ποσταρω mods...Φτιάχνω ένα!

Must have παιχνίδι,που στέκεται μια χαρά στα πόδια του ακόμα και σήμερα, 16 χρόνια μετά!

Half Life 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18/11/2004 στο steam (τωρινό κόστος 8,19€ )
Δημιουργός: Valve με την μηχανή γραφικών source engine

https://store.steampowered.com/app/220/HalfLife_2/

header.jpg?t=1579629810

Αναφορά σε κείμενο

ABOUT THIS GAME

1998. HALF-LIFE sends a shock through the game industry with its combination of pounding action and continuous, immersive storytelling. Valve's debut title wins more than 50 game-of-the-year awards on its way to being named "Best PC Game Ever" by PC Gamer, and launches a franchise with more than eight million retail units sold worldwide.

NOW. By taking the suspense, challenge and visceral charge of the original, and adding startling new realism and responsiveness, Half-Life 2 opens the door to a world where the player's presence affects everything around him, from the physical environment to the behaviors even the emotions of both friends and enemies.

The player again picks up the crowbar of research scientist Gordon Freeman, who finds himself on an alien-infested Earth being picked to the bone, its resources depleted, its populace dwindling. Freeman is thrust into the unenviable role of rescuing the world from the wrong he unleashed back at Black Mesa. And a lot of people he cares about are counting on him.

Αναφορά σε κείμενο

SYSTEM REQUIREMENTS

Windows

Mac OS X

MINIMUM:

Processor: 1.7 Ghz

Memory: 512 MB RAM

Graphics: DirectX 8.1 level Graphics Card (requires support for SSE)

Storage: 6500 MB available space

Spoiler

0000001865.1920x1080.jpg?t=1579629810

Spoiler

0000001872.1920x1080.jpg?t=1579629810

Spoiler

0000001867.1920x1080.jpg?t=1579629810

---------

Half Life 2: Episode 1

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 01/06/2006 στο steam (τωρινό κόστος 6.59€ )
https://store.steampowered.com/app/380/HalfLife_2_Episode_One/

Αναφορά σε κείμενο

About this game

Episode One is the first in a series of games that reveal the aftermath of Half-Life 2 and launch a journey beyond City 17. Also features two multiplayer games. Half-Life 2 not required.

Αναφορά σε κείμενο

System Requirements

Windows

Mac OS X

Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Spoiler

0000000309.1920x1080.jpg?t=1579628906

Spoiler

0000000310.1920x1080.jpg?t=1579628906

Half Life 2: Episode 2

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 10/10/2007 στο steam (τωρινό κόστος 6.59€ )
https://store.steampowered.com/app/420/HalfLife_2_Episode_Two/

Αναφορά σε κείμενο

About This Game

Half-Life® 2: Episode Two is the second in a trilogy of new games created by Valve that extends the award-winning and best-selling Half-Life® adventure.

As Dr. Gordon Freeman, you were last seen exiting City 17 with Alyx Vance as the Citadel erupted amidst a storm of unknown proportions. In Episode Two, you must battle and race against Combine forces as you traverse the White Forest to deliver a crucial information packet stolen from the Citadel to an enclave of fellow resistance scientists.

Episode Two extends the award-winning Half-Life gameplay with unique weapons, vehicles, and newly-spawned creatures.

Αναφορά σε κείμενο

System Requirements

Windows

Mac OS X

Minimum: 1.7 GHz Processor, 512MB RAM, DirectX® 8.1 level Graphics Card (Requires support for SSE), Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better), 1GB RAM, DirectX® 9 level Graphics Card, Windows® 7 (32/64-bit)/Vista/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Spoiler

ss_1e01dc71d9abed491e89b1c1393164da6061f

Spoiler

ss_d2964cd9bd36406c4c3b2a90c21ab3d6ba0e6

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fever25 είπε

Θυμάμαι τις εποχές που τσιμπουσαμε το half life για να παίξουμε το counter strike...

Καιρός για επανάληψη...

γω το χα τσιμπήσει πάντως για το half life, και ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο steam!

Για όποιον δεν το έχει, ευκαιρία είναι να τα παίξει τζάμπα για 2μήνες.

All major Half-Life games are free to play until Half-Life: Alyx launches

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, donstefano είπε

Μηπως να μεταφερθει το θεμα στις προσφορες?

Βαζω και ενα λινκ με λιστα απο το steam.

https://store.steampowered.com/franchise/Half-Life/list/35960

lol γιατί;

1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε

Το Alyx με ποια μηχανή γραφικών δημιουργηθηκε;

Valve opens up about Half-Life: Alyx, Source 2 engine on Reddit

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

lol γιατί;

Για να το δουν περισσοτεροι και να το προσθεσουν μιας και στις προσφορες μπαινουν αρκετες φορες games δωρεαν απο steam,origin,humble κτλ.

Βεβαια αν το θες εδω το θεμα απο πλευρας μου no problem!

Να σου δωσω και ενα μπραβο για το αναλυτικο σου αρθρο!Congrats 👍 Εγω τα τσιμπησα τα games και ας μην τα παιξω ποτε!!!!!

Επεξ/σία από donstefano
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, donstefano είπε

Για να το δουν περισσοτεροι και να το προσθεσουν μιας και στις προσφορες μπαινουν αρκετες φορες games δωρεαν απο steam,origin,humble κτλ.

Να σου δωσω και ενα μπραβο για το αναλυτικο σου αρθρο!Congrats 👍 Εγω τα τσιμπησα τα games και ας μην τα παιξω ποτε!!!!!

μα εγω ανέβασα το αρχικό thread με το half life γιατί δεν υπήρχε θέμα συζήτησης, όχι για την "προσφορά" των δωρεάν παιχνιδιών-άσε που ανέβασα και την προσφορά μέσα στις προσφορές, που ισχύει για 2 μήνες εξάλλου.

και απλώς αναφέρθηκε και στα σχόλια εδώ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, donstefano είπε

Δεν μένουν για πάντα στη συλλογή σου.

Ελεύθερο παιχνίδι για τους επόμενους δύο μήνες, μετά όποιος θέλει να τα κρατήσει στη βιβλιοθήκη του ή να τα παίξει, θέλει αγορά.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ πάντως (ξανα)παίζω το 1 και μπορώ να πω ότι εύκολα πιο ενδιαφέρον από πολλά σύγχρονα.

Καλά, το 2 είναι εκτός συζήτησης.

Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρόβλημα διατήρησης επιλεγμένης ανάλυσης στο Half Life 2

Όταν ορίζω στο αρχικό μενού του Half Life 2 την ανάλυση που θέλω (1920x1080 δηλαδή), ναι μεν αλλάζει και πηγαίνει στην ανάλυση αυτή χωρίς προβλήματα, και παίζει τέλεια χωρίς να κολλάει καθόλου (όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις είναι στις μέγιστες τιμές τους, καθώς και V-Sync ενεργοποιημένο). Μέχρι εδώ καλά.

Όταν όμως κλείνω το παιχνίδι, και το ξανανοίξω μετά, μου γυρνάει στην ανάλυση που έχω ορισμένη στην οθόνη μου, δηλαδή 1366x768 στην προκειμένη περίπτωση! Και όταν δείχνει αυτήν την ανάλυση, λέει δίπλα της: "(native)". Και προσέξτε, αυτό μου το κάνει στη συγκεκριμένη έκδοση του Half Life 2 (όπως και πολλές άλλες)! Δηλαδή, στη retail έκδοση (έχει το Steam αυτή) δε μου το κάνει αυτό!

Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: Όταν ορίζω την οθόνη μου σε άλλη ανάλυση (όπως για παράδειγμα 1600x900), μου κάνει ακριβώς το ίδιο και εκεί! Δηλαδή, Τα 1600x900 τα δείχνει πλέον σαν "(native)"! Το ίδιο φυσικά και στα 1920x1080! Επίσης, όταν ορίζω μικρότερη ανάλυση απ'την native, και μετά κλείσω το παιχνίδι, όταν το ξανανοίξω, μένει στη μικρότερη ανάλυση απ'τη native!

Μου το κάνει και σε άλλα 2 παιχνίδια, τα οποία θα τα γράψω σε ξεχωριστό θέμα για πιο πολλές λεπτομέρειες, άλλα και για να μη βγω off-topic...

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό; Τι μπορεί να είναι; Υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω; Δείτε και στο screenshot τι εννοώ...

Το σύστημα μου είναι:

Intel Core i7 5820K στα 3.3 GHz

Nvidia GeForce GTX 980 4 GB, με drivers έκδοση 441.87

DVI καλώδιο σύνδεση

Οθόνη: Philips 221S3L 21,5 ιντσών (μέγιστη ανάλυση 1920x1080 στα 60 Hz)

16 GB RAM DDR4 στα 2800 MHz

Windows 7 Ultimate, Service Pack 1 64-bit

Half Life 2 ανάλυση.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...