cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Άμα τα κουφώματα έμπαζαν θα έμπαινε υγρασία απέξω και δεν θα είχατε τόσο λίγη μέσα
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε Άμα τα κουφώματα έμπαζαν θα έμπαινε υγρασία απέξω και δεν θα είχατε τόσο λίγη μέσα Μπάζουν αρκετά.... Εκτός αν κάνει το μηχάνημα που μετράει την υγρασία λάθος και έχουμε παραπάνω. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω καινούριο
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Έλα Γιάννενα παιδί μου να σωθείς όχι 80 αλλά 180% υγρασία θα έχεις 😂 εγώ πάντως το παρατήρησα ότι αν πέσει η υγρασία κάτω από το 50 πάει το μπούκωμα σύννεφο, το καλύτερο είναι να αφήνεις λίγο κάποιο παράθυρο για κανά 20 λεπτο να ανανεώνετε ο αέρας 1
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Έλα Γιάννενα παιδί μου να σωθείς όχι 80 αλλά 180% υγρασία θα έχεις 😂 εγώ πάντως το παρατήρησα ότι αν πέσει η υγρασία κάτω από το 50 πάει το μπούκωμα σύννεφο, το καλύτερο είναι να αφήνεις λίγο κάποιο παράθυρο για κανά 20 λεπτο να ανανεώνετε ο αέρας Άρα έχω δίκιο Ε; αφήνω ανοιχτά αλλά πέφτει η υγρασία κ άλλο.... Εκεί που δεν την θέλαμε την κυνηγάμε
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vairass είπε Άρα έχω δίκιο Ε; αφήνω ανοιχτά αλλά πέφτει η υγρασία κ άλλο.... Εκεί που δεν την θέλαμε την κυνηγάμε Γενικά είναι θέμα πως έχει συνηθίσει και ο οργανισμός εγώ πχ πλέον όταν παω κιόλας στο πατρικό για 1- 2 μέρες μόλις γυρίσω πίσω θα είμαι μπουκωμένος 1
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 47 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Γενικά είναι θέμα πως έχει συνηθίσει και ο οργανισμός εγώ πχ πλέον όταν παω κιόλας στο πατρικό για 1- 2 μέρες μόλις γυρίσω πίσω θα είμαι μπουκωμένος Ε ναι εμείς ήμασταν δέκα χρόνια σε νούμερα 60-80%... Και ξαφνικά πέσαμε 45-55%, λογικό ήταν να γίνει χαμός μέσα μας 1
LIGHT1NG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, vairass είπε Ε ναι εμείς ήμασταν δέκα χρόνια σε νούμερα 60-80%... Και ξαφνικά πέσαμε 45-55%, λογικό ήταν να γίνει χαμός μέσα μας Εμείς εδώ έχουμε άλλο πρόβλημα από τα τζάκια, ξυλολεβητες κλπ έχει δημιουργηθεί ένα σύννεφο και από μετρήσεις λένε πως έχουμε περάσει και την Αττική σε ατμοσφαιρική ρύπανση κατά πόσο ισχύει βέβαια δεν ξέρω
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε Εμείς εδώ έχουμε άλλο πρόβλημα από τα τζάκια, ξυλολεβητες κλπ έχει δημιουργηθεί ένα σύννεφο και από μετρήσεις λένε πως έχουμε περάσει και την Αττική σε ατμοσφαιρική ρύπανση κατά πόσο ισχύει βέβαια δεν ξέρω Και αυτό δεν παλεύεται.... 1
GBorb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, vairass είπε 55% είναι αλλά πρόσεξε... Μέναμε 10 χρόνια σε σπίτι με πολύ υψηλή υγρασία οπότε είχαμε συνηθίσει.... Ούτε καν αρρώστησα στο προηγούμενο σπίτι. Μόλις ήρθαμε εδώ χάλια κατάσταση τρέχω και δεν φτάνω. Είναι ξηρό το κλίμα δεν μπορείς να αναπνεύσεις καλά. Εκτος αν ανοίγεις συνέχεια που σημαίνει μετά παγώνεις.... Θεσσαλονίκη δύσκολο κλίμα φίλε. Καλή ιδέα αλλά έχω θερμοσυσσωρευτες... Θα κάνει δουλειά; Θεσσαλονίκη και ξηρό κλίμα δεν πάνε μαζί. Η υγρασία εξωτερικά είναι μόνιμα πάνω από 60% Άρα να ανοίγεις να αεριζεις το σπίτι. Ούτε υγραντηρες χρειάζεται ούτε τίποτα
jgeorgiou Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν οι θερμοσυσσωρευτές είναι με ανεμιστήρα (κυκλοφορούν τον αέρα όπως τα κλιματιστικά) έχεις δίκιο να παραπονιέσαι αν είσαι ευαίσθητος. Ανακατεύουν σκόνη με ξηρό-ζεστό αέρα και εσύ το αναπνέεις ερεθίζοντας σε. Βρες τρόπο να απενεργοποιήσεις τους ανεμιστήρες τους και να ζεσταίνουν τον χώρο σαν απλά καλοριφερ γιατί όπως λιετουργούν δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα σε όσους έχουν ευαίσθητο άνω αναπνευστικό. Επίσης να μόνιμα ένα βαθύ πιάτο σούπας γεμάτο με νερό σε κάθε δωμάτιο που θες να αυξήσεις την υγρασία (ακούμπησε το πάνω στους θερμοσυσσωρευτές) Δεν χρειάζεσαι μηχάνημα άλλο , το πρόβλημα σου δεν είναι πραγματικά η υγρασία λάθος έχεις επικεντρώσει. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2020 από jgeorgiou
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Αν οι θερμοσυσσωρευτές είναι με ανεμιστήρα (κυκλοφορούν τον αέρα όπως τα κλιματιστικά) έχεις δίκιο να παραπονιέσαι αν είσαι ευαίσθητος. Ανακατεύουν σκόνη με ξηρό-ζεστό αέρα και εσύ το αναπνέεις ερεθίζοντας σε. Βρες τρόπο να απενεργοποιήσεις τους ανεμιστήρες τους και να ζεσταίνουν τον χώρο σαν απλά καλοριφερ γιατί όπως λιετουργούν δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα σε όσους έχουν ευαίσθητο άνω αναπνευστικό. Επίσης να μόνιμα ένα βαθύ πιάτο σούπας γεμάτο με νερό σε κάθε δωμάτιο που θες να αυξήσεις την υγρασία (ακούμπησε το πάνω στους θερμοσυσσωρευτές) Δεν χρειάζεσαι μηχάνημα άλλο , το πρόβλημα σου δεν είναι πραγματικά η υγρασία λάθος έχεις επικεντρώσει. Τους δουλεύω χωρίς τον ανεμιστήρα γιατι ο ανεμιστήρας καίει 1500 παραπάνω. 42 λεπτά πριν, GBorb είπε Θεσσαλονίκη και ξηρό κλίμα δεν πάνε μαζί. Η υγρασία εξωτερικά είναι μόνιμα πάνω από 60% Άρα να ανοίγεις να αεριζεις το σπίτι. Ούτε υγραντηρες χρειάζεται ούτε τίποτα Όταν ανοίγω το σπίτι πέφτει η υγρασία κ άλλο...χτες με αυτό έκανα ένα τακτά διαστήματα... Παλεύω να την ανεβάσω.... Μέχρι 55% κατάφερα και κοιμήθηκα καλά το βράδυ.
filipN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, NT1G είπε Μπορεί και 53,26 %. Μεταξύ 40 - 60 % λένε γενικά. 40 - 60 % είναι τεράστια διαφορά. Πολλοί ΩΡΛ υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα αρχίζουν από 50% και κάτω.
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, filipN είπε 40 - 60 % είναι τεράστια διαφορά. Πολλοί ΩΡΛ υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα αρχίζουν από 50% και κάτω. Εγώ έχω θέμα με ιγχμοριτιδα σοβαρό και επίσης στραβό διάφραγμα... Οπότε θέλω πάνω από 65% υγρασία.... Στο προηγούμενο σπίτι μια χαρά ήμουν. Τώρα τι κάνουμε να δούμε.
QuantumWanderer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, vairass είπε Οχι δεν κάναμε τεστ, πως γίνεται; Είναι καλό ότι έχει υγρασία χαμηλή αλλά πρόσεξε... Έχει τα παλιά κουφώματα τα οποία μπάζουν... Δεν ξέρω αν κ αυτό είναι καλό. Μπορείτε να πάτε σε αλλεργιολόγο, θα σάς καθοδηγήσει για το τεστ. Είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ απίστευτο ότι δεν έχουν κάνει οι πάντες. Μαθαίνεις πολλά για τον οργανισμό σου και πώς μπορείς να προστατεύεσαι από αυτά που τυχόν θα βγεις αλλεργικός. 1
vairass Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Μπορείτε να πάτε σε αλλεργιολόγο, θα σάς καθοδηγήσει για το τεστ. Είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ απίστευτο ότι δεν έχουν κάνει οι πάντες. Μαθαίνεις πολλά για τον οργανισμό σου και πώς μπορείς να προστατεύεσαι από αυτά που τυχόν θα βγεις αλλεργικός. Στην περίπτωσή μου όμως μιλάμε για το σπίτι... Έτσι που ανέβηκαν τα ενοίκια δεν φεύγεις εύκολα από σπίτι.. Καλοκαίρι έδωσα 3.000 για όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα