Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, kr0m είπε

ummm what? μα καλα αφου ετσι κι αλλιως χρησιμοποιουν το κινητο, γιατι απλα δεν στελνουν μηνυματα κατευθειαν;;;

Προφανως οι συμμαθητές τους δεν μπορούν απλα να διαβάσουν τα μηνύματα αυτά γιατί εχουν στραβωθεί απο τη πολυ μαλακια.   

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikchris είπε

H Ελλαδα ειναι μια φτωχη χωρα.

Πηγαινε σε μια κανονικη και δες τι λεφτα εχει ο κοσμος

Καλά, όχι και φτωχή χώρα η Ελλάδα! Παραμένει μια από τις 30 πλουσιότερες στον κόσμο! Το ότι υπάρχουν μερικές ακόμα πιο πλούσιες δεν κάνει την Ελλάδα φτωχή.

• Confused 3
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχουμε ηλεκτρονικό σκονάκι και όχι μόνο με ευφάνταστους τρόπους μέσα στην τάξη κάπτεν Αρνολντ, ξέρει αυτός για τον οποίο μιλάω....οκ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, liberostelios είπε

Καλά, όχι και φτωχή χώρα η Ελλάδα! Παραμένει μια από τις 30 πλουσιότερες στον κόσμο! Το ότι υπάρχουν μερικές ακόμα πιο πλούσιες δεν κάνει την Ελλάδα φτωχή.

Εχω 2 να απαντησω:

1) Εχεις καποιο λινκ να το επιβεβαιωσεις;

Ακομα και αν εχεις ομως

2) Αντε και ειναι η 29η. Τι παει να πει αυτο; 

Σαν να σου λεω για Παναθηναικο και Ολυμπιακο και να μου λες ... για τη Νικη Βολου

Δημοσ.
14 ώρες πριν, george0083 είπε

Έχουμε περάσει ολόκληρα εξάμηνα με. airpods 

περάστε από τη γραμματεία της σχολής σας γιατί έχουν προκύψει κάτι νέα στοιχεία σχετικά με το πτυχίο σας ...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Grimson είπε
1 ώρα πριν, dchatz είπε

περάστε από τη γραμματεία της σχολής σας γιατί έχουν προκύψει κάτι νέα στοιχεία σχετικά με το πτυχίο σας ...

Σε περιμένω προηγουμένως από το ιατρείο μου για έλεγχο προστατη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, george0083 είπε

Οτιδήποτε αρκεί να μην κάνουν μάθημα.

Επεξ/σία από Grimson
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τικ τοκ βιντεο εγινε αληθινο αρθρο? Ουτε toκουλουρι.com δεν τα δημοσιευει αυτα 😛

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
Στις 27/1/2020 στις 10:59 ΜΜ, Grimson είπε

Πάει η αντιγραφή και το σκονακι σύννεφο

Πρέπει όμως να βρεθεί εστω κι ενας που θα διαβασει.  Η εστω να καταλαβαίνει ανάγνωση και γραφή ώστε να κάνει το σκονάκι.  Δύσκολο!

Στις 28/1/2020 στις 12:09 ΠΜ, Leo360 είπε

Μια χαρά μου έκατσε η 5αήμερη και ο μηδενισμός (αφού η καθηγήτρια κατάλαβε αμέσως ποιανού τα γράμματα είναι

Σήμερα θα ήσουν ο "φερόμενος" σαν αντιγραφέας, και μεχρι να αποφανθούν οι κοινωνικοί λειτουργοί και ο σχολικός ψυχολόγος και μεχρι να τελεσιδικήσει στα δικαστήρια η υπόθεση, δεν θα μπορούσε να σου κάνει τίποτα η καθηγήτρια.  Η οποία επιπλέον θα ήταν υπόλογη για ασκηση λεκτικής βίας στην ευαίσθητη παιδική ηλικία ... Ασε που σημερα το σκονάκι - αλλα και ο γραφικος σου χαρακτήρας - θα ανήκουν στα προσωπικά σου δεδομένα και δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν, ουτε στην τάξη.  Τι είπα τώρα ?  Σκονάκι ? Ρατσιστικό δεν ακούγεται αυτό ?

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...