Conan2046 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα σας, όταν ανάβω το κλιματιστικό στο αυτοκίνητό μου (Huyndai i20) για λίγη ώρα μυρίζει άσχημα. Και για λόγους μυρωδιάς και κυρίως για την υγεία μας θα ήθελα να το καθαρίσω. Έχω πάρει τόσο το μπουκάλι με το μακρύ λαστιχάκι που βγάζει αφρό, όσο και ένα άλλο που το πατάς και υποτίθεται ότι απολυμαίνει καμπίνα συν κλιματιστικό, τίποτα όμως. Προφανώς θέλει κάποιου άλλου είδους καθαρισμό, στο ηλεκτρολογείο που πάω εγώ δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο, ούτε ο μηχανικός μου είπε κάτι ξεκάθαρο. Μάλλον είναι ταλαιπωρία η διαδικασία; Έχει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή ή να μου συστήσει κάποιον που αναλαμβάνει καθαρισμούς, συντήρηση, απολύμανση κλπ κλιματιστικών στο Ηράκλειο; (Κρήτης)
meletis_m Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε Καλημέρα σας, όταν ανάβω το κλιματιστικό στο αυτοκίνητό μου (Huyndai i20) για λίγη ώρα μυρίζει άσχημα. Και για λόγους μυρωδιάς και κυρίως για την υγεία μας θα ήθελα να το καθαρίσω. Έχω πάρει τόσο το μπουκάλι με το μακρύ λαστιχάκι που βγάζει αφρό, όσο και ένα άλλο που το πατάς και υποτίθεται ότι απολυμαίνει καμπίνα συν κλιματιστικό, τίποτα όμως. Προφανώς θέλει κάποιου άλλου είδους καθαρισμό, στο ηλεκτρολογείο που πάω εγώ δεν αναλαμβάνουν κάτι τέτοιο, ούτε ο μηχανικός μου είπε κάτι ξεκάθαρο. Μάλλον είναι ταλαιπωρία η διαδικασία; Έχει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή ή να μου συστήσει κάποιον που αναλαμβάνει καθαρισμούς, συντήρηση, απολύμανση κλπ κλιματιστικών στο Ηράκλειο; (Κρήτης) Φίλτρο Καμπίνας το έχεις δεί για αρχή ;
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ξεκίνα με αλλαγή φίλτρου καμπίνας και καλή απολύμανση της εβαπορέτας και των αεραγωγών...
Conan2046 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το φίλτρο το άλλαξα πριν 2-3 μήνες περίπου. Η εβαπορέτα που είναι; Βλέπω και αυτό που https://www.xristoueshop.gr/apolymantiko-sprei-air-condition-300ml-wurth-089376410.html που μάλλον δουλεύει διαφορετικά από τον αφρό που βάζω από τους αεραγωγούς καθ' ότι οι οδηγίες λένε να το βάλω για 30 δευτερόλεπτα στην εκροή συμπυκνωμάτων (που δεν ξέρω που είναι αλλά στο amazon για το ίδιο προϊόν διάβασα ότι μπορεί να το βάλει κάποιος και από εκεί που είναι το φίλτρο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Conan2046
malmsteen1984 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 10:52 ΠΜ, Conan2046 είπε Το φίλτρο το άλλαξα πριν 2-3 μήνες περίπου. Η εβαπορέτα που είναι; Βλέπω και αυτό που https://www.xristoueshop.gr/apolymantiko-sprei-air-condition-300ml-wurth-089376410.html που μάλλον δουλεύει διαφορετικά από τον αφρό που βάζω από τους αεραγωγούς καθ' ότι οι οδηγίες λένε να το βάλω για 30 δευτερόλεπτα στην εκροή συμπυκνωμάτων (που δεν ξέρω που είναι αλλά στο amazon για το ίδιο προϊόν διάβασα ότι μπορεί να το βάλει κάποιος και από εκεί που είναι το φίλτρο. @Conan2046 τελικα τι εκανες; Εχω το ιδιο πρόβλημα και το φιλτρο καμπινας ενεργου ανθρακα δεν κανει δουλεια
Conan2046 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 9:32 ΜΜ, malmsteen1984 είπε @Conan2046 τελικα τι εκανες; Εχω το ιδιο πρόβλημα και το φιλτρο καμπινας ενεργου ανθρακα δεν κανει δουλεια @malmsteen1984 Το πήγα τελικά σε έναν βιολογικό καθαρισμό με ατμό, βάλανε στους αεραγωγούς τον ατμό και το πρόβλημα λύθηκε, του έχω βάλει από τότε και μια φορά τον αφρό για συντήρηση τώρα το καλοκαίρι. 2
bjj-p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Conan2046 είπε @malmsteen1984 Το πήγα τελικά σε έναν βιολογικό καθαρισμό με ατμό, βάλανε στους αεραγωγούς τον ατμό και το πρόβλημα λύθηκε, του έχω βάλει από τότε και μια φορά τον αφρό για συντήρηση τώρα το καλοκαίρι. Εγω θεωρω οτι μπορει να γινει και χειροτερα... το πιο πιθανον ειναι ο ατμος μεσα στους αεραγωγους να υγροποιηθει και να στεγνωσει λογω της υψηλης θερμοκρασιας, τοτε εισαι οκ. Αλλα μπορει η υγροποιηση να αφησει νεες εστιες για αναπτυξη μικροοργανισμων. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από bjj-p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα