Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το 50% απο ενα αυτοκίνητο .το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνουμε μεταβίβαση Στο όχημα διότι δεν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει περάσει κτεο.το αυτοκίνητο Έχω να το δω εδω και δύο χρόνια ,και μ Αυτόν  που Έχω συνιδιοκτησια δεν έχουμε επαφή πια και δεν ξέρω που είναι.τι θα μπορούσα να κάνω σ αυτή τη περίπτωση?

Δημοσ.

Πήγαινε στην αστυνομία και κάνε δήλωση απώλειας ή κλοπής. Κάποια στιγμή θα βρεθεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πας στην αστυνομια, λες ακριβως την ιδια ιστορια και ζητας να γινει αναζητηση του οχηματος, οχι απωλεια ή κλοπη γιατι θα μπλεξεις. Αν το οχημα κυκλοφορει θα το πετυχουν καπου ,αλλιως αν ειναι καπου παρατημενο, θα το βρει ο δημος συντομα 

Βασικα πηγαινε κ σε καποιο μεγαλο ασφαλιστικο γραφειο, δωσε την πινακιδα κ δες αν ειναι ασφαλισμενο, αν ειναι τοτε κυκλοφορει

Επεξ/σία από bill_zaf
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sevaki1900 είπε

δεν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει περάσει κτεο.το αυτοκίνητο Έχω να το δω εδω και δύο χρόνια ,και μ Αυτόν  που Έχω συνιδιοκτησια δεν έχουμε επαφή πια

Πως το έμαθες πως δεν είναι πληρωμένα τα τέλη και δεν πέρασε ΚΤΕΟ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Doubt είπε

Πως το έμαθες πως δεν είναι πληρωμένα τα τέλη και δεν πέρασε ΚΤΕΟ?

Τα τέλη φαίνονται από το taxis, για το ΚΤΕΟ όμως το έχω και γω απορία.

1 ώρα πριν, bill_zaf είπε

Βασικα πηγαινε κ σε καποιο μεγαλο ασφαλιστικο γραφειο, δωσε την πινακιδα κ δες αν ειναι ασφαλισμενο, αν ειναι τοτε κυκλοφορει

Δεν είναι ανάγκη, αν ξέρει το ΑΦΜ του/της και την πινακίδα μια χαρά μπορεί να το δει από δω:

https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...