Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Έχω το 50% απο ενα αυτοκίνητο .το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνουμε μεταβίβαση Στο όχημα διότι δεν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει περάσει κτεο.το αυτοκίνητο Έχω να το δω εδω και δύο χρόνια ,και μ Αυτόν που Έχω συνιδιοκτησια δεν έχουμε επαφή πια και δεν ξέρω που είναι.τι θα μπορούσα να κάνω σ αυτή τη περίπτωση?
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Κάντο βίδες Αυτό που έχει να το δει εδώ και δυο χρόνια? 😁 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Πήγαινε στην αστυνομία και κάνε δήλωση απώλειας ή κλοπής. Κάποια στιγμή θα βρεθεί.
tutuyo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 το αμαξι το εχεις εσυ? Πως θα το δωσεις?
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, tz_aristotelis είπε Είναι η πρώην??? Μάλλον το Σεβάκι είναι η πρώην...
bill_zaf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πας στην αστυνομια, λες ακριβως την ιδια ιστορια και ζητας να γινει αναζητηση του οχηματος, οχι απωλεια ή κλοπη γιατι θα μπλεξεις. Αν το οχημα κυκλοφορει θα το πετυχουν καπου ,αλλιως αν ειναι καπου παρατημενο, θα το βρει ο δημος συντομα Βασικα πηγαινε κ σε καποιο μεγαλο ασφαλιστικο γραφειο, δωσε την πινακιδα κ δες αν ειναι ασφαλισμενο, αν ειναι τοτε κυκλοφορει Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2020 από bill_zaf
Doubt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Sevaki1900 είπε δεν είναι πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας και δεν έχει περάσει κτεο.το αυτοκίνητο Έχω να το δω εδω και δύο χρόνια ,και μ Αυτόν που Έχω συνιδιοκτησια δεν έχουμε επαφή πια Πως το έμαθες πως δεν είναι πληρωμένα τα τέλη και δεν πέρασε ΚΤΕΟ?
Joshua21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Doubt είπε Πως το έμαθες πως δεν είναι πληρωμένα τα τέλη και δεν πέρασε ΚΤΕΟ? Τα τέλη φαίνονται από το taxis, για το ΚΤΕΟ όμως το έχω και γω απορία. 1 ώρα πριν, bill_zaf είπε Βασικα πηγαινε κ σε καποιο μεγαλο ασφαλιστικο γραφειο, δωσε την πινακιδα κ δες αν ειναι ασφαλισμενο, αν ειναι τοτε κυκλοφορει Δεν είναι ανάγκη, αν ξέρει το ΑΦΜ του/της και την πινακίδα μια χαρά μπορεί να το δει από δω: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα