Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίρνω άλλα 313€ ένα  επιδομα.

δλδ 313€+213€ =526€ το μηνα καθαρα

και μιλάτε λίγο πιο πολιτισμένα.Από χθες που μου απαντήσατε τόσο άσχημα είμαι χαλια ψυχολογικά και θα είμαι για μέρες έτσι. μάθετε να είστε ευγενικοι με καποιον που δεν ξέρετε

αν παω να δουλεψω χανω και τα 526€ το μηνα που παίρνω

και εδώ στο Ρέθυμνο που μένω δεν έχει αδειες θέσεις για δουλειά είναι όλα πιασμένα, τόσο ευκολο είναι νομίζετε ;

37 ετών είμαι

Επεξ/σία από JTRGamer
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

Άρα δεν ισχύει το "έχω ατομικό εισόδημα 2565€ τον χρόνο" που είχες γράψει χτες, 6.312€ έχεις.

Όχι πως με τόσα έχει μεγάλη διαφορά, και πάλι δύσκολο είναι να εγκριθεί το δάνειο που θες.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JTRGamer είπε

και μιλάτε λίγο πιο πολιτισμένα.Από χθες που μου απαντήσατε τόσο άσχημα είμαι χαλια ψυχολογικά και θα είμαι για μέρες έτσι. μάθετε να είστε ευγενικοι με καποιον που δεν ξέρετε

και εδώ στο Ρέθυμνο που μένω δεν έχει αδειες θέσεις για δουλειά είναι όλα πιασμένα, τόσο ευκολο είναι νομίζετε ;

37 ετών είμαι

Σοβαρά ;37 χρονών και την βγάζεις με επιδόματα;Και για να λες ότι θα τα χασεις αν πας να δουλεψεις τότε δεν εχεις κάποιο πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει να δουλεψεις.

Κρίμα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σοβαρά ;37 χρονών και την βγάζεις με επιδόματα;Και για να λες ότι θα τα χασεις αν πας να δουλεψεις τότε δεν εχεις κάποιο πρόβλημα που δεν σου επιτρέπει να δουλεψεις.

Κρίμα.

Το αμέσως πιο κρίμα είναι ότι νομίζει ότι 2.565€ είναι λίγα για την κατάσταση που ζει και θέλει δάνειο.

2 ώρες πριν, JTRGamer είπε

37 ετών είμαι

Επειδή δεν σε ξέρω δεν είμαι ευγενικός μαζί σου. Αν σε χαλάει μην μιλας σε φορουμ. Ζεις παρασιτικά ενώ μπορείς να δουλέψεις με βάση αυτά που λες. Το γεγονός ότι αν δουλέψεις χάνεις τα επιδόματα επικυρώνει αυτήν σου την κατάσταση.

Και πριν πεις οτιδήποτε: δουλεύω 12 χρόνια φορολογούμενος στην Ελλάδα και πληρώνω 500€ κοντά σε ασφαλιστικές εισφορές. Με τα δικά μου λεφτά συντηρείται το PS5 σου και η RX 1080 κάρτα γραφικών σου.

Φιλικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλη "αγαμη θυγατερα" μας βρηκε. 

φιλε μου μπορει να σε βολευει (προσωπικα) η κατασταση που λες αλλα μια ειναι η αληθεια: ζεις παρασιτικα σε βαρος των υπολοιπων. και ξερεις τι γινεται στα παρασιτα, τα ξεριζωνουν, δεν τα συντηρουν σαν εσενα. 

ειναι προκλητικο αυτο που κανεις, τουλαχιστον μην το λες. υπαρχουν ανθρωποι που παρακαλανε να πανε για 400€ για δουλεια. δηλαδη τι εχεις στο μυαλο σου? οτι και μετα απο 10-20 χρονια θα ζεις με αυτο το επιδομα? και θα θελησεις να παρεις και συνταξη? ποτε σκοπευεις να εργαστεις? στα 70? 

Επεξ/σία από xsterg
Δημοσ.

δεν τον ξερω τον ανθρωπο και ισψς συνφωνω με αυτα που λετε..

απ την αλλη αν σταθουμε  στη φραση του, " Από χθες που μου απαντήσατε τόσο άσχημα είμαι χαλια ψυχολογικά και θα είμαι για μέρες έτσι." μπορει να υπαρχουν προβληματα υγειας που δεν γνωριζετε. οποτε ισως τελικα να μην πρεπει να κρινουμε μια κατασταση εκτος χορού.  

ΥΓ και εγω φορολογουμενος 15 χρονια τωρα! :P και ο κολητος μου δουλευει εξωτερικο, παιρνει περιπου 2500 λιρες το μηνα, και παιρνει ΚΕΑ :( 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, emperor4her είπε

δεν τον ξερω τον ανθρωπο και ισψς συνφωνω με αυτα που λετε..

απ την αλλη αν σταθουμε  στη φραση του, " Από χθες που μου απαντήσατε τόσο άσχημα είμαι χαλια ψυχολογικά και θα είμαι για μέρες έτσι." μπορει να υπαρχουν προβληματα υγειας που δεν γνωριζετε. οποτε ισως τελικα να μην πρεπει να κρινουμε μια κατασταση εκτος χορού.  

ΥΓ και εγω φορολογουμενος 15 χρονια τωρα! :P και ο κολητος μου δουλευει εξωτερικο, παιρνει περιπου 2500 λιρες το μηνα, και παιρνει ΚΕΑ :( 

δεν ανεφερε προβλημα υγειας που να τον εμποδιζει απο το να εργαστει. αντιθετα διαθεση τεμπελιας διακρινω. ας δουλευουν τα κοροιδα και εμεις την βγαζουμε κοτσανι!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια θελω να παρω 500 ευρο απο πειραιος εχω καθαρψ εισοδιμα 7000 με αμαξι παλια στις καλες εποχες ειχα παρει ενα δανειο αλλα δεν το εχω ξοφλησει επισις μου εξιγι καποιος τι παιζει με τα επιτοκια 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Cool9999 είπε

παιδια θελω να παρω 500 ευρο απο πειραιος εχω καθαρψ εισοδιμα 7000 με αμαξι παλια στις καλες εποχες ειχα παρει ενα δανειο αλλα δεν το εχω ξοφλησει επισις μου εξιγι καποιος τι παιζει με τα επιτοκια 

Αστο μην κουραζεσαι, δανεια δεν δινουν οι τραπεζες,εκτος αν εμφανισεις εισοδημα που πιστοποιει οτι... δεν χρειαζεσαι δανειο

Δημοσ.

Αν δεν εφαρμοστεί σωστά ο νόμος να μπορεί η τράπεζα χωρίς πολύ γραφειοκρατεία να σου πάρει ένα ακίνητο που εσυ έχεις προσημειωσει , ώστε να είναι κάπως εξασφαλισμένη και ο δανειολήπτης να φοβάται ότι όντως κάτι θα χάσει αν βαρέσει πιστόλι, δεν πρόκειται να αλλάξει η τακτική τους για ελάχιστα δάνεια 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Cool9999 είπε

Όταν λες δεν το έχω εξόφλησει, για τι ποσό μιλάμε ?

Άλλο να έχεις υπόλοιπο 3000€ και άλλο 30000€.

Δημοσ.

Aφου δεν το εξόφλησες το παλιό γιατί νομίζεις ότι θα σου δώσουν και αλλο;Το ποσο που θες είναι μικρό,μηπως να έβρισκες μια προσωρινή δευτερη δουλειά;

Δημοσ.

Γιατί Πειραιώς? Έχεις μισθοδοσία εκεί? Με υπερανάληψη δεν γίνεται? Ή με μια πιστωτική αν είναι τόσο ανάγκη. Εκτός κι αν τα θες για PS5.

Φυσικά αν έχεις δάνειο το οποίο το πληρώνεις ακόμα κανονικά, τότε λίγο δύσκολο να εγκριθεί και άλλο. Αν δεν εξυπηρετούνται οι δόσεις (τους έχεις πιστολιάσει δηλαδή) θα είσαι Τειρεσία οπότε σίγουρα δεν.....

Δημοσ.
Στις 14/4/2021 στις 12:07 ΜΜ, Nabuko είπε

Γιατί Πειραιώς? Έχεις μισθοδοσία εκεί? Με υπερανάληψη δεν γίνεται? Ή με μια πιστωτική αν είναι τόσο ανάγκη. Εκτός κι αν τα θες για PS5.

Φυσικά αν έχεις δάνειο το οποίο το πληρώνεις ακόμα κανονικά, τότε λίγο δύσκολο να εγκριθεί και άλλο. Αν δεν εξυπηρετούνται οι δόσεις (τους έχεις πιστολιάσει δηλαδή) θα είσαι Τειρεσία οπότε σίγουρα δεν.....

δεν εχω πιστωτηκη αλλα λεω να δοκημασω να βγαλω 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορω να παρω υπεραναληψη απο λογαριασμο eurobank, εχω προσωπικο λογαριασμο , η τελευταια  δουλεια που ειχα θα μπει κανα 500αρι, δεν τον ανοιξα σαν μισθοδοσιας ..... η κανα δανειο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...