Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Τηρείτε τα παρακάτω, παρακαλώ:

1. Βάζετε πηγές στις ειδήσεις που μεταφέρετε. Ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό, που ενδεχομένως να προκαλέσει ανησυχία σε όσους το διαβάσουν.

2. Μην αναπαράγετε γιατροσόφια, μαντζούνια και αυτοσχέδια "μέτρα προστασίας". 

3. Γράφετε κόσμια.

4. Αν εντοπίσετε μήνυμα  που κρίνετε πως χρειάζεται παρέμβαση συντονιστή, στείλτε αναφορά και αποφύγετε κάθε σχολιασμό, παράθεση κτλ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, stormrain είπε

Δεν το έχω δει πουθενά αλλού. Μάλλον μούφα είναι. Να δούμε αν θα παίξει εισαγγελέας και εδώ..

• Απαντ. 15,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xgol είπε

Στο "χρεπι" μπορεις να επιλέξεις να μη νοσηλευτείς, αν παραστεί ή ανάγκη. 

Ιατροί και παραϊατρικο προσωπικό δινουν υπερανθρωπες μάχες καθημερινά, εχουν εξαντλητικα ωραρια και πληρώνονται ψίχουλα συγκριτικα με την ευθύνη που φερουν απεναντι στους ασθενείς τους, για να διαβάζουν τετοιες μαλακιες απο ατομα που δεν εχουν κουνήσει το δαχτυλακι τους για τον διπλανό τους.

Δεν αναφέρομαι στο προσωπικό. Προς θεού. Είναι μια από τις λίγες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που όχι απλά υποαμοίβονται αλλά στηρίζουν το σύστημα όσο δεν πάει. Σε μέσους όρους πάντα. Με παρεξήγησες.

Το σχόλιο πήγαινε στον εξοπλισμό που έχουν στην διάθεσή τους οι γιατροί και στις υποδομές.  

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, yiannis1991 said:

Δεν το έχω δει πουθενά αλλού. Μάλλον μούφα είναι. Να δούμε αν θα παίξει εισαγγελέας και εδώ..

Το άλλαξαν σε κλινικα νεκρος. Sites του κ#λου 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Α τετοιο site ειναι.. Σορι το ποσταρα αφιλτραριστο απο ενα ποστ στο facebook, my bad...

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, afragorn είπε

Νομίζω πρέπει να παρθούν ακόμα πιο σκληρά μέτρα τώρα που είναι νωρίς. Ας κλείσουν τα πάντα για 15 μέρες. Δε θα χαθεί καμία δουλειά, καμία μαθητική πρόοδος και κανένας προυπολογισμός δε θα "πέσει έξω".

Στην Ιταλια αυτη την στιγμη, αν βγεις εξω τρως προστιμο 200 ευρω,εκτος και αν ειναι για δουλεια,φαγητο ή για να πας σε γιατρο

Γρηγορα και στα δικα μας 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, stormrain said:

Α τετοιο site ειναι.. Σορι το ποσταρα αφιλτραριστο απο ενα ποστ στο facebook, my bad...

Πάντως το έχουν πει ήδη πως δεν είναι καθόλου καλά πλέον...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, llldoomlll είπε

Στην Ιταλια αυτη την στιγμη, αν βγεις εξω τρως προστιμο 200 ευρω,εκτος και αν ειναι για δουλεια,φαγητο ή για να πας σε γιατρο

Γρηγορα και στα δικα μας 

Όχι, εμείς αύριο θα πάμε να βαρέσουμε το οχταωράκι μας και όλα μέλι γάλα.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, coffeex είπε

Θέλω να δω κάποιον από αυτούς που παίρνουν το κινητό στην τουαλέτα.... και τους έσκασε η ειδοποίηση 🥳

αστα να πανε... έκανα μπάνιο μονος στο σπίτι και άρχισα να ακούω φωνές απο το κινητό διπλα 😂😂 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Το iphone είναι διακριτικο, μόνο σειρήνα είχε όχι ομιλία... 

Εγώ είχα no disturb σε android και δεν άκουσα τίποτα και ευτυχώς γιατί είχα πέσει για μίνι ύπνο, θα το έσπαγα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, opera είπε

Το αλλεργικο ασθμα εχει βηχα,φτερνισματσ εχει η αλλεργικη ρινιτιδα,εχω και τα 2 οπως και μερικες παθησεις ακομη,κανω συλλογη.

Εδω επισης.Εμενα συνηθως ξεκινουν φτερνισματα,τσουξιμο στα ματια,καταροη και μετα γατακια στα πνευμονια.Βεβαια εχω και βρογχικο ασθμα.Αυτος ειναι και ο λογος που φοβαμαι παρα πολυ με ολα αυτα...!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, phanispal είπε

Όχι, εμείς αύριο θα πάμε να βαρέσουμε το οχταωράκι μας και όλα μέλι γάλα.

φρεντους εσπρεσους?

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, billdanos said:

Το άλλαξαν σε κλινικα νεκρος. Sites του κ#λου 

7 minutes ago, stormrain said:

7 minutes ago, kirileman said:

Page not found.

https://dete.gr/έφυγε-από-τη-ζωή-ο-66χρονος-συνταξιούχος/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...