Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο forum.

Με αφορμη τις δυσκολες εποχες που ζουμε, εχω στο μυαλο μου το παραπανω θεμα που εδω κ καιρο εχω ψιλοασχοληθει αλλα δεν ξερω τι παιζει κ θα ηθελα τα φωτα σας.

Παρακαλω οι απαντησεις περι το θεματος να ειναι σαφεις, απο ανθρωπους που γνωριζουν η εχουν την αναλογη εις περας εμπειριας και μη.

Θα ηθελα λοιπον να παρω ενα δανειο με ποσο κατω των 20000 ευρω, βλεπω οτι κυκλοφορουν διαφορες εταιριες που το κανουν χωρις τραπεζες, χαρτουρα, απαιτησεις κτλ.

Ο σκοπος των χρηματων ειναι για αποπερατωση του σπιτιου μου καθως και προσωπικες αναγκες οικογενειας (παιδια, λογαριασμοι, κτλ.), τι ισχυει λοιπον με το παραπανω; ειναι πραγματικο; υπαρχει τετοιου ειδους συναλλαγη; και εαν ναι, υπαρχει καποιος που το εχει κανει ηδη, να μου πει την εμπειρια του;

Να τονισω οτι εχω σταθερη δουλεια με ικανοποιητικο μισθο (χωρις να φενεται ολοκληρος), και μπορω να ειμαι συνεπεις στις δοσεις. Επισεις εαν υπαρχει καποιος αλλο τροπος θα ηθελα να μαθω.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Confused 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ryfarqt είπε

Καλησπερα στο forum.

Με αφορμη τις δυσκολες εποχες που ζουμε, εχω στο μυαλο μου το παραπανω θεμα που εδω κ καιρο εχω ψιλοασχοληθει αλλα δεν ξερω τι παιζει κ θα ηθελα τα φωτα σας.

Παρακαλω οι απαντησεις περι το θεματος να ειναι σαφεις, απο ανθρωπους που γνωριζουν η εχουν την αναλογη εις περας εμπειριας και μη.

Θα ηθελα λοιπον να παρω ενα δανειο με ποσο κατω των 20000 ευρω, βλεπω οτι κυκλοφορουν διαφορες εταιριες που το κανουν χωρις τραπεζες, χαρτουρα, απαιτησεις κτλ.

Ο σκοπος των χρηματων ειναι για αποπερατωση του σπιτιου μου καθως και προσωπικες αναγκες οικογενειας (παιδια, λογαριασμοι, κτλ.), τι ισχυει λοιπον με το παραπανω; ειναι πραγματικο; υπαρχει τετοιου ειδους συναλλαγη; και εαν ναι, υπαρχει καποιος που το εχει κανει ηδη, να μου πει την εμπειρια του;

Να τονισω οτι εχω σταθερη δουλεια με ικανοποιητικο μισθο (χωρις να φενεται ολοκληρος), και μπορω να ειμαι συνεπεις στις δοσεις. Επισεις εαν υπαρχει καποιος αλλο τροπος θα ηθελα να μαθω.

Στο facebook τους βρηκες;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Εγώ δεν θα πήγαινα σε κάποιον που θέλει να μου δώσει 20.000 με απλά μια ταυτότητα. Προσωπική μου γνώμη.

Σιγουρα εχει το ρισκο του, σκοπος μου ειναι να μαθω τι παιζει με αυτο κ αν ισχυει. Πιστεψε με με δυο μικρα παιδια και γυναικα χωρις δουλεια ειναι μονοδρομος και θα το εκανες εαν ησουν στην θεση μου.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Στο facebook τους βρηκες;

Οχι δεν ειναι μεσα απο facebook, αλλα μεσω google, μαλιστα φαινονται σαν εταιριες και με αρκετα θετικα σχολια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryfarqt είπε

Σιγουρα εχει το ρισκο του, σκοπος μου ειναι να μαθω τι παιζει με αυτο κ αν ισχυει. Πιστεψε με με δυο μικρα παιδια και γυναικα χωρις δουλεια ειναι μονοδρομος και θα το εκανες εαν ησουν στην θεση μου.

Οχι δεν ειναι μεσα απο facebook, αλλα μεσω google, μαλιστα φαινονται σαν εταιριες και με αρκετα θετικα σχολια.

Για βάλε λινκ γιατι όσες έχω δει ,απο διαστροφή τα ψαχνω κάτι τέτοια ,είναι απάτες με ψευτικα προφιλ.Οπως είναι οι συσκευες οικονομίας ρευματος κλπ

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rose from hell είπε

Έλα να σου δώσω εγω

Ευχαριστως θα το δεχομουν εαν μπορεις.

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Για βάλε λινκ γιατι όσες έχω δει ,απο διαστροφή τα ψαχνω κάτι τέτοια ,είναι απάτες με ψευτικα προφιλ.Οπως είναι οι συσκευες οικονομίας ρευματος κλπ

Με μια αναζητηση θα βρεις αρκετα.

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρετε στα p2p lending (mintos, bondora κοκ)

Έχω μερικά χρήματα στην mintos αλλά απο την μεριά του επενδυτή. Για αίτηση δανείου απο το site δεν το έχω ψάξει. Πάντως πέραν της τράπεζας υπάρχουν και οι loan originator.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε

Μάλλον αναφέρετε στα p2p lending (mintos, bondora κοκ)

Έχω μερικά χρήματα στην mintos αλλά απο την μεριά του επενδυτή. Για αίτηση δανείου απο το site δεν το έχω ψάξει. Πάντως πέραν της τράπεζας υπάρχουν και οι loan originator.

Θα μπορουσες να με βοηθησεις με αυτο αναλυτικοτερα μιας κ δεν γνωριζω, εαν εξυπηρετει τον σκοπο μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ryfarqt είπε

Απορεία : Αφού έχεις ικανοποιητικό μισθό όπως λες και μάλιστα μέρος αυτών μαύρα , πως και δεν είχες την ικανότητα τόσο καιρό να βάζεις από λίγα χρήματα στην άκρη για περιπτώσεις ανάγκης όπως η εν λόγω ανάγκη που αναφέρεις;

Προφανώς δεν είσαι συνεπής στην αποταμίευση αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ψάχνεις δανειοδότη όπου όπως μας λες θα είσαι και συνεπής απέναντί του....

Είσαι ακριβώς το προφιλ του δανειολήπτη που θα ρίξει κανονιά στην πρώτη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς για σένα σήμερα με την κατάσταση που επικρατεί , όχι τράπεζα δεν θα σου δώσει αυτά που θες αλλά ούτε οποιοδήποτε άλλο κορόϊδο.Μάλιστα , εαν καταφέρεις και βρεις άνθρωπο να σε δανείσει (παράνομα) προφανώς , θα την πατήσεις άσχημα γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι της ποιάτσας και δεν μασάνε γενικότερα.Προφανώς για να μην θες να δανειστείς μέσω τραπέζης ενώ όπως λες πληρείς τις προυποθέσεις, ή κάτι κρύβεις ή θες να πιστολιάσεις....

Όπως και να έχει , εαν θες μια συμβουλή , κάτσε στα αυγά σου.Ξέρω θα ξινίσεις με αυτά που λέω.....

Επεξ/σία από tarantules
  • Like 19
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, Ryfarqt said:

Θα μπορουσες να με βοηθησεις με αυτο αναλυτικοτερα μιας κ δεν γνωριζω, εαν εξυπηρετει τον σκοπο μου; 

Αυτό που βλέπω είναι πως και τα παραπάνω site λογίζονται ως μεσάζοντες. Δηλαδή εάν κάποιος επενδύσει σε δάνειο άλλου, ουσιαστικά επενδύει στην εγχώρια εταιρία απο την οποία πήρε ο άλλος το δάνειο. Αυτό σημαίνει οτι τα ίδια τα p2p site δεν εκδίδουν δάνεια. 

Στην Ελλάδα δεν ξέρω εάν υπάρχουν αυτόνομα ιδρύματα που δίνουν δάνεια, αλλά σίγουρα υπάρχουν οι μεσάζοντες loan originator. Δηλαδή, αυτοί σε διευκολύνουν να πάρεις δάνειο απο την τράπεζα.

δες εδώ

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tarantules είπε

Απορεία : Αφού έχεις ικανοποιητικό μισθό όπως λες και μάλιστα μέρος αυτών μαύρα , πως και δεν είχες την ικανότητα τόσο καιρό να βάζεις από λίγα χρήματα στην άκρη για περιπτώσεις ανάγκης όπως η εν λόγω ανάγκη που αναφέρεις;

Προφανώς δεν είσαι συνεπής στην αποταμίευση αλλά για κάποιο περίεργο λόγο ψάχνεις δανειοδότη όπου όπως μας λες θα είσαι και συνεπής απέναντί του....

Είσαι ακριβώς το προφιλ του δανειολήπτη που θα ρίξει κανονιά στην πρώτη ευκαιρία, αλλά δυστυχώς για σένα σήμερα με την κατάσταση που επικρατεί , όχι τράπεζα δεν θα σου δώσει αυτά που θες αλλά ούτε οποιοδήποτε άλλο κορόϊδο.Μάλιστα , εαν καταφέρεις και βρεις άνθρωπο να σε δανείσει (παράνομα) προφανώς , θα την πατήσεις άσχημα γιατί και αυτοί είναι άνθρωποι της ποιάτσας και δεν μασάνε γενικότερα.Προφανώς για να μην θες να δανειστείς μέσω τραπέζης ενώ όπως λες πληρείς τις προυποθέσεις, ή κάτι κρύβεις ή θες να πιστολιάσεις....

Όπως και να έχει , εαν θες μια συμβουλή , κάτσε στα αυγά σου.Ξέρω θα ξινίσεις με αυτά που λέω.....

Δεβ θα ξινισω διοτι καταλαβαινω απολυτα το υφος της περιγραφης σου.

1ον: Δεν ειμαι σε θεση να αποταμιευσω τοσο ωστε να κανω την κινηση να τελειωσω το σπιτι μου διοτι οπως ειπα ειμαι ο μονος που βαζει χρηματα στο σπιτι για την ωρα. Ικανοποιητικα μεν αλλα οχι οσο πρεπει.

2ον: Δεν πληρω προυποθεσεις τυπογραφικα τουλαχιστον ωστε να εγκριθει ενα δανειο μεσω τραπεζας.

3ον: Εχω αγορασει αυτοκινητο στο παρελθον με γραμματια μεταξυ μας και ειναι παρα πολυ συνεπεις, οπως κ σε δοσεις που εχω κανει σε αλλα προιοντα στο παρελθον.

Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, tarantules είπε

Μου κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία που έχουν μερικοί να βγάζουν συμπεράσματα και να  χτίζουν προφίλ προσωπικότητας μέσω ιντερνετ.
Δηλαδή, ειλικρινά, γιατί οι ψυχίατροι και ψυχολόγοι ξημεροβραδιάζονται πάνω απο βιβλία και διατριβές για να μορφωθούν αφού υπάρχουν οι ιντερνετικοί εξυπνάκηδες που κάνουν εξίσου αν όχι καλύτερα την ίδια δουλειά και τσάμπα.
Μπράβο στον @tarantules που τόσο αβίαστα και χωρίς την σχετική μόρφωση (δεν γράφω παιδεία διότι αυτή προφανώς δεν υπάρχει) κατάφερε να ξεσκεπάσει τον @Ryfarqt .
Ελπίζω @Ryfarqt μετά απο αυτή τη δωρεάν συνεδρία, και χωρίς ψυχοφάρμακα, να διορθωθείς και να μπεις στον σωστό δρόμο.

Επεξ/σία από _filippos_
  • Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...